bebeğime bakamıyorum. Yardıma ihtiyacım var. yardım edin ne olur.....
daha detaylı anlatayım o zaman. Çok zor bi hayattan sonra nihayaet tam huzur bulmuştum evlendim bi bebeğim oldu ama o doğdu doğalı yüzüm gülmedi. bir türlü bebeğe bakmayı başaramıyorum yardım isteyeceğim bir ailem de yok eşimin ailesi de. Kalakaldım bebekle. Nasıl bakılır nasıl beslenir onu bile bilmiyorum sütüm de yok zaten. Çok da çaresizim çok beceriksiz oldum en kıymetli varlığma bakamıyorum düşüncesiye hiç bir iş de yapamıyorum çok zor durumdayım....
hiçbi aile yakınınız yoksa yanınızda gerçekten zor bi durum bi bebk dergisi alsanız yada bi uzmanla görüşüp o şekilde idare etseniz
lohusalık geçeli çok oldu bebeğim neredeyse 7 aylık olacak ama ben tükendim artık bitti gücüm onun için dayanmaya çalıştım ama gücüm bitti ne annem var ne babam eşimde benim gibi yanlız kalakaldık zaten ilk zamanlar hastanelerde geçti bebeğimin şuan sağlık sorunu yok allaha çok şükür ama ben tükenmiş durumdayım ruhen bittim artık geçmişte yaşadığım bütün acılarım tazelendi hayatla mücadele gücümü yitirdim içim acıyo bunalıyorum kendime bir zarar vermekten korkuyorum hayattan korkuyorum bebeğe de bakamıyorum artık ben ne yapacağım nasıl baş edeceğim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?