- 23 Mart 2015
- 46
- 6
- 38
-
- Konu Sahibi gizlikalsin
Insanlara sadece hakaret edildigi icin mi savunma yapilir. Benesime suclu demiyorum sorumsuzluk duygusu var diyorum.kusura bakmayin yorumlarinizi pek mantikli bulmadim.kimse hakaret etmedi ki kocanıza neyi savunuyorsunuz?
sorumsuzluğu için önerilerde bulundu herkes...sonrdan yazıyorsunuz;hesabında para yok,maaşı düzenli ödenmiyor diye..adam maaş alamıyorsa nasıl düzenli ödeme yapsın? bu durumda zaten adamın suçu yok ki...
çok ilginç gerçekten de..siz demişsiniz zaten eşinize sorumsuz diye,burdaki arkadaşlar söyleyince neden savunmaya geçtiniz??neyse ...Insanlara sadece hakaret edildigi icin mi savunma yapilir. Benesime suclu demiyorum sorumsuzluk duygusu var diyorum.kusura bakmayin yorumlarinizi pek mantikli bulmadim.
Bakin bu cevabiniz ilk yaptigim yorumu anlamadiginizi gosteriyor. Yani siz diyorsunuz ki butun sorumlulugu ustune al odemeleri sen takip et calis didin sen yap herseyi. Peki soruyorum esimin sorumsuzluk huyu cozulecekmi boylelikle. Peki ben soruyu baska türlü sorayim bir insanin sorumsuzluk huyu degisir mi.ben anlamadım. kocanız mükemmel sevilen bir insan. parası yok. fatura yatıramıyor. o halde nasıl sorumsuz oluyor? çare arıyosunuz ama önerileri kabul etmediğiniz gibi kocanızı da övüyorsunuz. bebğinizi kv bırakıp maaşınızı düzenli alabileceğiniz bir işe girin.kesin çözüm.
Haklisiniz.Keşke müdür olacağına işçi olaydı maaşını düzenli yatırsalardı bence...
1 gün geçirmeyle elektrik falan kesilmez. En az 1 hafta, 10 gün falan ödenmemiş olması gerekiyor.Elektrikker 3 gundur kesik demedimki ben bu sabah kesildi ikindide acildi. Ilk yorumumumda esimi seviyorum yazmistim onu tabiki hakli olarak savunailirim. Benim anlatmak istedigim gulun dikenleri. Benim kocamin dikenide sorumsuzlugu ben bunun caresi varmi ogrenmej istemistim onun disinda sorununuz olnadigi icin tabikide savunabilirim kocami.
Fitrattan diyorsunuz yani evet bencede ondanda kaynaklaniyor :)ay benimde ev arkadaşım oyleydi onun yüzünden doğalgazımız kesilmişti .Doğuştan gelen bir huy diye düsünür oldum artık
Yorumunuz cok hos :) lutuf gibi bahsetmemin nedeni etrafimda pek yardim eden erkek olmamasi yoksa tabiki etmeli haklisiniz yani internetle pek isi yok ama teline bakmak lazimBu adam iyi bir baba değil. Ev işlerine ve bebeğin bakımına yardımcı olmasından bir lütuf gibi bahsetmeniz de çok ilginç. O çocuk ikinizin, ev de ikinizin yok bir de yardım etmeseydi. Sperm bankasından hamile kalmadınız hatırlatmak isterim.
Asıl sormanız gereken soru şu: Bu adam bu paraları neye harcıyor? İnternet geçmişini ve telefonunu bir kurcalayan bakalım.
1 gun degil 1 hafta yazmistım . 1 haftayla kesilirmiki normalde1 gün geçirmeyle elektrik falan kesilmez. En az 1 hafta, 10 gün falan ödenmemiş olması gerekiyor.
Him 1 hafta yazmissiniz normal o halde1 gun degil 1 hafta yazmistım . 1 haftayla kesilirmiki normalde
Bir oyle bir boyle neŕede demisim alinti yapip gonderirseniz sevinirim, parasi olmayan insan tabiki odeme yapamaz maasi duzensiz dedim buda tetiklermi diye ama parasi oldugu haldede odemeyi erteliyo.yani konu parasi olup olmadigi degil konu erteleme huyunun olmasi.ben anlamadım eşin parası olduğu halde faturaları yatırmıyor mu yoksa maaşı geç yattığı için yatıramıyor mu? bir öyle demişsiniz bir böyle..
Dekontlarini istiyorum artik ne yapayim :)laftan sözden anlamıyorsa sorumluluğu senin üstüne alman lazım.hergün faturayı yatırdı mı yatırmadı mı diye stres yapmamış olursun.
Odedim dedigi borclar odenmemis cikti. kac kez icra ihtar kağidi geldi evime . Odedim dedigi borc icin Maasima haciz ihtari geldi. bugunde elektrigimi kestiler.3 gundur cebinde taşıyor fatura parasini.sabahta uyarmistim Hâlbuki ode diye.
maaşını duzensiz aliyor iceride 2 aylik maasi var daha almadığı