Sorumluluklarını Ertelemeye Son Vermek İsteyen Arkadaşlar Buyursun..

Slmm. Hiç bi sorumluluğumu yapamadım, yan gelip yattım, tüm gün. Düşünüyorum da zerre iş yapmadım, utanarak söylüyorum, yıllardır değiştirmeye çalıştırıyorum, sonuç bu😳😳 amaaa üzüntü moduna girmicem şuan; olumsuz konuşmamaya çalışıyorum.
Şükür ki hedeflerim var🥰😍 etrafı toparlamak, sofrayı kurmak gibi🤪🤩

Slmm. Hiç bi sorumluluğumu yapamadım, yan gelip yattım, tüm gün. Düşünüyorum da zerre iş yapmadım, utanarak söylüyorum, yıllardır değiştirmeye çalıştırıyorum, sonuç bu😳😳 amaaa üzüntü moduna girmicem şuan; olumsuz konuşmamaya çalışıyorum.
Şükür ki hedeflerim var🥰😍 etrafı toparlamak, sofrayı kurmak gibi🤪🤩
Ve toplayıp sofrayı kurunca buraya yazmalısın böyle böyle teşvik olursun küçük işlerle başlar her sey🥰🌸

Selam hanımlar bütün günüm bomboş geçti. Aksama kadar elektrik yoktu burada hiçbir iş yapamadım. Sadece sınav okudum ve yemek yaptım. Birazdan da kvye çaya gideceğiz.

Eveeet sabah kahvaltı hazırla, ye, topla, makinaya diz, çamaşır katla, çamaşır at, kitap oku, kitaplık düzenle(okuduklarımı ayırmak için), alışverişe çık, yemek ye(akşam yemeği dışarda yedik o yüzden bulaşık çıkmadı😂), yeni kitaplık siparişi verdim, 10 tane de kitap siparişi verdim merakla bekliyorum gelmelerini bakalım. Bugün de böyle geçti 🥰🌸🌸 mutlu geceler hanımlar 🎉🎉🎉

Bugün kahvaltılık şeyler hazırlayıp dışarı çıktık Atatürk Barajı Seyir Alanında kahvaltımızı yapıp ordan Adıyaman a geçtik. Eve daha yeni geldik dolayısıyla bugün ev içinde bir iş yapmadım. Dışarda iken kitap okudum ama. Şimdi dışarı götürdüğüm şeyleri kaldırmak, bulaşık makinesini çalıştırmak, elde yıkanacakları yıkamak şeklinde işlerim var. Yoruldum açıkçası başka bir şey yapmam artık. Herkese hayırlı akşamlar🤗🌸🌸

İyi akşamlaaaar. İstikrarla yazıyorum konu sahibinden çok benim günlüğüm gibi oldu burası yahu😂😂😂😂
Kahvaltı hazırladık, yedik, topladık
Kitap okudum
Ödevlendirme icin video çekip veli grubuna attım
Kahve içtik
Bulaşık makinesi boşaltıp yenilerini dizdim
Havluları makinaya attım
Akşam yemeği hazırladım
Yürüyüşe çıktık
Akşam yemeği yedik, topladık, makinaya dizdim, yıkanacakları yıkadım
Kuruyan çamaşırları katladım, kendiminkileri yerleştirdim
Yıkanan havluları astı eşim
Şimdi de kitap okuyacağım yine.

Başka da yok bugün bir işim yeter amaan🤪

Simdi kuran okucam insallah, bugune biraz gec baslasam da yapacagim seyleri yazdim bakalim tamamlayabilecek miyim 🤭 Ders calisma, ev toparlama, okuma kitabimi tamamlama hadi bakalim maraton başlasınnn🥳

Merhaba bende bdv den geldim
Konunuzdaki siz tam olarak ben 🤣
Bende varım konunuzda
Evliyim 26 yaşındayım
1 kızım var 3 yaşında, dağınıklığın çoğu kızımdan kaynaklı
Bu hafta temizlik yapmam lazım haftaya kızımın Doğum günü olacak
Yarında misafirim var eşimin kuzenleri gelecek 4 erkek
Yemek temizlik yapacağım yarın
Konuya katılmak isteyenlerde kendini tanıtsın tanışmış olalım
Ben birazdan yarının listesini yazacağım
Misafir gelecegi gun hem temizlik hem yemek birde 3 yasindaki cocukla iyi plan olmamis😊temizlik onceden olsa misafir gelecegi gun yemek yapilsa daha az stresli olur hatta yemek icin on hazirlikta aksamdan yapilabilir o zaman misafirden de keyif alirsiniz.

Hazır açılmış konum var.. Buradan kendi kendime devam etsem hiç fena olmayacak.. Kendime çekidüzen vermenin tekrar zamanı geldi bence.. Yine bi dağılma dönemi.. Artık buna son verelim Pandoraksk.. Eşin de sen de güzel, düzenli bi hayatı hak ediyorsunuz.. Eşin işten gelene dek biraz kafanı topla.. Sonra başlarsın işlere.. Hadi bakalım..

Günlük görevlerimi yazayım, bitireceğim inşallah..
1. Mutfağı topla.
2. Yemeği hazırla.
3. Elde yıkanması gerekenleri yıka, kuruyanları parça parça yerleştir.

X