• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumlulukları yerine getiremeyen eş

DeathlyHallows

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
115
31
98
Arkadaslar merhaba kendime çok buyuk sorun ettiren bir derdim var ve ne yapacagimi bilmiyorum.
Esimle 4 senedir evliyim 3 yaşında bir kızım var ikimizde çalışıp kayınvalidem lerle birlikte oturuyoruz. Evin bütün ihtiyaçlarıni biz karsiliyoruz sarece evimizin kredisini kayinbabam ödüyor. Faturalar mutfak harcamaları diğer aklınıza gelen hersey.
Eşim sigara içer benim öyle bir sorunum yok üstüme başıma da öyle cok birşey almam ama kızımın hiçbir şeyini eksik etmek istemem
Lakin kızımın odasini ayırmak istiyorum ve eşime o odayi aldıramıyorum. Surekli borcumuz var deyip geciyor ev kredisi dışında ödediği tek borç kredi karti o da yuklu bir şey değil. Kayinbabam almayın dedi diye almıyor biliyorum. Bana eğer bu konuyu uzatirsan annenin evinden oda bak bile dedi. Aşırı kavga ettik üç haftadır doğru dürüst konuşmuyoruz. Ve benim para konulari yüzünden psikolojim bozuldu.
Fiyat araştırması yapıp çalıştığım yerden çok uygun bir fiyata buldum cebimde birikmiş param da var bu harcama için sizce artık onunla bu konu yüzünden konuşmaktan vazgecip alayım mı odayı.
Ya da onu nasil ikna edebilirim yardimci olun lütfen yoruldum. Cocugu icin şimdiye kadar hicbirseyi yapmadı sutunu bile almaz.

Odayı alırsınız da aldiktan sonra cıkacak sorunla başedebilir misiniz?Esiniz buyuk olasilik kavga cikarir bunu goze alabiliyorsanız bu sorumlulugu alın derim

Çocuğunuz sizin odanızda mı kalıyor??? İyi de 3 yaşına gelmiş zaten bir şekilde ayırmanız gerekiyor artık odasını, bu anlamda fazla vaktiniz kalmamış. Burdan yürüyün, bu zamanda bak çok ucuza buldum, daha beklersek çocuk askerlik çağına girecek falan deyin bence

Arkadaslar merhaba kendime çok buyuk sorun ettiren bir derdim var ve ne yapacagimi bilmiyorum.
Esimle 4 senedir evliyim 3 yaşında bir kızım var ikimizde çalışıp kayınvalidem lerle birlikte oturuyoruz. Evin bütün ihtiyaçlarıni biz karsiliyoruz sarece evimizin kredisini kayinbabam ödüyor. Faturalar mutfak harcamaları diğer aklınıza gelen hersey.
Eşim sigara içer benim öyle bir sorunum yok üstüme başıma da öyle cok birşey almam ama kızımın hiçbir şeyini eksik etmek istemem
Lakin kızımın odasini ayırmak istiyorum ve eşime o odayi aldıramıyorum. Surekli borcumuz var deyip geciyor ev kredisi dışında ödediği tek borç kredi karti o da yuklu bir şey değil. Kayinbabam almayın dedi diye almıyor biliyorum. Bana eğer bu konuyu uzatirsan annenin evinden oda bak bile dedi. Aşırı kavga ettik üç haftadır doğru dürüst konuşmuyoruz. Ve benim para konulari yüzünden psikolojim bozuldu.
Fiyat araştırması yapıp çalıştığım yerden çok uygun bir fiyata buldum cebimde birikmiş param da var bu harcama için sizce artık onunla bu konu yüzünden konuşmaktan vazgecip alayım mı odayı.
Ya da onu nasil ikna edebilirim yardimci olun lütfen yoruldum. Cocugu icin şimdiye kadar hicbirseyi yapmadı sutunu bile almaz.

Cocugunuzun odasindan evvel evinizi ayirin.

Ben olsam, kizimin sütünü bile almayan bir kişi ile evli kalmazdim. Yani odayi alip, annemlerde kurardim.

Ben olsam alırdım her lafinada karşılık verirdim sen onun anasi babası için değil çocuğun için çalışıyorsun durumun varsa alınması en mantıklısı çocuğuna süt almasin oda yapmasin bide üstüne annenin evin den oda bak desin ayrıca sen çalış evi gecindir söz sahibide o olsun ne güzel dünya bence bi dur demelisin

Sen kendı maas kartınıdamı eşine verdin kesin öledir.Köle almış senin koca bence.Sadece evlı olmak ıcın kocam var demek ıcın nıye katlanıosunuz.Evlılık karsılıklı saygı ve sevgıdır su ankı ınsanların nayaları bozuk evet ama bız ızın verıoruz tum bunlara

1. Ev senin değil , kendi kurallarının olduğu bir ev değil, bir başkasının anne babasıyla beraber yaşıyorsun
  2. Evde sözü geçen başka insanlar var,onlara biat ediyorsun
  3. Para kazanıyorsun ama kendine harcayasiniz
  4. Eşin ilgili bir koca değil,seni sevmiyor.
  5. Harika bir evliliginiz,renkli bir cinsel hayatınız yok ( aynı odada kalan çocuk ve yan odada yaşayan kaynana kaynatayla böyle bir yorumda bulundum)
  6. Eşin ile iletişim yolları kapalı, senin fikirlerini önemsemiyor
  7. Eşinin kızın ile iletişim yolları da kapalı. Sadece üretim aşamasında katkıda bulunmuş
  8. Eşin çocuğunu benimsemiyor,ona değer vermiyor.
  9. Esin çocuğun maddi yükünü omuzlamiyor
  10. Eşin seni hayat arkadaşı değil anne baba evinde yaşarken eve gelip gecelerini renklendiren ama artık sadece başını şişiren bir insan olarak görüyor ve yola seninle devam etmek istemediğini belirten incitici laflar söylüyor.
böyle bir adamı terketmemek,böyle bir evlilikten kurtulmamak için ne bekliyorsun?

1. Ev senin değil , kendi kurallarının olduğu bir ev değil, bir başkasının anne babasıyla beraber yaşıyorsun
  2. Evde sözü geçen başka insanlar var,onlara biat ediyorsun
  3. Para kazanıyorsun ama kendine harcayasiniz
  4. Eşin ilgili bir koca değil,seni sevmiyor.
  5. Harika bir evliliginiz,renkli bir cinsel hayatınız yok ( aynı odada kalan çocuk ve yan odada yaşayan kaynana kaynatayla böyle bir yorumda bulundum)
  6. Eşin ile iletişim yolları kapalı, senin fikirlerini önemsemiyor
  7. Eşinin kızın ile iletişim yolları da kapalı. Sadece üretim aşamasında katkıda bulunmuş
  8. Eşin çocuğunu benimsemiyor,ona değer vermiyor.
  9. Esin çocuğun maddi yükünü omuzlamiyor
  10. Eşin seni hayat arkadaşı değil anne baba evinde yaşarken eve gelip gecelerini renklendiren ama artık sadece başını şişiren bir insan olarak görüyor ve yola seninle devam etmek istemediğini belirten incitici laflar söylüyor.
böyle bir adamı terketmemek,böyle bir evlilikten kurtulmamak için ne bekliyorsun?
Geliyor çocuk babasız mı büyüsün

Valla sorun sizde sadece oda mevzusu deil gibi görünüyor.

Neyse ben olsam ne yapardım die cevaplıyım soruyu ; çalıştığım için kimseye bişey sormazdım sonuçta ben kazanıyorum.
Alırdım ve odayı ayırırdım kendi başıma.
Laf edecek olanıda ,özendim yaptım der sustururdum.
Uzatırlarsa ve olay büyürse , annemin evinde bi oda ayır demiştin ben en iyisi oraya gideyim der çocugumuda alır basar giderdim.

Geliyor çocuk babasız mı büyüsün
Çocuk şimdi babalı büyümüyor ki, bu yaşta sütü esirgeyen adamdan ne de harika baba olur ya...
En aZindan aynı evde olmazlarsa zavallı çocuk baba tarafından sevilmeme/önemsenmeme travması yasamaz. kırk yılda bir mc donaldsa goturur babası,çocuk da seviliyorum zanneder

O ne biçim erkek öyle be okurken sinirden tüylerim diken diken oldu. Anası babası istemıyor diye ınsan çocugundan kısar mı . Kv ve kp ile oturuyorsun kendı evine cıkınca alırsın madem bu kadar olay cıkarıyor alma bence. Sonrasında bu adam evden falan atmaya kalkar Allah korusun .Çocuğuna süt bile almaz kısmına da takıldım ve üzüldüm!

Back