Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Sorun büyük :(

hll35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
291
61
Göğüslerim küçük olduğu için kendimi hiç kadınsı hissedemiyorum bir yerim eksik hissediyorum

Biraz yeni nesil mankenlere oyunculara bakın mesela, bir sürüsünün göğüsleri küçük ama hem tarzları hem de erkekler gözündeki imajları baya bi kadınsı

Biraz yeni nesil mankenlere oyunculara bakın mesela, bir sürüsünün göğüsleri küçük ama hem tarzları hem de erkekler gözündeki imajları baya bi kadınsı
ama en azından onların 75 bedeni taşıran dolu dolu dolduran göğüsleri var

Alın bir örnek mesela, bütün dünyadan bir sürü erkeğin hasta olduğu Keira Knightley :)

Eklentiler

• keira-knightley.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 347
Alın bir örnek mesela, bütün dünyadan bir sürü erkeğin hasta olduğu Keira Knightley :)

Eki Görüntüle 1392273
bunu beğendiklerini sanmıyorum bu baya düz tahta hatta ben geçenlerde sevgilime bu kadının bir fotoğrafını atmıştım elbisesi falan çok güzeldi .Böyle olsam sever miydin diye yani baştan sevdiysem sorun etmezdim dedi ama bence baştan anlasaydı beğenmez sevmezdi .. Hatta daha sonra bu çok düz be dedi

Erkeklere dünyaca ünlü kimi gösterirseniz gösterin hep begenirler cünkü ünlü birisiyle beraber olmayi kim istemezki.anhelina jolie mesela kadin bildiginiz yasayan bi iskelet surati var sadece siz saniyormusunuzki bret pitt onu aldatmiyo.hayatta inanma aldatmiyo dese bile kendisi.kadinda gögüs sifir.popo sifir vucüt fügürü bile yok damarlari iki metre öteden belli .sirf o kadinin surati cok güzel baska bisey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…