Sorun eşimin ailesi ve eşimin onlar tarafında olusu

Onlarla bu olaydan sonra görüşmedim zaten uzun zaman oldu,ama eşimin onları savunması beni deli ediyor kurnazlık doğuştan sonradan elde edilmez ki ben

Onlarla bu olaydan sonra görüşmedim zaten uzun zaman oldu,ama eşimin onları savunması beni deli ediyor kurnazlık doğuştan sonradan elde edilmez ki ben
o zaman ki olayda da kayinbabanin üzerime yürüyecek bişey yoktu esimle tartıştık huysuzdur ahlaksiz desek daha iyi iste beni çileden çıkaran olayda bu oldu benim üzerime yürümeye hakkı yoktu ki ben onlara çok iyi gelinlik yaptim konuşmak değil candan bir insanım ve onlara maddi manevi hersey yaptim fakat nankor olduklarını gec anladım.Ben önce Allahtan korkarım sonra aile t erbiyem müsade etmez buyuklerime karşılık vermek ama cevap veren elitlerim kıymetli oldu ben ise sonradan tak etti diye tepki gösterince hersey bitti ama çok sukur esimle iyiyiz arada beni sinir ediyor ama çocuğumuz olacak.

Ben nokta ve virgül kullanmam

Bende el bu eylül ayından beri g orusmuyorum kafam çok rahattı ama esimtaraf olunca delirdim

Zaten gorusmuyorum uzun zamandır ama eşimin onları savunma imasi bile beni deli ediyor.Bende hamileyim çok istiyorum torunlarına hasret bırakmayı ama okulum var mecbur kaynanam bakacak gibi eğer benim annem bakmazsa
annen bakar inan bana bunlar pisman oldu yakinimiza paraya ihtiyaclari varmi diye sormus kayinpederim daha dun 100 tl yi kiskanan bende bana bak dedim bunlar boyle giderse babama soylerim dedim annemde yanimda annemde valla oglum dedi esime seni goreceklerse gorsunler ama ne kizimi nede torunumu birak yuzlerini kilini bile goremezler dedi. askimda hic gorusmuyor benim kendi annem senin annen diyor anami cok seviyor annemde cook seviyor onu oyle geciyor hayat:)

Bende el bu eylül ayından beri g orusmuyorum kafam çok rahattı ama esimtaraf olunca delirdim
ay sinir oldum kocana yaa hahaha
bak seni seviyorsa tavrini koy ciddiyim bizde bi laf vardir kaba ama oyle g.te boyle sey diye Allahim anasini babasini bukadar seviyorsa evlenmeseydi seni sevdiginden eminsen "cadi kadin" ol biraz yeri geldiginde boyle giderse cocugumun boyle ortamda buyumusini istemem biraz ara verelim istersen gibi korkut biraz sert ol ya bildigin sana sunu diyim seni sevmiyosada fazla uzatma derim okulunu bitir meslegini al Allahin izniyle bebenide al git omur boyu cekilmez.ben kadarda ileriye gitme ben ablasina soverim buda kizarir yere bakar ben hemen omuzuna vururum noluyoz onumu tutuyon diye hemen hayir ne tutim o b.ku der burda karicim var der simsiki sarilir benim ailem sensin onlari hayatimdan cikardim der esinde kiymetini bilsin benim gibi birine denk gelseydi adam intihara kalkisirdi bunuda de benim gibisini nah bulursun de kendine guvenin tam olsun:))

Bizimki asla yapmaz oyle yani esim aile manyagidir ama dönüyor yavaş yavaş ins tamamiyle döner de onun düşüncesi su sanırım kendi annemgul benim annemgildrn daha yakın annesine baktirip aradaki soğukluğu yok etmekte ben kendi annemin bakacagina emin olsam onlar biraz uzaklar ve annem babamı bırakıp bize gelip bakmaz anca onlara götürmek lazım onda da bilemiyorum emin olsam zaten bunlara hiç müdafa etmem kaynanaminda çocuk bakabileceğini pek kanaatim yok 65küsür civarında yasi var çökmüş birde bakabilir belki ama kayinbaba ahlaksiz bu yuzden onunla muhatap olmak istemem benim üzerime yürüyen öz babam olsa dönüp tekrar bakmam normalde kusluk asla bilmem ben ama can damarima vurdular o kadar da degilim esiminse beni sevdiğine eminim ama anası kurnaz saf gibi gorunenlerden

Canim kemdime guvenim tam ama esim daha da çok güvenir kendine daha doğrusu hiçbir konuda eyvallahi yok oyle büyümüşler çok farklılar ailesi ne kb nede ky okul yüzü görmemişler ama sorsan bilmedikleri yorum yapmadıkları konu yok birinde hiç unutmuyorum k aynanamla onların evinde sarma sariyorduk esim de isteydi aksamdi kb olacak huysuz televizyon varken hickimseyi konusturmaz bende aksine hiç sevmem televizyonu sesini de son acar ama duymadigindan değil senden benden iyidir kulağı gorgusuzlugunden acar sesini benle de ky sohbet ediyorduk tuttu dedi ki susun dedi cenenizi bilmem ne yaparım dedi çok zoruma gitmişti ama seslenmedim çünkü ben ömrümde babamdan böyle küfür felan duymadım inanki birde bunu kendi eşine söyleyebilir ama bana söyleyemez diye dusundum ama dile getirip huzursuzluk olsun istemedim bana bağırdı hem ky hem kb zaman zaman ama diğer gelişine yapamadılar o ağızlarına tukurur onu kocası da dışlı bizimki pısırık zaten bundan kaybediyoruz esim de farkında aslında ama ailesi iste atamıyor babasının ahlaksiz olduğunu kendi de der ama savunur yine de esim de diyor ataman çıksın gidelim diyor da ben eşime de güvenmiyorum çünkü yine ailesine tutkun yine olacaktır düzelmez sanmıyorum ama seviyor beni bende onu çok ama bakalım çocuk olsun da niyetim çocuğun ins yüzünü bile göstermemek kendine de kızıyorum eşimin ve benim sessizliğin yüzünden bizi kukla gibi oynsttilar yıllarca düşün diğer el tim ağızlarına tukurur dedim ya ama parası var papucumun anaokulu öğretmeni ve aksarayin gorgusuzlerinden çok uygun bunlara iste ona gelince ne çocuk ismine ne de başka birşeye karisabilirler bize gelince çocuğumuza kendi adını konulmasını istedi esim de illa koyacam diye koydu bende yanına kendi istediğim bir isim koymustum sonra kb denge sizi tesekkur edeceğine ben mi koyun dedim demesin mi iste kuzum da vefaat etti;malesef baya yaşadıktan sonra işte biz yıllarca böyle olduk hiçte yonetilmeyi sevmem aMa esimun hayri dedikçe seslenmedikce tepeme ciktilar sonradan farkettimki bunlar ne Allah korkusundan ne de aile terbiyesinden anliyorlar anladiklari dil farkli

Senin bu argo sozu biraz acsabilirmisin? cok anlasilmamis boyle birde hic duymamistim daha önce.

Senin bu argo sozu biraz acsabilirmisin? cok anlasilmamis boyle birde hic duymamistim daha önce.
Canim eşime ayrılmak istiyorum dedim çocuk olacak dedi bende sen böyle yaparsan hasret kalirsin dedim yok ya diyor dedigim gibi eyvallahi yok kimseye hatta hiçkimseye ama en cok baba yapar.

Ne zaman gdiceksin iz başka memleket mi yoksa aynı semtte başka yere mi
Benim okulum ins seneye bitiyor atamam nereye çıkarsa esim bende gelirim diyor ben önce doğu görevini yapmak sonrada nasipse antalya ya yerleşmeyi düşünüyorum esim de tmm dedi sen nereye istersen der hep ama ben pek güvenmiyorum huylu huyundan vazgeçmez ki

Rabbim yardımcınız olsun .Sabredin elbet bir gün gôrecektir o da siz Allah a sıgının bol bol dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…