• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun bende mi sizce

melisaa3456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
65
4
1
24
Ben alttan derslerimi geçmeye çalışıyorum birinci sınıftakilerle de arkadaş oldum onlara sınavda yardımcı oldum bu çıkar bu çıkar diye yarın da inkılap sınavı var birine mesaj attım beni de grubunuza alır mısınız diye whatsaptan aktif olduğu halde cevap vermedi 4.47 de mesaj yazdım mavi tik yok ama en son 9.46 da aktifti diğerine de yazdım onun kinin de tiki kapalı sizce ben mi çok safım zoruma gitti ya

Ben alttan derslerimi geçmeye çalışıyorum birinci sınıftakilerle de arkadaş oldum onlara sınavda yardımcı oldum bu çıkar bu çıkar diye yarın da inkılap sınavı var birine mesaj attım beni de grubunuza alır mısınız diye whatsaptan aktif olduğu halde cevap vermedi 4.47 de mesaj yazdım mavi tik yok ama en son 9.46 da aktifti diğerine de yazdım onun kinin de tiki kapalı sizce ben mi çok safım zoruma gitti ya
Kendi aralarında olan bir grup ise belki gönüllü olmamış olabilirler

Yeni yeni kazık yemeye başladığım için sildim numaralarını da
Böyle şeyler o yaşlarda çok olur, hele Çan sistemi vs varsa ortalama yükselmesin diye de eklememiş olabilirler. Son bir ihtimal yarın 2. Bir sınavları varsa inkılap tarihi dersine öncelik vermemiş olabilir ya da önceden halletmiş olabilirler. Haliyle de ortada bir şeylerin konuşulması durumu kalmamıştır.

Bosver sen kendin calis muhatapta olma onlarla

Yardımcı olmayın bir daha yardımcı olma sebebiniz sizi aralarına almalarını istemekmiydi yada sorularla ilgili birsrymiydi ? Beklentiler beklentiler......üzer daima Burnuzu dikin havaya bırakin onlar gelsin.İnsanlar böyledir ama yetkin olacaksınız gitmeyin gelirler tüm hayat boyu bunu deneyin

Yardımcı olmayın bir daha yardımcı olma sebebiniz sizi aralarına almalarını istemekmiydi yada sorularla ilgili birsrymiydi ? Beklentiler beklentiler......üzer daima Burnuzu dikin havaya bırakin onlar gelsin.İnsanlar böyledir ama yetkin olacaksınız gitmeyin gelirler tüm hayat boyu bunu deneyin
Sorularla ilgiliydi büyük ihtimalle brn arkadaş olduğumuzu sanıyodum hatta bana mesaj atmıştı onlardan biri nerdesin gel beraber ders çalışalım diye

Ne kadar duygu hassaslık o kadar acı ne kadar mantık o kadar az acı dünya bu iki yoldan ibaret hangisinde yurursen kimi para varsa çare var der kimi az para olsada hayat güzel der kimi aşk herşeydir der kimi ben herşeyim der .Sosyal ilişkiler de böyle çok arayan ilk giden hep veren hep kaybeder.Hangi yoldan gidilirse artık size kalmış şimdiden öğrenmeye bakın ufak ufak

Back