Sorun ben de sanırım. Lütfen yardımcı olun kızlar..

sana bişi deyimmi..
sen sevgilinin p.... izlemediğini falan mı düşünüyosun da bu sahnelere takıldım..
malesef daha acı gerçekler var erkeklerin hayatında..
bil isterim..

neymiş o dizi çok merak ettim, ben de sürekli yabancı dizi izlerim, sezon sezon takip ederim, içlerinde açık seçik sahneleri olan bir sürü de dizi var, bazen erkek arkadaşımla beraber izleriz, hiç böyle bir şey gelmemişti aklıma..

sana bişi deyimmi..
sen sevgilinin p.... izlemediğini falan mı düşünüyosun da bu sahnelere takıldım..
malesef daha acı gerçekler var erkeklerin hayatında..
bil isterim..
Bir ara izliyordu ama rahatsızlığımı anlattım ve söz vermişti. Günahı boynuna yalan söyluyorsa

Bans
Banshee canım. Ama öğrendiğim kadarıyla diger dizilerde fazlasıyla varmıs

Bans

Banshee canım. Ama öğrendiğim kadarıyla diger dizilerde fazlasıyla varmıs
ben de izledim canım o diziyi, her bölümünde muhakkak bir kadın memesi görüyoruz evet hatta dalga geçiyoduk bu bölüm kimin memesini görücez acaba diye
Hiç takılma bunlara boşver, canına yazık yahu

ben de izledim canım o diziyi, her bölümünde muhakkak bir kadın memesi görüyoruz evet hatta dalga geçiyoduk bu bölüm kimin memesini görücez acaba diye
Hiç takılma bunlara boşver, canına yazık yahu
Evet ya bende bundan rahatsızım arada bir bölüm atla dimi her bölümde dakikalarca gösteriyorlar. Sevgilinlemi izlemiştin?

Bende böyle rahat olmak istiyorum. Onları gördükce icimde sinir harbi yaşıyorum
canım sinirlencek bişey yok ki bunda, senin yanında bakmassa gizli gizli gene izler, sen müdahale edemezsin ki buna, rahat ol, sıkma kendini de adamı da, hayatta ne zorluklar var, bunu dert etme kendine..

canım sinirlencek bişey yok ki bunda, senin yanında bakmassa gizli gizli gene izler, sen müdahale edemezsin ki buna, rahat ol, sıkma kendini de adamı da, hayatta ne zorluklar var, bunu dert etme kendine..
Haklısın canım. Zaten kendime yapıyorum, benimkine bişey dediğim yok. Ama düşünmekten ben yoruldum. Evet heryerde var, istese eliyle aratır yine bakar resimlere videolara ama izlenen bir dizi içinde bu denli fazla olması resmen insanların gözünün icine sokulması canımı sıkıyor. Erkekleri o kadar göstermiyorlar ama hep kadınları gösteriyorlar

Bunu mu dert ettin kendine ?? Böyle basit şeyleri sürekli kafaya takıyorsan, bir zaman sonra arkadaşını sıkılır, ve neden böyle oldu neden ayrıldık diye sorarken bulursun kendini.

AOTE="SiyahKolik, post: 37154559, member: 508270"]İşte ben de bunu demesin diye söylemiyorum :) Aşmaya çalışıyorum bende, ama o sahneleri gördükçe "oda izledi bunu" diyorum hemen.[/QUOTE]
Ama sen de izliyorsun ve sıkıntı yok dimi hani sonucta o karede bir erkek de var. En azindan bunu dusunerek onu anlayabilirsin.

Bunu mu dert ettin kendine ?? Böyle basit şeyleri sürekli kafaya takıyorsan, bir zaman sonra arkadaşını sıkılır, ve neden böyle oldu neden ayrıldık diye sorarken bulursun kendini.
Malesef canım. Ama bunları aşmaya calısıyorum.

AOTE="SiyahKolik, post: 37154559, member: 508270"]İşte ben de bunu demesin diye söylemiyorum :) Aşmaya çalışıyorum bende, ama o sahneleri gördükçe "oda izledi bunu" diyorum hemen.
Ama sen de izliyorsun ve sıkıntı yok dimi hani sonucta o karede bir erkek de var. En azindan bunu dusunerek onu anlayabilirsin.[/QUOTE]
Evet canımda bir erkeğin bir kadını vücudunun her ayrıntısıyla izlemesi var, bir de bır kızın bır adamı görmesi var. Bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…