• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun arkadaslarim ve ayni zamanda komsularim

canım kusura bakma ama biraz alınganlık yapıyosun gibime geldi sen komşu aramıyosun sanki dadı arıyomusun gibi geldi kalbini kırmak istemem yanlış anlamada lütfen ama onlarında mutlak iy kötü bir hayatı var senin ailen olsa bu sitemlere olmlu bakardım ama dış kapının dış mandalı derler burlarda boşver hayataına bak derimm_______alalah evlatlarını bagışlasınnn

Vah vah yazık deseydin...
Bence de takma, hiç bir şey kaybetmedin, aksine gerçek yüzlerini görmüş oldun...
Çayı geç koyuyormuşsun bahaneye vak, kesin yemeğin tuzunu da kaçırmışımdır deseydin :))
aynen oyle olsun napiyim kimseyi zorlayamamya bosvermek en iyisi
canım kusura bakma ama biraz alınganlık yapıyosun gibime geldi sen komşu aramıyosun sanki dadı arıyomusun gibi geldi kalbini kırmak istemem yanlış anlamada lütfen ama onlarında mutlak iy kötü bir hayatı var senin ailen olsa bu sitemlere olmlu bakardım ama dış kapının dış mandalı derler burlarda boşver hayataına bak derimm_______alalah evlatlarını bagışlasınnn

alınmıyorum canım niye alınayımkı bastan belirttim zaten herturlu yoruma acıgım dedim kesinlikle dadı aramıyorum ben zaten dadı tutuyordum yardım etsin bana diye arkadas sagolsun ben yardım ederim dedi ama yuzunu goren yok okadarda direndiki baskası bakacagına ben bakarım hemde parasıyla tabiki aradı surekli annene gitme kesinlikle biz varız burda bilmem ne bakmak zorunda degil zaten beklemiyorum konumu iyice oku canım laf sokmaları ve birden degsmeleri zoruma gitti oda neyse artık takmıyorum kafama ikiyuzlu olduklarını ikinci kez gormus oldum okadar

Back