Sorum universite ogrencilerine!!!!

şimdiki aklım olsun direk lysye hazırlanırım ben.
boşver ygsden yapacağın kadarını yaparsın
Allah gönlüne göre versin
Dersanede hocalar hep ygs ye yonlendiriyor, ister istemez ygs yi cok onemsiyorum, sanki ygs en onemli seymis gibi, her sey ygs ye odakli, onlarin arasinda nasil lys ye odaklanicam bilemiyorum

T
Ygs varken lys arada kayniyor ve herkes ygs ye yogunlastigi icin lys nin onemini pek umursamiyoruz nedense...
Tıp okuyosam Lysler sayesinde fulle yakın yaptım. Ygs de bi arkadaşım sıralama olarak benden çok önlerdeydi ve bana aa o kadar mı yapabildin demişti. Lyslerden sonra sıralaması o kadar kötü bi hale geldi ki ve benim ki tabi çook yukarılara çıktı. O zaman bende onu bozmuştum hala düşündükçe sinirle karışık bi keyif alıyorum

Masallah :) ne kadar one cektiniz siralamanizi ve nasil lys calistiniz? Diyelim 10 binden 3 bine cekme sansimiz var mi lys de? Biraz anlatirsaniz cok sevinirim gercekten :)

Hımm alarmlı saat alamazmısın benim var mesela hem onu kalkıp kapatmak gerekiyo hala onu kullanıyorum ben zor uyanırım. Ama kapatıp versen telefonunu bence sorun olmaz bende kapatıp veriyodum.

Masallah :) ne kadar one cektiniz siralamanizi ve nasil lys calistiniz? Diyelim 10 binden 3 bine cekme sansimiz var mi lys de? Biraz anlatirsaniz cok sevinirim gercekten :)
Evet var tabi ki benim bi arkadaşım 40 binden 5 bine çekti. Girdiğin seneye göre değişir ama inan bana insanlar lys çalışmıyo. Ben 4 bin deydim. Ygs ye bi ay kala çok yoğun lys çalışıyodum bana deli gözüyle bakıyolardı

Hımm alarmlı saat alamazmısın benim var mesela hem onu kalkıp kapatmak gerekiyo hala onu kullanıyorum ben zor uyanırım. Ama kapatıp versen telefonunu bence sorun olmaz bende kapatıp veriyodum.
Alarmli saatlerde bir kac tane birden alarm kuruluyor mu, istedigin gune istedigin alarm kurulur mu? Hic alarmli saatim olmadigi icin pek bilmiyorum mekanizmasini, ben yuzume maske yapacaksam onu bile alarma koyarim unutmiyim diye bir kac gun onceden

Masallah ya, Allahim bana da nasip et oyle seylerden nolur, arkadasiniZi cidden tebrik ettim, lysnin hepsini fulledi sanirim bunu yapmak icin, vay canina muthis bir basari gercekten :) bu arada kactan 4 bine cektiniz?

Hiç öyle bi sorunum olmadı benim o yüzden bilmiyorum hatta ben planı bile kağıda yapmam açıkçası. Hafızanın güçlenmesini istiyosan beynini yor
B12 vitamini ve folik asit almanı öneririm.
Kendinden ödün vermeden istediğini elde etmen ciddi zor. Yani fedakarlık şart. Bi sene kapatacaksın kendini dış dünyaya. Sonrası zaten o kadar güzel olacak ki iyiki katlanmışım bi sene diyeceksin

O guzel gunleri gormeyi cok istiyorum, hayirlisiyla bitsin su gunler acisini cikaririm sonra, bu arada onerilerinizi icin gercekten cok tesekkur ederim, yazdim bunlari

Masallah ya, Allahim bana da nasip et oyle seylerden nolur, arkadasiniZi cidden tebrik ettim, lysnin hepsini fulledi sanirim bunu yapmak icin, vay canina muthis bir basari gercekten :) bu arada kactan 4 bine cektiniz?
10 bin küsürlerden. Aslında lys çok kolay formül bilgisi. Bunun hakkında bi sır verebilirim sana. Hani konu fasikülleri oluyor biliyo musun? Özellikle matematik ve geometri için. Bi formülü bin kez kullandırıyor. Onlardan al ben türev integrali o sayede mükemmel öğrendim. En bol sorulu olanlara bak kitapçıya gidip

O guzel gunleri gormeyi cok istiyorum, hayirlisiyla bitsin su gunler acisini cikaririm sonra, bu arada onerilerinizi icin gercekten cok tesekkur ederim, yazdim bunlari
Rica ederim :) ygs de yüksek yapmak mantığını kullanmayı gerektiriyor ufak bi heyecan bile sonucu çok etkiler emin ol. Ama lys sırf bilgi çalışırsan garanti yaparsın.

Masallah :) ben de o netlere gelemedim bu sene hala 110-120 arasi gidip geliyorum, bunun bide lys kismi var...
Benim de bazı problemler nedeniyle lys iyi değildi ne yazık ki... Sen çalış merak etme lysyi de ihmal etme sakın

3 ayda ygs eksiklerini kapatabilirsin bence,çok çalışırsan.Zaten daha geçen sene çalıştığın için kazık bir kaynağın ygs soru bankasını al,ordan test çöz yanlış çıkardığın konuların üstünden geç.Ben öyle yapmıştım,çünkü zaman az olunca teker teker konu çalışmak yetişmiyor ve ne kadar soru çeşidi görürsen o kadar pratikleşiyorsun.

Peki sen öyle yapınca Müzik öğretmenliği mi kazanmıştın yoksa eczacılık mı? Açtığın topikte bir tezat varda. Açıklık getirsen

ygs için 3 ay fazlasıyla yeterli bir süre, zaten önemli olan lys. bu kadar stres yapmazsan lys yi de bırakmadan çalışırsan neden olmasın ki ben ygsye hiç çalışmamıştım nerdeyse sadece dersanenin soru bankalarını dersaneye gidip gelirken otobüste çözmüştüm

Slm kizlar sorum var ve anlamiyorum hic yeni sistemden ygs ye sozel olarak girmek istiyorum ben sayisal hic bisey yapamam cunku sözel girip bi denemek istiyorum kac sene oldu liseden cikali diyecegim su sozelden girip aof okumak icin lys girmeye gerek yok diye biliyorum dogrumu bu yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…