- 24 Mart 2020
- 9.921
- 35.699
- 32
-
- Konu Sahibi pandoraksk
Allah bağışlasın..Biri 32 aylik oglum 14 aylik
Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Kızlar bu arada ben de öğretmenim.. Eşim de ben de 1 haftadır Covid pozitif teşhisiyle evde karantinadayız1 hafta kadar daha evde olacağım.. Önce kim kaptı, kim diğerine bulaştırdı pek belli değil.. Çünkü ben de yüz yüze eğitime gidiyorum, toplu taşıma kullanıyorum.. Aynı şekilde eşimin de kurumunda işi gereği birlikte iş yaptığı insanlar var, ara ara Covid pozitif haberlerini alıyordu vs.. Bu haftayı iyi değerlendirirsem 9 Kasımdan sonra yoğun bir okul programı beni bekliyor olacak.. Hem yüz yüze eğitime gideceğim, hem Zoom dan ders yapacağım vs.. Bakalım, Allah yardım eder inşallah.. Bu arada yaptığınız tüm işler için elinize sağlık, günü güzel değerlendirmeniz başlığımızın amacına hizmet ettiğini gösterir⚘ ..
Sağ olun hocam, ben biraz daha hafif geçirdim, soğuk algınlığı gibi.. Eşim de tipik belirtiler vardı.. Ateş, öksürük şeklinde.. İlaçlarımızı kullandık, istirahat ettik, dediğiniz gibi takviye almaya özen gösteriyoruz.. Maskeye, hijyene dikkat ediyorduk ama geldi buldu bi şekilde.. Biraz da kendimi iyi hissettiğim için ufaktan başlıyayım dedim işlere.. Sizler de dikkatli olun hocam⚘Geçmiş olsun P pandoraksk hocam bağışıklık için takviye yapın kendinize işler beklesin gerekirse kendinizi iyi hissedin öncelik o
Amiin, çok sağ olun⚘⚘Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Biz de atlattık hocam eşimle bende koku tat kaybı falan oldu kötü bir durum Allah bir daha yaşatmasın kimseyeSağ olun hocam, ben biraz daha hafif geçirdim, soğuk algınlığı gibi.. Eşim de tipik belirtiler vardı.. Ateş, öksürük şeklinde.. İlaçlarımızı kullandık, istirahat ettik, dediğiniz gibi takviye almaya özen gösteriyoruz.. Maskeye, hijyene dikkat ediyorduk ama geldi buldu bi şekilde.. Biraz da kendimi iyi hissettiğim için ufaktan başlıyayım dedim işlere.. Sizler de dikkatli olun hocam⚘
Size de geçmiş olsun hocam.. Dediğiniz gibi konu iyi oldu.. Bu sayede biraz disipline olduk gibiBiz de atlattık hocam eşimle bende koku tat kaybı falan oldu kötü bir durum Allah bir daha yaşatmasın kimseye
Konu da iyi oldu bu arada bugün baya iş yaptım buraya da yazacağım diye
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlıkla atlatırsınız. Benim annem de pozitif şuan aklım hep onda. O yüzden konsantre olamadım hiçbir işe. Sadece bir makine çamaşır yıkadım ve kolaydan bir akşam yemeği yaptım.Kızlar bu arada ben de öğretmenim.. Eşim de ben de 1 haftadır Covid pozitif teşhisiyle evde karantinadayız1 hafta kadar daha evde olacağım.. Önce kim kaptı, kim diğerine bulaştırdı pek belli değil.. Çünkü ben de yüz yüze eğitime gidiyorum, toplu taşıma kullanıyorum.. Aynı şekilde eşimin de kurumunda işi gereği birlikte iş yaptığı insanlar var, ara ara Covid pozitif haberlerini alıyordu vs.. Bu haftayı iyi değerlendirirsem 9 Kasımdan sonra yoğun bir okul programı beni bekliyor olacak.. Hem yüz yüze eğitime gideceğim, hem Zoom dan ders yapacağım vs.. Bakalım, Allah yardım eder inşallah.. Bu arada yaptığınız tüm işler için elinize sağlık, günü güzel değerlendirmeniz başlığımızın amacına hizmet ettiğini gösterir⚘ ..
Size de geçmiş olsun Allah acil şifalar versinÇok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlıkla atlatırsınız. Benim annem de pozitif şuan aklım hep onda. O yüzden konsantre olamadım hiçbir işe. Sadece bir makine çamaşır yıkadım ve kolaydan bir akşam yemeği yaptım.
Çok sağolun Allah razı olsun. Ben bu topigi çok sevdimSize de geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Eveet güzel oldu kafamızdaki her şeyi yapamasak da yapmak için motive ediyorÇok sağolun Allah razı olsun. Ben bu topigi çok sevdim
Allah şifa versin, geçmiş olsun.. Hayırlısıyla anneniz de geçirecektir inşallah.. Bol bol dinlensin, ilaç alıyorsa bol su içsin, meyve, bal, çorba, bitki çayları, benim tecrübe ettiğim kadarıyla bunlar önemli.. Siz de kendinizi yormayın, elinize sağlık⚘Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlıkla atlatırsınız. Benim annem de pozitif şuan aklım hep onda. O yüzden konsantre olamadım hiçbir işe. Sadece bir makine çamaşır yıkadım ve kolaydan bir akşam yemeği yaptım.
Maşallah, elinize sağlıkSelam kizlar
Hedik isimiz bitti evi supurdum bulasiklari makineye attim ev toplu sukur
Buyuk kaplar kaldi yikanacak birde makineye camasir atilacak esim rahatsiz oluyor diye sabah erkenden aticam ☺☺
Böyle hissetmenize çok sevindim.. Ben de bugün daha bir motive oldum.. Zaman içinde kişisel gelişimimiz ile ilgili de paylaşımlarda bulunarak topiğimizin alanını genişletiriz belkiÇok sağolun Allah razı olsun. Ben bu topigi çok sevdim
Çok iyi olur. Aslında yapmak istediğim ama bir türlü gerceklestiremedigim şeyler var benim de. Düzenli okumak ve spor gibi. Öncelikle kafamı boşaltıp rahatlamam gerekiyor.Böyle hissetmenize çok sevindim.. Ben de bugün daha bir motive oldum.. Zaman içinde kişisel gelişimimiz ile ilgili de paylaşımlarda bulunarak topiğimizin alanını genişletiriz belki
Zamanla gerçekleştireceğiz inşallah, inanıyorum.. Güzel bir enerji oluşturduk benceÇok iyi olur. Aslında yapmak istediğim ama bir türlü gerceklestiremedigim şeyler var benim de. Düzenli okumak ve spor gibi. Öncelikle kafamı boşaltıp rahatlamam gerekiyor.
Çekmece düzenlemeye bayılırım çakralari da açiyormuşHocamm sana katılıyorum gerçekten bazen ne kadar abartıyoruz sadece yer kaplıyor ruhumuzu daraltıyor bazı eşyalar ben de geçenlerde kıyafetleri eledim aynı senin gibi, bazı çekmeceleri düzelttik eşimle baya rahatlattık. Sırada ayakkabılar var onları eliycem inşallah
Pes etmek yooooook olur olur gayet de lezzetli cacık olur üzerine kekik pul biber oh misss
Geldi mi enerjiii