sorumsuz eş

PpE="office, post: 40108351, member: 44787"]bir parayı cebinde taşıyor ama ödemiyor demişsiniz..

bir maaşını alamıyor o yönden bakın demişsiniz..

Yani bir öyle bir böyle demişsiniz, istediğiniz için alıntıladım..[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Evet bu gonderdiklerimle kafa karisikligi olabilir haklısın iz. Ama burada anlatmak istedigim maasini duzensiz aliyor ama sonucta aliyor eline para geciyor yani illaki gecen hafta maasinin bir kismini aldi elinde para oldugu halde bu sefer erteleyip durdu. belkide maasini duzensiz aldihini paylasmamam gerekiyordu. Bu kafa karisikligi yaratti sanirim. Ama kisaca ve net sunu soyleyeyim o halde parasi olsada olmasada erteleme huyu hep var surekki ertelemeye calisiyor. Benim sabir son haddine gelince yapmaya calisiyor. E oylede bir anlami kalmiyor. Benim ailem cok disiplinli bu konuda onun ailesi cok rahat yetistirme tarzindan sanirim birazda

el iyisbilmiyorlar tabikii modelindenmiş eşiniz, çoluğunu çocuğunu madur eden birini tüm dünya sevse ne olur ki..Eşinizin bu huylarını bilseler severlermiydi aceba
el iyisi, ev delisi modelindenmiş eşiniz, çoluğunu çocuğunu madur eden birini tüm dünya sevse ne olur ki..Eşinizin bu huylarını bilseler severlermiydi aceba
el iyisi, ev delisi modelindenmiş eşiniz, çoluğunu çocuğunu madur eden birini tüm dünya sevse ne olur ki..Eşinizin bu huylarını bilseler severlermiydi aceba
Cok hossunuz :) rahat oldugunu biliyorlar ama bu kadarini bilmiyirlar

Peki sizinle esimle ilgili yeni bilgiler paylasayim biraz daha aydinlanmis olursunuz dugun fotograflarim hazir oldugu halde 3 yil sonra almaya gitti :) gorumcemin cocugunun tabletini yaptirmaya verdi. 8 ay sonra getirdi :) yuzugum daraldi demistim yaptirmaya goturmus bana sormadan 6 ay sonra getirdi. ertele kocum ertele :) yani sadece beni verem etmiyor :)

Cunku Benim bilmek istedigim konu sorumsuzluk huyuna care olup olmadigi belki kendimi tam ifade edememisimdir haklisiniz.

Bu çocukluktan kalma bir huydur ve muhtemelen can çıkar, huy çıkmaz. Mümkünse parayı size versin. Ödeme takiplerini siz yapın.

değişmesini beklemekle kendinizi yormayın bence. alın eşinizin maaşını ödemeleri siz halledin. büyütülecek bişey yok bunda. diğer konulardada rest çekin kızın terketmekle falan korkutun. anladığım kadarıyla eşiniz çok rahat biri. ama sizden biraz çekinse bu kadar rahat olamaz.

Sen öde !!! Demekki bu işten anlamıyor can çıkar huy çıkmaz. 3 gün fatra parasi cepte mi gezer yada tüm ornekleriyle sorumsuzluk olaylari için öyle bi kavga edin ki dank etsin. Kavga diyorum Çünkü anlaşılamadiginiz düşünüyorum. bu konuda taviz vermediginizi anlamali

Kavga etmem mi yuzugu bile attim yuzune bosucam seni dedim o an tamam diyor bir sure gidiyor yine ayni oluyor.dediginiz gibi bu huy degismeyecek sanirim en iyisi dediğiniz gibi odemeleri ustume almak

benim eşimde de var bu.
ama oyle ben erkeğim ben oderim diye tutturmuyor.
hiçbir şeyi gününden once odemek istemez.
tam son gününde odemek ister sanki para geç çıkınca hiç çıkmıyor.
geçen ay bir deneyeyim dedim kirayı sen ode dedim. ki yapacağım online bankacılığından hazır olan alıcıya transfer yapmak.
her gün hatırlattıgım halde unutmuş, odememiş. 4. gün artık dayanamadım yine ben odedim.
kredi kartı borcumuz var, adama kalsa minimum ödemede kalacaktı. odediğimiz faize gidecekti. zorla otomatik odeme talimati verdim.
su faturası da 2 hafta odemedi, su kesilecek diye mektup geldi :)
yani parasını sakındığından değil, son güne erteliyor sonra da unutuyor.
ben de üstüme aldım odeme işlerini.

Ayni benim kocami anlatmissiniz aynen boyle yapiyor bizinki de kotu niyetinden degil huyu boyle para sicak tutuyo herhalde ceplerini :)

valla benım nısanlımda sızın esınız gıbıydı , ben onu yola getırdım . kıralar-faturalar taksıtler hep gec odenırdı. ben borcsuz bır hayat ıstıyorum dedım. sımdı her ay hersey duzenlı odenıyor genelde faturaları ben halledıyorum sadece kendı sahsı telefon borcuna karısmıyorum. kırayı bazen ortak oduyoz ama genelde ona odettırıyorum. markete bırlıkte gıdıyoz ben alıyorum sepete atıyorum eksıklerı gereksız seylerı almamaya ozen gosterıyorum. onun yapacagı bır odeme varsa soruyorum naptın, odedın mı vs dıye.

soylene soylene yola geldı. takıp sızde olacak, yapamıyorsa alın parayı gıdın kendınız yatırın.

[QUsoyylediklerinizi post: 40125799, member: 540441"]valla benım nısanlımda sızın esınız gıbıydı , ben onu yola getırdım . kıralar-faturalar taksıtler hep gec odenırdı. ben borcsuz bır hayat ıstıyorum dedım. sımdı her ay hersey duzenlı odenıyor genelde faturaları ben halledıyorum sadece kendı sahsı telefon borcuna karısmıyorum. kırayı bazen ortak oduyoz ama genelde ona odettırıyorum. markete bırlıkte gıdıyoz ben alıyorum sepete atıyorum eksikleri gereksız seylerı almamaya ozen gosterıyorum. onun yapacagı bır odeme varsa soruyorum naptın, odedın mı vs dıye.

soylene soylene yola geldı. takıp sızde olacak, yapamıyorsa alın parayı gıdın kendınız yatırın.[/QUOTE]
Bu soylediklerinizi yaptim sizinki yola gelen cinstenmis :) hayirlisi bakalim zaman gosterecek herseyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…