- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
-
- Konu Sahibi pandoraksk
Kesinlikle erken kalkmak çok güzel oluyor her şeye zaman kalıyor gerçektenMasallah dolu dolu geciriyorsunuz bugun de yine bereketli bir gun oluyordur insallahBen de bugun 6da kalktim gunum o kadar bereketlendi ki Ders calistim, kuran okudum, disari markete ciktim, simdi oglen biraz kestirdim kendime geleyim diye simdi kkalktim. Gune erken baslayinca vakit cok gec gibi geliyor bana, ama suanda daha 2yi yeni gecmis bu hissi seviyorum
Aynen senle benim günlüğüm gibi oldu burasıBu arada konuyu acan arkadaş yazmiyor sanirim artik bir biz kalmisizBen Beyza 23 yasindayim universiteden yeni mezun oldum sinava hazirlaniyorum. Kendimi, neyle mesgul oldugumu tanitayim istedim memnun oldum
GünaydınnnnGünaydın selam arkadaşlar
Günaydınnnn
Kolay gelsinMisafirimiz geliyor hazirlik yaptik bekliyoruzArtik onlar gidince yapacaklarima bakarim insallah bugun
Kolay gelsin. Misafir gelecek diye temizlik hazırlık sonra da gittiklerinde toparlama temizlik hep külfet misafirMisafirimiz geliyor hazirlik yaptik bekliyoruzArtik onlar gidince yapacaklarima bakarim insallah bugun
İyi, güzel geçmiş, temizlik zor gibi gözüküyorKahvaltı hazırlığı, mutfak toplama, nevresim attım makinaya, çamaşır da atacağım ama önce kuruyanları katlamam gerek. Örgü oyuncağı bitirdim onla geçti zamanım. Bi kahve içtik eşimle. Yemek var dünden kalan. Kitap okumam gerek. Bugün başka bir işim yok ama yarın temizlik yapabilirim. Belki de diğer gün(ki böyle dediysem kesin diğer gün)