• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum universite ogrencilerine!!!!

Aynen canım bak geç olsun güç olmasın.. Hem gecen seneden farkı yok bu senenin zekisin caliskansin yapamaman için bi engel yok.
Sakin bir kafayla eksikleri belirle. Çalışman gereken sureye bol hatta dershaneye gidiyorsan rehberlikten de yardım alabilirsin halledilmeyecek şeyler değil ki gözünde buyutuyosun :KK66:
Ama ne kadar erken harekete gecersen o kadar iyi olur şansın bol olsun :KK66:
Dersanemizdeki rehberlikci her zaman ayni seyi soyluyor artik takmiyorum onu aramizda pek iyi degildir, sorularimin cevaplarini, bu sinavi yakin zamanda hissetmis kisilerden almak istiyorum, bir ogrenciyi ancak bir ogrenci anlar gibi geliyor :D

Dersanemizdeki rehberlikci her zaman ayni seyi soyluyor artik takmiyorum onu aramizda pek iyi degildir, sorularimin cevaplarini, bu sinavi yakin zamanda hissetmis kisilerden almak istiyorum, bir ogrenciyi ancak bir ogrenci anlar gibi geliyor :D
Çok iyi dusunmussun bizim rehberlikci de pek iyi değildi, bize böylesi denk geldi halbuki ne rehberlikciler var :KK19:
Ben senin sorununu cozecegine inanıyorum çözüm bizim elimizde.. Sadece azim ve inanç.. ;)
3 ay sonra guzel haberlerini bekliyorum hadi bakalım :KK19:

3ayda 30-35 kadar arttirabilirsiniz. eger birakmadan azimle calisirsaniz. yok fazla mucizeler beklememek lazim 50-100 arttirmak gibi

Anladığım kadarıyla netleriniz iyi görünüyor 115 net gayet güzel bu demek oluyor ki alt yapı sağlam temel olduktan sonra 3 ay hiç az bi zaman değil düzenli çalışılırsa tabi ki artma olur..

Üniversite öğrencisi değilim ama kpss sınavımdan örnek verebilirim son zamanlarda iyice cıvıttım sevgilimle buluşayım laylaylomm havalarımdayım derken. Son bir ay öyle bi depar attım ki anlatamam :) 1 ay bile çok şey farkettirdi dershane denemelerinden bile yüksek net yapmıştım sınavda. O yüzden 3 ay az gelmesin gozune. Sonuçta 0 dan başlamıyorsun temelin var. Testlere yuklen ne kadar farklı soru turu gorursen o kadar iyi. Konu tekrarlama zaten soru çozdukçe tekrar yapmış gibi olursun

Cok tesekkur ederim :) 3 ay cok kisa gibi geliyor, gecen sene su gibi akmisti zaman, bu sene bu netlerle boyle olursa istedigim yer olmayacak gibi....
sınava 75 gün kala bı hocam cok fena fırca cekıp aglatmıstı benı calısmıyosun toparlan diye nasıl gaza geldıysem delı gıbı calısıp puanımı epeyce yukseltmıstım o hocama ne kadar tesekkur etsem az:KK66:

Üniversite öğrencisi değilim ama kpss sınavımdan örnek verebilirim son zamanlarda iyice cıvıttım sevgilimle buluşayım laylaylomm havalarımdayım derken. Son bir ay öyle bi depar attım ki anlatamam :) 1 ay bile çok şey farkettirdi dershane denemelerinden bile yüksek net yapmıştım sınavda. O yüzden 3 ay az gelmesin gozune. Sonuçta 0 dan başlamıyorsun temelin var. Testlere yuklen ne kadar farklı soru turu gorursen o kadar iyi. Konu tekrarlama zaten soru çozdukçe tekrar yapmış gibi olursun
Sinava cok az kala calisip yuksek yapan insanlardan olamadim ben :D gercekten masallah, cogu insan sinavda daha dusuk yapiyor onceki denemelerinden, insallah onlardan olmam, yorumunuz icin cok tesekkur ederim gercekten bunlari duymak beni rahatlatiyor, yapabilecegime inaniyorum boylece

sınava 75 gün kala bı hocam cok fena fırca cekıp aglatmıstı benı calısmıyosun toparlan diye nasıl gaza geldıysem delı gıbı calısıp puanımı epeyce yukseltmıstım o hocama ne kadar tesekkur etsem az:KK66:
Bende o hocadan istiyorumm, son zamanlarda motivayonum baya dustu, kendime gelmem lazim, hatta birazdan bomba bir program hazirliyim ve derse basliyim

valla ben yerinde olsaydım şuan 3 ay kalmış ya ne yapıcam bu saatten sonra derdim salardım ipin ucunu ahaaha :) ama sen salma tabi sınav akşamına kadar çalış.

Ben geçen sene bu zamanlarda 110-120 arası yaparken sınava doğru 130 ve 140larda yapmaya başlamıştım. Moralini bozma sınav zamanına doğru aniden artıyor.

Masallah, bir haftada bunu yaptiysaniz benim kadar calissaydiniz turkiye 1. Si olabilirdiniz, ciddi soyluyorum
:KK49: Yok canım :) Ama okuduğum bölümü çok seviyorum. Sende 3 ayda çalışarak herşeyi yapabilirsin.

Merhaba canım :)
Bende iki kez hazırlanmıştım sınava ikinci sene çok stresli geçiyor kesinlikle.
Bi kaç tavsiye verebilirim moral açısından kendini iyi hissetmen için.
Mesela ben çook aşırı derece basit bi deneme sınavı seti almıştım aşırı kolaydı ama yüksek netler yapınca morali yerine geliyor insanın.
Ikinci olarak da gece yatağa yattığın zaman gözünü kapat ve kendini sınavda hayal et. Türkçe, matematik, fen, sosyal hepsini tek tek düşün çözdüğünü hepsinin kolay geldiğini ve yapabildiğini çok rahat olduğunu canlandır kafanda beş dakika kadar. Emin ol çok farkedecek ;)

Canim netlerin cok iyi bence, 3 ayda neler neler yapmazsin gayet uzun, verimli kullanabileceğin bi süre planını programini yap hicbir sorun cikmaz merak etme, kendimden biliyorum:)

Bayanlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum, yarin yeni calisma programima basliyorum hayirlisiyla, beni rahatlattiginiz icin cok cok tesekkur ederim, iyi geceler hepinize :) :)

3 ay mı? Ben bu sınavlara son bir hafta kala göz gezdirdim de istemediğim kadar netim oldu. Önemli olan bu sınavları bu kadar önemsememek. :)

YGS için 3 ay uzun zaman. Konuları çalıştıkça hatırlar, yaparsın. Sınıfta rekabet ortamı olmaması sizi olumsuz etkileyebilir. Sizin de rekabetiniz geçen seneki netleriniz olsun. Bir arkadaşın dediği gibi de denemelerden daha yüksek puan alman muhtemel. İyi çalışmalar dilerim sana.

Back