sorun bendemi?

doktora gitmesini teklif etmissindir diye tahmin ediyorum ? ve o da gitmeyecektir.
bosanmak bir secenek olarak dursun. duzelecegini sanmiyorum,
gittik doktor bir ilac verdi dediki bunu kullaninca bir fark goruyorsaniz o zaman bio tedavi dusunuruz
o zaman saglik sorunundan kaynaklaniyor dedi ama ayni

aslinda o ilaclar uzun surmesi filan icin ama bunu istek yok,
bana sunuda dedi sen o kadar istemesen ben isterim BELKI, denedim
hem kac defa ama iki uc ay tik yok
bu kis resmen ayri yatiyorduk o salonda ben odada
yanina da gittim yook
en son yorganini yikadim dolaba koydum ve ya yanimda uyursun ya disarda dedim
...

yani ihtiyacı mı olmuyor nasıl yani tam olarak?? yoksa seni mi istemiyor?

konu sahibi sen sosyal medyada falan gücünü mü görmek istiyorsun da deneme yapıyorsun? yoksa 1 değil 2 değil 4 erkek zor cesaret eder gerçek hayatta bunu söylemeye. Ancak sanalda gezen ipsiz sapsızlar kendi deyimleriyle kadın aranıyorsa söyleyebilirler.

Esin sucu sana atmaya calisiyor, istekli oldugun icin seni suclayip uste cikmaya calisiyor. Sen bu kadar istekli olmasan belki ben isterimmis. Ya napiyorsun adama tecavuz mu ediyorsun, ustunu basini mi parcaliyorsun nasil bi istek bu ki kocan bu kadar korkmus?

Gururuma yediremem bi de, naptim da bu adamlar bu cesareti buldu diye kendi kendimi yerim.
çok doğru bir yaklaşım. aslında mantık açısından doğru değil. Bazen kadın çok düzgün dursa da karşısındakinin mayası bozuksa her şekilde sarkar. Ama biz Türk kadını olarak biraz da dediğin şekilde düşünürüz hem de 4 kişi olunca...

yalvarıyormuş ya..
Yani yalvardıktan sonra bu işin zevki nasıl olur ki

bana sarilmaz, konustuk da, ama istekli oldugum icin beni suclu duruma dusurdu

çözüm basit sekerım...
sende evlı barklı kadın olarak !senın tabırınle ıhanet teklıfı eden erkeklerle konusma ...
evlı kadınların erkeklerle bu tarz sohbetlerde ne ısı var anlamadım ?
sorun sadece esını nasıl ısteklı yapabılırım degıl farkındaysan
arada guzel anektodlar kondurmussun yazına

Aklimdan da aynen bu gecmisti. Yetisme tarzi olarak boyle yetismisiz ya hani bi laf vardir, dişi kuyruk sallamazsa diye... Keske boyle dusunmesek. Bazen sucu olmayan kadinlar bile yaftalaniyor.

yani herşey tamam da anlamadığım şey evli bir bayan olarak diğer erkekler ile bu tarz konuşmalara nasıl giriyorsunuz.Bu nasıl bişeydir ya !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…