Sorumluluklarını Ertelemeye Son Vermek İsteyen Arkadaşlar Buyursun..

Bugun kendimi aştım ben de 😊
Sabah çocuklarla kahvaltı yaptım ve uzuuun bir çay faslı yaptım kendime. Sonra bütün evi topladım, supurdum ve sildim. Toz almayı erteledim en sevmediğim iş toz almak. Banyo ve wcyi yıkadım, lavabolari ovdum. Akşam yemeğini yaptım. Yemekten sonra poğaça yapacaktim ama komşuma kahveye gittim. Mutfağı da eşim topladı.

Masallah dolu dolu geciriyorsunuz bugun de yine bereketli bir gun oluyordur insallah 🤭 Ben de bugun 6da kalktim gunum o kadar bereketlendi ki 🍀 Ders calistim, kuran okudum, disari markete ciktim, simdi oglen biraz kestirdim kendime geleyim diye simdi kkalktim. Gune erken baslayinca vakit cok gec gibi geliyor bana, ama suanda daha 2yi yeni gecmis bu hissi seviyorum 🤭

Masallah dolu dolu geciriyorsunuz bugun de yine bereketli bir gun oluyordur insallah 🤭 Ben de bugun 6da kalktim gunum o kadar bereketlendi ki 🍀 Ders calistim, kuran okudum, disari markete ciktim, simdi oglen biraz kestirdim kendime geleyim diye simdi kkalktim. Gune erken baslayinca vakit cok gec gibi geliyor bana, ama suanda daha 2yi yeni gecmis bu hissi seviyorum 🤭
Kesinlikle erken kalkmak çok güzel oluyor her şeye zaman kalıyor gerçekten 🤗🌸

Okuldan gelir gelmez erteleyip durduğum ayakkabılık düzenleme işini hallettim sonunda :halay:kışlıklar aşağı yazlıklar yukarı🤩🤩
Bir saate kadar arkadaşım gelecek dün kek, kurabiye onun için yapmıştım. Bugün başka bi işim yok şimdilik. Örgü örüp kitap okurum inşallah🤗

Mutfağı topladım, makineyi çalıştırdım, çamaşırları katladım, arkadaşımı ağırladım, örgü ördüm(kitabı okulda okumuştum). Bugün de böyle bitti yarına Allah kerim🤗

Hayırlı geceler hanımlaaaar:KK25:

Ben bugun pek modumda degildim zaten gec uyandim oradan kaybettim😑 Pek bir sey yapasim gelmedi bikac sayfa kitabimi okudum, firinda kabak yaptim☺️ Yatmadan ders çalışacağım insallah . Ne guzel dediniz yarına Allah kerim, hayirli gecelerr 💜

Bu arada konuyu acan arkadaş yazmiyor sanirim artik bir biz kalmisiz 🤗 Ben Beyza 23 yasindayim universiteden yeni mezun oldum sinava hazirlaniyorum. Kendimi, neyle mesgul oldugumu tanitayim istedim memnun oldum🤗

Bu arada konuyu acan arkadaş yazmiyor sanirim artik bir biz kalmisiz 🤗 Ben Beyza 23 yasindayim universiteden yeni mezun oldum sinava hazirlaniyorum. Kendimi, neyle mesgul oldugumu tanitayim istedim memnun oldum🤗
Aynen senle benim günlüğüm gibi oldu burası 🥰🥰 Allah yardımcın olsun sınavda inşallah.

Bugün okuldan gelince mutfağa girdim hemen akşam için yemek ve çorba hazırladım bulaşık makinesini boşalttım, yemek yedik, mutfağı topladım, örgü ördüm biraz(kitabı okulda okudum), nevresimi değiştirdik, çamaşır atacaktım kaldı öyle yarına inşallah 🤗

Kahvaltı hazırlığı, mutfak toplama, nevresim attım makinaya, çamaşır da atacağım ama önce kuruyanları katlamam gerek. Örgü oyuncağı bitirdim onla geçti zamanım. Bi kahve içtik eşimle. Yemek var dünden kalan. Kitap okumam gerek. Bugün başka bir işim yok ama yarın temizlik yapabilirim. Belki de diğer gün(ki böyle dediysem kesin diğer gün😂😂)

Kahvaltı hazırlığı, mutfak toplama, nevresim attım makinaya, çamaşır da atacağım ama önce kuruyanları katlamam gerek. Örgü oyuncağı bitirdim onla geçti zamanım. Bi kahve içtik eşimle. Yemek var dünden kalan. Kitap okumam gerek. Bugün başka bir işim yok ama yarın temizlik yapabilirim. Belki de diğer gün(ki böyle dediysem kesin diğer gün😂😂)
İyi, güzel geçmiş, temizlik zor gibi gözüküyor 😊🤭

X