- 23 Mart 2015
- 46
- 6
- 38
-
- Konu Sahibi gizlikalsin
el iyisbilmiyorlar tabikii modelindenmiş eşiniz, çoluğunu çocuğunu madur eden birini tüm dünya sevse ne olur ki..Eşinizin bu huylarını bilseler severlermiydi aceba
el iyisi, ev delisi modelindenmiş eşiniz, çoluğunu çocuğunu madur eden birini tüm dünya sevse ne olur ki..Eşinizin bu huylarını bilseler severlermiydi aceba
Cok hossunuz :) rahat oldugunu biliyorlar ama bu kadarini bilmiyirlarel iyisi, ev delisi modelindenmiş eşiniz, çoluğunu çocuğunu madur eden birini tüm dünya sevse ne olur ki..Eşinizin bu huylarını bilseler severlermiydi aceba
bence onu kontrol et.benim eşimde çevresinde çok sevilir ve hatta herkes beni çok sevdiğini söyler.ama bende onun sorumsuzluğunun yanı sıra parayı idda ve at yarışına yatırdığını öğrendim.8 yıldır aynı hiç değişmez bunlar.
Cunku Benim bilmek istedigim konu sorumsuzluk huyuna care olup olmadigi belki kendimi tam ifade edememisimdir haklisiniz.çok ilginç gerçekten de..siz demişsiniz zaten eşinize sorumsuz diye,burdaki arkadaşlar söyleyince neden savunmaya geçtiniz??neyse ...
neticede adam sorumsuz değil,sadece parasız.
siz de madem bu kadar savunacaksınız neden gelip konu açarsıız anlamıyorum ki..
Merhabalar. 4 yillik evliyim esimi seviyorum. 5 aylik bebegim var. Esimle severek evlendik.dugun borcunu beraber ustlendik.esim maddi konuda cok sorumsuz erteleme gizli is yapma yalan soyleme huyu var. Bu 4 yillik surecte cok sorumsuzca davrandi. Odedim dedigi borclar odenmemis cikti. kac kez icra ihtar kağidi geldi evime . Odedim dedigi borc icin Maasima haciz ihtari geldi. bugunde elektrigimi kestiler.3 gundur cebinde taşıyor fatura parasini.sabahta uyarmistim Hâlbuki ode diye. Bunun disinda cok sevilen biri kendisi. Ailem akrabalarim herkes seviyor onu aileme karsi cok saygili ev işlerine de cocuga bakmaya vs. Yardım ediyor.benim derdim onun sorumsuzluk duygusuyla alakali. Ne yapabilirim sizce bu sorumsuzlugu icin. Tesekkur ederim.[/QUOT
Benimkinde de vardı o sorun.İtina ile rutin bir şekilde çemkiriyorum ya da tatlı tatlı gömüyorum lafı.Bi süre idare ediyor diye rutine bağladım rahatladım :)
değişmesini beklemekle kendinizi yormayın bence. alın eşinizin maaşını ödemeleri siz halledin. büyütülecek bişey yok bunda. diğer konulardada rest çekin kızın terketmekle falan korkutun. anladığım kadarıyla eşiniz çok rahat biri. ama sizden biraz çekinse bu kadar rahat olamaz.Bakin bu cevabiniz ilk yaptigim yorumu anlamadiginizi gosteriyor. Yani siz diyorsunuz ki butun sorumlulugu ustune al odemeleri sen takip et calis didin sen yap herseyi. Peki soruyorum esimin sorumsuzluk huyu cozulecekmi boylelikle. Peki ben soruyu baska türlü sorayim bir insanin sorumsuzluk huyu degisir mi.
Sen öde !!! Demekki bu işten anlamıyor can çıkar huy çıkmaz. 3 gün fatra parasi cepte mi gezer yada tüm ornekleriyle sorumsuzluk olaylari için öyle bi kavga edin ki dank etsin. Kavga diyorum Çünkü anlaşılamadiginiz düşünüyorum. bu konuda taviz vermediginizi anlamaliMerhabalar. 4 yillik evliyim esimi seviyorum. 5 aylik bebegim var. Esimle severek evlendik.dugun borcunu beraber ustlendik.esim maddi konuda cok sorumsuz erteleme gizli is yapma yalan soyleme huyu var. Bu 4 yillik surecte cok sorumsuzca davrandi. Odedim dedigi borclar odenmemis cikti. kac kez icra ihtar kağidi geldi evime . Odedim dedigi borc icin Maasima haciz ihtari geldi. bugunde elektrigimi kestiler.3 gundur cebinde taşıyor fatura parasini.sabahta uyarmistim Hâlbuki ode diye. Bunun disinda cok sevilen biri kendisi. Ailem akrabalarim herkes seviyor onu aileme karsi cok saygili ev işlerine de cocuga bakmaya vs. Yardım ediyor.benim derdim onun sorumsuzluk duygusuyla alakali. Ne yapabilirim sizce bu sorumsuzlugu icin. Tesekkur ederim.
Ayni benim kocami anlatmissiniz aynen boyle yapiyor bizinki de kotu niyetinden degil huyu boyle para sicak tutuyo herhalde ceplerini :)benim eşimde de var bu.
ama oyle ben erkeğim ben oderim diye tutturmuyor.
hiçbir şeyi gününden once odemek istemez.
tam son gününde odemek ister sanki para geç çıkınca hiç çıkmıyor.
geçen ay bir deneyeyim dedim kirayı sen ode dedim. ki yapacağım online bankacılığından hazır olan alıcıya transfer yapmak.
her gün hatırlattıgım halde unutmuş, odememiş. 4. gün artık dayanamadım yine ben odedim.
kredi kartı borcumuz var, adama kalsa minimum ödemede kalacaktı. odediğimiz faize gidecekti. zorla otomatik odeme talimati verdim.
su faturası da 2 hafta odemedi, su kesilecek diye mektup geldi :)
yani parasını sakındığından değil, son güne erteliyor sonra da unutuyor.
ben de üstüme aldım odeme işlerini.
valla benım nısanlımda sızın esınız gıbıydı , ben onu yola getırdım . kıralar-faturalar taksıtler hep gec odenırdı. ben borcsuz bır hayat ıstıyorum dedım. sımdı her ay hersey duzenlı odenıyor genelde faturaları ben halledıyorum sadece kendı sahsı telefon borcuna karısmıyorum. kırayı bazen ortak oduyoz ama genelde ona odettırıyorum. markete bırlıkte gıdıyoz ben alıyorum sepete atıyorum eksıklerı gereksız seylerı almamaya ozen gosterıyorum. onun yapacagı bır odeme varsa soruyorum naptın, odedın mı vs dıye.Merhabalar. 4 yillik evliyim esimi seviyorum. 5 aylik bebegim var. Esimle severek evlendik.dugun borcunu beraber ustlendik.esim maddi konuda cok sorumsuz erteleme gizli is yapma yalan soyleme huyu var. Bu 4 yillik surecte cok sorumsuzca davrandi. Odedim dedigi borclar odenmemis cikti. kac kez icra ihtar kağidi geldi evime . Odedim dedigi borc icin Maasima haciz ihtari geldi. bugunde elektrigimi kestiler.3 gundur cebinde taşıyor fatura parasini.sabahta uyarmistim Hâlbuki ode diye. Bunun disinda cok sevilen biri kendisi. Ailem akrabalarim herkes seviyor onu aileme karsi cok saygili ev işlerine de cocuga bakmaya vs. Yardım ediyor.benim derdim onun sorumsuzluk duygusuyla alakali. Ne yapabilirim sizce bu sorumsuzlugu icin. Tesekkur ederim.