- 28 Temmuz 2015
- 42
- 12
- Konu Sahibi minou-35001
Duaniz icin tesekurler, peki daha ne yapabilirim, aklima gelmeye varmiMeraba bastan allah yardimcin olsun sorun sende deyil esinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duaniz icin tesekurler, peki daha ne yapabilirim, aklima gelmeye varmiMeraba bastan allah yardimcin olsun sorun sende deyil esinde
Kocani benimle aldat yada beni kocanla aldatnee bileyimm yaww kafam corba oldualdatma teklifi ne olakiiii
aynen benimde çorba oldu kafaKocani benimle aldat yada beni kocanla aldatnee bileyimm yaww kafam corba oldu
Bence bu noktadan sonra adam gibi alir karsima konusurum,ben boyle devam etmek istemiyorum derdim,tabiki net olmaniz lazim bi kere kararli olmaniz gerek,eger karsidaki de afedersin sap degilse anliyacaktir..ben olsam bosanirdim acik ve net mutlu degilsem mutlu edemem arkadas..evet ama ne deneye bilirim,
baska, akliniza bir sey geliyormu
yeni olan bir şey değilmiş çok şaşırdım,en az 8 senedir sorun yaşıyorsunuz.kendisi ihtiyaç hissetmediği için onun hayatında bir eksiklik oluşturmuyor bu durum tedavi olmayı da gerek görmüyor.o zaman ne yapılır bilmiyorum ki. bu durumun sizi çok üzdüğünü anlatın,boşanmakla tehdit edin kendisi doktora gidecek hale gelsin.
Canim sana tavsiyem esinle uzlasmaya calis seni seviyorum de sunuda hic unutma 7 defa besmele cek huzur getirir evine allahim kolaylik nasip etsin canim
Bence bu noktadan sonra adam gibi alir karsima konusurum,ben boyle devam etmek istemiyorum derdim,tabiki net olmaniz lazim bi kere kararli olmaniz gerek,eger karsidaki de afedersin sap degilse anliyacaktir..ben olsam bosanirdim acik ve net mutlu degilsem mutlu edemem arkadas..
Konunun fake olduğunu dusunsem de parmaklarima kiyip yaziyorum. Otur esinle güzel güzel konus, sebebini ogrenmeye calis. Çünkü hayvanlar koklasa koklasa, insanlar konusa konusa anlasir.
Sanada allah versin canimmCanim sana tavsiyem esinle uzlasmaya calis seni seviyorum de sunuda hic unutma 7 defa besmele cek huzur getirir evine allahim kolaylik nasip etsin canim
gerçekten nerede yaşıyorsunuz bende merak ettimerkeklerle sohbet olayi yok zaten, ki ne konusayim
agzimdan cikan cekil, hayir, evliyim ilgilenmiyorum, hayir gibi o kisileri tanimiyorum bile
ben hala evlilik teklifi beklerken.. evlenip aldatma teklif alacağımı hayal dahi edemiyorum.. çocuk yapma teklifi de etti mi adamlar ? senden çocuğum olsun istiyorummm diyerekkkkNasıl yani
Aldatma teklifi mi alıyorsun
bir yaşıma daha girdim