- 24 Mart 2020
- 9.921
- 35.699
- 32
-
- Konu Sahibi pandoraksk
Evet hatta gereksiz insanları da temizlemek gerek hayatımızdan ne kadar az insan o kadar çok huzurÇekmece düzenlemeye bayılırım çakralari da açiyormuşOzlemcim ne kadar az eşya o kadar huzur
Evet hatta gereksiz insanları da temizlemek gerek hayatımızdan ne kadar az insan o kadar çok huzurminimalist yaşamda ben de varım
Çok çok geçmiş olsunAllah şifa versin, geçmiş olsun.. Hayırlısıyla anneniz de geçirecektir inşallah.. Bol bol dinlensin, ilaç alıyorsa bol su içsin, meyve, bal, çorba, bitki çayları, benim tecrübe ettiğim kadarıyla bunlar önemli.. Siz de kendinizi yormayın, elinize sağlık⚘
Kendinizi yormayın, zamanla rutininize dönersiniz..Günaydın. Herkese mutlu bir gün diliyorum. Bugün öğlene kadar okuldayim. Eve gidince uyuyasim var. Hava da çok kasvetli. Biliyorum silkelenmem gerek.
Kolay gelsin. Ben evde okul islerini hiç yapamıyorum.Bir de haftaya başlayacağım dersler için notlarımı ayarlamak adına hiç olmazsa 1 saat ayırmak istiyorum..
Ben de okuldansa evde daha iyi odaklanıyorum sanki.. Okulda bi sınav okuyayım desem mesela, bi kağıdı okumam baya zaman alır..Kolay gelsin. Ben evde okul islerini hiç yapamıyorum.
Güzel bir yöntemYa da yapmak istediginiz her bir sey için kareli bir deftere 30 gunluk kutucuklar cizip aylik plan yaparak her gunun sonunda yaptiklariniza tik atabilirsiniz, ben kasim ayi icin oyle yaptim, suanda oyle ilerliyorum insallah tamamlamak nasip olur :)
Çok iş yapmışsınız bravoHellooooooo
Kimsecikler yok muuu
Bugün rutin ev işleri yaptım
- kahvaltı hazırla, topla
- makinaya yerleştir, çalıştır, boşalt, yenisini diz
- çamaşır at(3 posta)/(asma görevi eşimde katlama bende)
- akşam yemeği(2 çeşit yaptım dünden de kalan vardı. Güzel haber yarının yemeği var bu sayede)
- roman okudum, yatmadan biraz daha okurum belki
- mutfak tezgahını rahatlattim bugün biraz, çaycıyı kahve makinesini falan kaldırdım baharat kavanozlarını düzenledim falan
Plastikleri tezgahta bırakacaktım yorulmuştum ama aklıma burası geldi hadi Özlem bunu da yap bitsin oraya yazarsın hem dedim ve onu da yaptım
Bir dee maske yaptım yüzüme(içtiğim şekersiz türk kahvesinin telvesi ile-hindistan cevizi yağı da ilave etmiştim)
Bunu başarabilenler mutfağı kullanmayanlardır bence. Sonuçta mutfak evin en aktif yerlerinden birisi. Yemek hazırlama, yeme, toplama faaliyetleri dışındaki saatlerde bile illaki tezgahta bir bardak ne bileyim arada atıştırılmış bir şeyin kabı falan illaki oluyor. O beklentiden vazgecin gözünüze batmasın boşunaÇok iş yapmışsınız bravoBen ise;
Üç defa mutfak topladım bir makine de çamaşır yıkadım. Oğlumun yarın iki tane sınavı var çalıştırdım bolca. Mutfak demişken benim mutfagim çok çabuk dağılıyor istiyorum ki her an pırıl pırıl dursun ama nafile. İlla orda burda bir iki bulaşık oluyor. Bunu başarabilen var mı?