Sorumluluklarını Ertelemeye Son Vermek İsteyen Arkadaşlar Buyursun..

Akşam yemeği hazırladım, yedim
Makinayi boşaltıp yenilerini dizmem gerek başka bi işim yok bugün
Beyazları atacaktım eşim atmış, asmış ben yokken. Yarın onları katlarım
Halılar pazartesiye kaldı süpürme, silme işim de kaldı doğal olarak
Bu haftasonu tembellik yapayım yahu amaaaan:halay:

Slm Bir sorum olacak:Ocak yeni ama silsem de istediğim gibi olmuyor.Rengi siyah.Siz bu konuda neler yapıyorsunuz.Belki çalışan bir kadın olarak gerekli ilgiyi sevgiyi göstermiyorumdur:KK48:
Benim gri ve ne almışsan onla siliyorum sabit bir marka ile istikrarlı bir temizlik sürdürmüyorum yani 😂 siyah olup kullandığından memnun olan varsa yazar inşallah sana

Iyi akşamlar hanimlaaaar :21:
Bugün
Kahvaltı, topla, makinaya diz, örgü ör, yürüyüşe çık, akşam yemeği, topla, makinaya diz(bu kısmı birazdan yapacağım inşallah) şeklinde gidiyor.
Mutfağı toplayınca kuruyan çamaşırları katlayıp yenilerini atcam makinaya.
Kitap yine okumadim örgüye sardım diye😔

Benim temizlik planında da sıkıntı olabilir.Yağ döküldüğü anda silsrm sorun olmayacak.Öteliyorum.Sorun büyüyor.
Evet kuruyunca zorlaşıyor lekeler. Elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz işte ne yapalım :KK76:

Evet kuruyunca zorlaşıyor lekeler. Elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz işte ne yapalım :KK76:
Ev işi zulüm bana dişarıda gün boyu çalışsam yorulmuyorum.Öğrenciyken de sevmezdim.Üniversiteyi ailemin bulunduğu şehirde okudum.Annem evi otel gibi kullanıyorsun.İşlerden hiç haberin yok derdi.

Ev işi zulüm bana dişarıda gün boyu çalışsam yorulmuyorum.Öğrenciyken de sevmezdim.Üniversiteyi ailemin bulunduğu şehirde okudum.Annem evi otel gibi kullanıyorsun.İşlerden hiç haberin yok derdi.
Öğrenciyken çoğumuz otel gibi kullanıyorduk mecbur ama şimdi sorumluluk daha farklı. Bana da bazı işler çok zulüm gibi geliyor toz almak, ütü yapmak falan gibi ama ufak ufak yapılıyor mecbur🤷‍♀️😂😂

Ben de şuan bekarim ve ailemle yasiyorum, evi otel gibi mi kullaniyorum acaba dedim bi an 🙈 Ama yok ya mutfaga falan giriyorum yemek vs. annem calistigi için . Ama sizinki kadar direkt ev sorumlulugu gibi olamaz tabi ne kadar bir seylerin ucundan tutsam da anneme guveniyorum bi yerde 😅😏

Eveeet bugün neler yaptım
Okula gidip geldim
Gelir gelmez temizliğe başladım
Evi süpürdüm
Sildim
(Dün halılar gelmişti eşim halıları serdi ben sildikçe)
Wc ve banyoyu temizledim
Toz aldım(detaylı bir toz oldu)
Bulaşık makinesi çalıştırdım(eşim tezgahi toplamıştı dizilecekleri dizip yıkanacakları yıkamıştı ben sadece düğmeye bastım aslında tableti koyup 🤭😂)

Bence artık dinlenmeyi hak ediyorum 😂😂😂

Ayakkabılıkta yazlık kışlık değişimi yapmam gerek bunu ertelemem inşallah en kısa sürede yaparım🌸

Ben sabah kalktimm kahvaltidan sonra 25+25 50 dk ders calistim 🤓 Sonra azicik kitap okudumm mutfagi toparladimm kendime Kirmizi odayi izleme suresi verdim 🙈
Daha sonraa izleyecegim ders videosunu izledimm ve simdi camasir katlayacagimm🙄😅

Ben sabah kalktimm kahvaltidan sonra 25+25 50 dk ders calistim 🤓 Sonra azicik kitap okudumm mutfagi toparladimm kendime Kirmizi odayi izleme suresi verdim 🙈
Daha sonraa izleyecegim ders videosunu izledimm ve simdi camasir katlayacagimm🙄😅
Roman okumayı seviyorsan Kitap Okuma Günlüğü diye bi konu var orası da teşvik edici oluyor 🤗🤗🌸

Sabah bulaşık makinesini boşalttım, yenileri dizdim. Tezgahtakileri de yerleştirdim. Kahvaltı hazırlığı toplaması falan sonra da kek ve kurabiye yaptım ondan çıkanları yıkadım ettim. Dışarı çıktık alışveriş için. Akşam yemeği fasli, topladım makinaya dizdim kendiminkileri(eşiminkiler duruyor o yatmadan dizecekmiş)
Sabah roman okudum, alışverişte biten ipimi aldım o yüzden örgümü devam ettirdim akşam da. Şimdi de duş alıp yatacağım yarın okul var. Ayakkabılık düzeltme işi yine kaldı yarın yaparım inşallah 🤪

X