- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Eşimle severek evlendik ama ailesi iyi değil baslardan beri beni hep ezdiler esim de seslenmedi bende beceremem zaten tepki vermedim becerememek değilde aile T erbiyem ve yüzünden sonra eltumub davranışlarını ve de onların ona davranışlarını gördükçe kendimi ezdirdigimi çok iyi farkettim ben seslenmedikce tepeme çıkmışlardı ve en sonunda esigimde benden taraf olacağını düşünerek ilk defa tepki verdim ama beklediğim gibi esim benden taraf olmadi ve tartıştık çok kötü hemde esim bana tokat attı babası olacak huysuzsa üzerime yürüdü şimdi kac ay oldu konuşmuyorum kaynanam hariç onunla da arada öylesine aslında onunla da konuşmak istemiyorum ama arıyor yada geliyor çünkü evliligimizi zehir eden onlar bu yuzden nefret ediyorum Ben onlardan şimdiye kadar da çok sabsabrettim azarladilarda bagirdilarda ama artık yeter dedim bu durum eşimin pek umrunda degil gibi ama yinede onlar yüzünden arada tartisiyiruz eskisi kadar olmasa da suan tek isteğim eşimin ailesinin yaptığı kötülüğü görmesi ama aksine hala onlar tarafında bu durum beni çok yordu suan birde hamileyim esim adam olur sanmıştım ama yanılmışım sizce ne yapmalıyım arkadaslar