Aynı şehir farklı ilçe
Ben buzdağı gibiyimdir.Öneririm şiddetle...
İşte asıl sorun eşiniz aslında ama ister çıldırsın ister eleştirsin taviz vermeyin benceAyyy kayınvalide öyle yapan gelinleri eleştirir öyle yapsam herhalde eşim çıldırır
Yok ,bana Corona çarptı,sinirlerim tepemde...Titanic yoksa sana mi carpti, kiz bak dogruyu söyle
15 yıllık mühendisim böyle hesap gormedimBirde eşim bana diyor ki senin ailene daha çok gidiyoruz benim ailemle yakın oturuyoruz ama ayda 2-3 kere anca gidiyoruz. Bundan sonra eşit gideceğiz birbirimzinkielre diyor. Öyle olursa madem 24x7 168 saat yapıyor , annemlerde ortalama 4 saat otursak 42 kere annemlere gitmemiz lazım o zaman öyle deil mi
Mesafeli insanlar gercekten degerli. Daha birkac gun once basima geldi bir haftalik kalmaya gittik ve ikinci gun sıkıldım beni eve birak dön dedim ve evime geldim. Kendinize bu degeri verdirin bi sekildeMerhaba hanımlar 8 gün kvdede kaldık..
Görmcemde evlenmedi daha evde. Yaşıt sayılırız zaten. Beraber yemek hazırlıyorduk bulaşık yıkıyorduk.
neyse bu sürekli annesine anne bacağın mı ağrıyor anne boynun mu ağrıyor anne sen yapma ben yaparım bu şekilde kaynanama sanki çok yaşlı muamelesi yaptı durdu. Kv 51 yaşında. Zaten biz varız diye belki bi iki gün yemek yapmıştır kv.
Neyse artık son gündü off ben artık mutfağa girmem çok sıkıldım ne yapacaksınız yapın ben bişey yapmam diye söylenmeye başladı görümce. (Ya sanki bana yapıyorsun anne babana yapıyorsun). Kendi kendine triplere girdi. Kv eşim falanda gülüyor. Ben o gün yaptım yine yemek çorba vs. Eşime dedim artık gidelim bak haftasonu yasak geliyor eve gidemeyeceğiz. Sende buraya gelince sorun çıkarıyorsun demeye başladı baya kavga ettik biz görümcede maalesef şahit oldu herşeye. Evime gitmek istiyorum dedim. Görümcem eşime demesin mi kimseyi zorla tutamazsınben zaten 1 hafta durmuşum. Kendi nişanlıı kvsini salladığı yok birde bana böyle dedi. Yani anlamıyorum sanırım bunlar komple yemeği işleri yapmamı bekliyorlar ama onlar böyle bekledikçe yapasım gelmiyor içimden. Çok sinirliyim eşim benim arkamda değil maalesef. Bende şöyle karar aldım gerçekten hepsiyle çok yakındım her gün arardım Kvyi , ama hepsine mesafe koymaya karar verdim. Çevremde bakıyorum mesafeli insanlar hep değerli . Doğru mu yapıyorum sizce? Hayır eşime şuan şey diyesim var da tutuyorum kendimi kardeşin ne yapıyor acaba yemek bulaşık. ( bu arada gittiğimiz gün falan yemek hazırdı öyle gittik) ama benim evime onlar geldiğinde de ben onları aynı öyle beklerim yemek hazır olur. Suç direkt eşimde aslında zaten sürekli görüşüyoruz niye 1 hafta kaldık ki ...
Bu eşten eşe değişirMesafeli insanlar gercekten degerli. Daha birkac gun once basima geldi bir haftalik kalmaya gittik ve ikinci gun sıkıldım beni eve birak dön dedim ve evime geldim. Kendinize bu degeri verdirin bi sekilde
Aa benBen mesafeliyim ama o bahsettiğiniz değerli olanlardan değil.
Mesafeli ama zerre kadar değeri olmayanlardanım.
Bence siz mesafeli olun, değerli olmazsınız ama en azından başınız ağrımaz.
Yapmak zorunda. Kimse beni istemedigim yerde tutamaz. Ayni sekilde o da sıkıldim deseydi ben de aynisini yapardimBu eşten eşe değişir
Sizin eşiniz bunu onaylamış herkes bunu yapmaz.
Tamda bende böyle düşündüm. Açıkçası bende değerli değilim mesafe koyunca.Ben mesafeliyim ama o bahsettiğiniz değerli olanlardan değil.
Mesafeli ama zerre kadar değeri olmayanlardanım.
Bence siz mesafeli olun, değerli olmazsınız ama en azından başınız ağrımaz.
Demiş de sonrasında ben daha bi şey yapmam diyerek elini ayağını çekmiş resmen yengeden beklemişBenim annem 42 yaşında bende anneme kıyamıyorum sen yapma ben yapayım diyorum. Yaşlı değil ama o benim annem kıyamıyorum. Sonuçta anne yapma gelin yapsın dememiş ki ben yapayım demiş neden bu rahatsızlık?
Kadın bunu yaparken herşeyi göze almali isteYapmak zorunda. Kimse beni istemedigim yerde tutamaz. Ayni sekilde o da sıkıldim deseydi ben de aynisini yapardim
Göze alanlar daha kiymetli oluyor bence. Adamda kaybetme korkusu olusuyor cunku.Kadın bunu yaparken herşeyi göze almali iste
Bu işin sonu ayrılığa gidebilir
Çünkü yakinimda biri sırf bu yüzden boşandı
Kadın hakim adam muhendis
Senin ailen benim ailem
Artık saat tutuyorlarmis vs
Adam kabul etmemiş.
O yüzden herkese işlemez.
İşte diyorum ya herkes cesaret edemez.Göze alanlar daha kiymetli oluyor bence. Adamda kaybetme korkusu olusuyor cunku.
Kv de 8 gün kalmak nedir ya , ben bir gün kaldığımda bile evimi özlüyorum, kötü alıştırmışsın, mesafe en güzeli, o kadar kalırsan tabi sorunlar çıkar, görümce de haklı yani siz gidince onun da düzeni degisiyordur mesela biz gidince kv lere Görümcem mutfaktan çıkamıyor biz birakmasakta duramıyor yinede yardım ediyor kendisi kpss ye hazırlanıyor, ben gittiğimde işleri yaparım onları yormamaya ve çok kalmamaya çalışırım , eşimi de bu şekilde alıştırdım, sorun eşin ve sende evinizde kalmayı deneyin kv de o kadar kalınmaz.. Ayrıca o ev hala gorumcenin evi her ne kadar nişanlı bile olsa ..Merhaba hanımlar 8 gün kvdede kaldık..
Görmcemde evlenmedi daha evde. Yaşıt sayılırız zaten. Beraber yemek hazırlıyorduk bulaşık yıkıyorduk.
neyse bu sürekli annesine anne bacağın mı ağrıyor anne boynun mu ağrıyor anne sen yapma ben yaparım bu şekilde kaynanama sanki çok yaşlı muamelesi yaptı durdu. Kv 51 yaşında. Zaten biz varız diye belki bi iki gün yemek yapmıştır kv.
Neyse artık son gündü off ben artık mutfağa girmem çok sıkıldım ne yapacaksınız yapın ben bişey yapmam diye söylenmeye başladı görümce. (Ya sanki bana yapıyorsun anne babana yapıyorsun). Kendi kendine triplere girdi. Kv eşim falanda gülüyor. Ben o gün yaptım yine yemek çorba vs. Eşime dedim artık gidelim bak haftasonu yasak geliyor eve gidemeyeceğiz. Sende buraya gelince sorun çıkarıyorsun demeye başladı baya kavga ettik biz görümcede maalesef şahit oldu herşeye. Evime gitmek istiyorum dedim. Görümcem eşime demesin mi kimseyi zorla tutamazsınben zaten 1 hafta durmuşum. Kendi nişanlıı kvsini salladığı yok birde bana böyle dedi. Yani anlamıyorum sanırım bunlar komple yemeği işleri yapmamı bekliyorlar ama onlar böyle bekledikçe yapasım gelmiyor içimden. Çok sinirliyim eşim benim arkamda değil maalesef. Bende şöyle karar aldım gerçekten hepsiyle çok yakındım her gün arardım Kvyi , ama hepsine mesafe koymaya karar verdim. Çevremde bakıyorum mesafeli insanlar hep değerli . Doğru mu yapıyorum sizce? Hayır eşime şuan şey diyesim var da tutuyorum kendimi kardeşin ne yapıyor acaba yemek bulaşık. ( bu arada gittiğimiz gün falan yemek hazırdı öyle gittik) ama benim evime onlar geldiğinde de ben onları aynı öyle beklerim yemek hazır olur. Suç direkt eşimde aslında zaten sürekli görüşüyoruz niye 1 hafta kaldık ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?