Sorumluluklarını Ertelemeye Son Vermek İsteyen Arkadaşlar Buyursun..

Çekmece düzenlemeye bayılırım çakralari da açiyormuş :KK36: Ozlemcim ne kadar az eşya o kadar huzur :KK200:
Evet hatta gereksiz insanları da temizlemek gerek hayatımızdan ne kadar az insan o kadar çok huzur🤩🤩 minimalist yaşamda ben de varım 😅😅😅🌸🌸

Hanımlar ben bugün dün yapmak isteyip de yapamadığım banyo temizliklerine vakit ayırmak istiyorum.. Akşam da kişisel bakımıma vakit ayırmak istiyorum.. Ayrıca yemek işleri vs. Hadi bakalım.. Günümüz başlasın⚘

Hayirli gunler herkese kolay gelsin :) Ben de bugun izlemem gereken videoları izlemek, ders calismak ve kitap okumak istiyorum.Arada bir de yemek meselesi var tabiykii 🙈
Yapılacakları bi kenara yazarak yaptikca ustunu cizmek , cok eglenceli oluyor tavsiye ederim

Ya da yapmak istediginiz her bir sey için kareli bir deftere 30 gunluk kutucuklar cizip aylik plan yaparak her gunun sonunda yaptiklariniza tik atabilirsiniz, ben kasim ayi icin oyle yaptim, suanda oyle ilerliyorum insallah tamamlamak nasip olur :)

Ya da yapmak istediginiz her bir sey için kareli bir deftere 30 gunluk kutucuklar cizip aylik plan yaparak her gunun sonunda yaptiklariniza tik atabilirsiniz, ben kasim ayi icin oyle yaptim, suanda oyle ilerliyorum insallah tamamlamak nasip olur :)
Güzel bir yöntem👍🏻 İnşallah hayırlısıyla tamamlarsınız🌷

Evet hanımlar.. Raporumu vermeye geldim.. Okul notu çıkarma hâriç yaptım.. Birazdan da okul notumu halledeceğim.. Sonra da kişisel bakımıma vakit ayırmak istiyorum.. Hepinize iyi akşamlar⚘⚘⚘

Hayirli akşamlarr 🥰 Ben sabah biraz kitabimi okudum , yatmadan yine okuyacagim insallah . 40 dk ders calistim pek yeterli degil ama 🙈😻 Az once evi toparladim geldimm şimdi yine masamin basina gecebilirim

Hellooooooo:KK3::KK3::KK3:
Kimsecikler yok muuu:KK64:

Bugün rutin ev işleri yaptım
- kahvaltı hazırla, topla
- makinaya yerleştir, çalıştır, boşalt, yenisini diz
- çamaşır at(3 posta)/(asma görevi eşimde katlama bende🤭)
- akşam yemeği(2 çeşit yaptım dünden de kalan vardı. Güzel haber yarının yemeği var bu sayede 😂)
- roman okudum, yatmadan biraz daha okurum belki
- mutfak tezgahını rahatlattim bugün biraz, çaycıyı kahve makinesini falan kaldırdım baharat kavanozlarını düzenledim falan

Plastikleri tezgahta bırakacaktım yorulmuştum ama aklıma burası geldi hadi Özlem bunu da yap bitsin oraya yazarsın hem dedim ve onu da yaptım 🤪🤪🤪

Bir dee maske yaptım yüzüme(içtiğim şekersiz türk kahvesinin telvesi ile-hindistan cevizi yağı da ilave etmiştim)🤩🤩

Hellooooooo:KK3::KK3::KK3:
Kimsecikler yok muuu:KK64:

Bugün rutin ev işleri yaptım
- kahvaltı hazırla, topla
- makinaya yerleştir, çalıştır, boşalt, yenisini diz
- çamaşır at(3 posta)/(asma görevi eşimde katlama bende🤭)
- akşam yemeği(2 çeşit yaptım dünden de kalan vardı. Güzel haber yarının yemeği var bu sayede 😂)
- roman okudum, yatmadan biraz daha okurum belki
- mutfak tezgahını rahatlattim bugün biraz, çaycıyı kahve makinesini falan kaldırdım baharat kavanozlarını düzenledim falan

Plastikleri tezgahta bırakacaktım yorulmuştum ama aklıma burası geldi hadi Özlem bunu da yap bitsin oraya yazarsın hem dedim ve onu da yaptım 🤪🤪🤪

Bir dee maske yaptım yüzüme(içtiğim şekersiz türk kahvesinin telvesi ile-hindistan cevizi yağı da ilave etmiştim)🤩🤩
Çok iş yapmışsınız bravo👏 Ben ise;
Üç defa mutfak topladım bir makine de çamaşır yıkadım. Oğlumun yarın iki tane sınavı var çalıştırdım bolca. Mutfak demişken benim mutfagim çok çabuk dağılıyor istiyorum ki her an pırıl pırıl dursun ama nafile. İlla orda burda bir iki bulaşık oluyor. Bunu başarabilen var mı?

Çok iş yapmışsınız bravo👏 Ben ise;
Üç defa mutfak topladım bir makine de çamaşır yıkadım. Oğlumun yarın iki tane sınavı var çalıştırdım bolca. Mutfak demişken benim mutfagim çok çabuk dağılıyor istiyorum ki her an pırıl pırıl dursun ama nafile. İlla orda burda bir iki bulaşık oluyor. Bunu başarabilen var mı?
Bunu başarabilenler mutfağı kullanmayanlardır bence. Sonuçta mutfak evin en aktif yerlerinden birisi. Yemek hazırlama, yeme, toplama faaliyetleri dışındaki saatlerde bile illaki tezgahta bir bardak ne bileyim arada atıştırılmış bir şeyin kabı falan illaki oluyor. O beklentiden vazgecin gözünüze batmasın boşuna🤩🤩

Selam kizlar iki gundur girmemisim
Ama gunlerimi ozetleyim
Dun aksam pijama kesimlerini yaptim
Makineye bulasik camasir attim
Camasiri serdim gece yagmur yagmis hepsi evin icinde sobayi kurdu esim bugun bende evi toparladim iyice camasir katlama ev supurme buyuk bulasiklari yikama
Aksam ustu carsiya gittim can etek kalibini aldim arkadasimdan
Aksamda overlok ve ic dikisleri gittim
Pijamalarin lastikleri kaldi
Cocuklar durmayinca biraktim 😊
Odada kiyafetlerin kurumasi icin soba yaktim
Yarinda lastikleri dikip siparisleri son asamaya hazirlayacagim
Zaten 3 takim daha kesim yapmam lazim
Is cok
Kotu bir aliskanligimi biraktim Allah a sukur simdilik sıkıntım yok istekte yok 🙈🙈

X