Isanbul icerisinde bir tip fakultesi, ailemden ayrimak istemiyorum universite boyunca, puAnlar cok yuksek hal boyle oluncaBen de bu yıl tekrar gireceğim sınava . daha önceki yıllarda yerleştim fakat bölümümü sevmiyorum.bence netlerin çok güzel gerçekten çok güzel.3 ay asla kısa bir zaman değil yapacağına eminim.İnşallah hayallerine ulaşırsın canım , hedef hangi bölüm ?
130 yaptımSinavda nasil yaptiniz?
Merhaba arkadaslar, ben YGS ve LYS sinavlarina hazirlaniyorum, bu sene 2. senem, gecen sene nufus kagidimla ilgili problem yasamistik o yuzden sinava giremedim halbuki calismistim gercekten istiyordum. Onun travmasindan kurtulduktan sonra bu sene icin tekrar hazirlaniyorum. YGS'ye 3 ay kaldi ve ben gecen seneden daha dusuk yapiyorum suanda, bazi konulari unuttugum icin hic yapamiyorum ama o konulari cikarirsak bile yapmam gereken netten daha dusuk yapiyorum. Size sormak istedigim soru, son 3 ayda kac net artirilir? Ne
Kadar arttirabilirim, suan ortalama 115 yapiyorum. Gecen sene 135 falan yapiyordum... Simdiden endiselenmeye basladim gecen seneki netlerimi yapamayacagim icin cok uzuluyorum, istedigim bolumun puanlari da cok yuksek, eger istedigim bolum tutmazsa tekrar girmek zorunda kalabilirim, istemedigim bir bolumde okumak istemiyorum cunku... Arkadaslar netlerim artar mi sizce 3 ayda?
Bence bilgisayarı ders çalışmak için bile açmamalısın :) tıp okuyan bi abla tavsiyesi. Eğer çok çok istersen haftada bi gün izin ver kendine.Isanbul icerisinde bir tip fakultesi, ailemden ayrimak istemiyorum universite boyunca, puAnlar cok yuksek hal boyle olunca
Telefon bagimlisiyimBence bilgisayarı ders çalışmak için bile açmamalısın :) tıp okuyan bi abla tavsiyesi. Eğer çok çok istersen haftada bi gün izin ver kendine.
Panik ister istemez oluyor ya bir cozumu yok gibi, hayirlisi olsun bakalimKesinlike şu kadar net yapıyorum hala düşük gibi düşüncelere kapılma :) Sınav sırasındaki başarıyla denemelerdeki başarı çok da paralel değil çünkü.Şuan senin en büyük düşmanın panik ve başarısızlık gibi düşünceler.Ben sınavdan hemen önce şu cep kitaplarından okudugum bilgilerle iki soru yapmıştım o konuyu yetiştiremememe rağmen.Elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak :))
Masallah :) ben de o netlere gelemedim bu sene hala 110-120 arasi gidip geliyorum, bunun bide lys kismi var...130 yaptım
ygsye hazırlanırken bi hocam hiç bişey yapmayana adam son üç ay adam akıllı çalışsın iyi bi yere gider demişti. sende sakın bırakma . ygs çok önemli değil önemli olan lys.Merhaba arkadaslar, ben YGS ve LYS sinavlarina hazirlaniyorum, bu sene 2. senem, gecen sene nufus kagidimla ilgili problem yasamistik o yuzden sinava giremedim halbuki calismistim gercekten istiyordum. Onun travmasindan kurtulduktan sonra bu sene icin tekrar hazirlaniyorum. YGS'ye 3 ay kaldi ve ben gecen seneden daha dusuk yapiyorum suanda, bazi konulari unuttugum icin hic yapamiyorum ama o konulari cikarirsak bile yapmam gereken netten daha dusuk yapiyorum. Size sormak istedigim soru, son 3 ayda kac net artirilir? Ne
Kadar arttirabilirim, suan ortalama 115 yapiyorum. Gecen sene 135 falan yapiyordum... Simdiden endiselenmeye basladim gecen seneki netlerimi yapamayacagim icin cok uzuluyorum, istedigim bolumun puanlari da cok yuksek, eger istedigim bolum tutmazsa tekrar girmek zorunda kalabilirim, istemedigim bir bolumde okumak istemiyorum cunku... Arkadaslar netlerim artar mi sizce 3 ayda?
Insallah bu netlerin daha iyisini yaparsin canim :) basarilar diliyorum, karamsarliga cok kapiliyorum ister istemez yabende tekrar hazırlanıyorum yalnız netlerin harika keşke bende yapabilsem o kadar
ben yapamayacağım diye karamsarlığa kapılınca cidden puanım düşüyor olumlu düşün olumlu olsun :)
Dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, aklimda soyledikleriniz, tercih meselesi hakkinda cok dusunmemem gerekiyor suan sanirim, 3 ayda istedigimiz yapilir dimi ya3 ayda 115 netten 135 nete ulaşabilirsin pek tabi.
Öncelikle sakin ol. Geçen sene talihsiz bi durum yaşamışsın ama geçti bitti. Ortalamanın üstünde başarılı bi ögrencisin netlerinden belli. Kendine güvenip sistemini bozmadan çalışmaya devam etmen lazım. Şu anda senin gibi ikinci senesinde kazanmıs bi sürü arkadasım var fakültede. Bak biz neredeyse mezun olucaz, sen de bizim oldugumuz yere gelceksin bi kaç seneye.
Eksiğin olan, hatırlayamadığın konulara ağırlık ver. Dersaneye gidiyosan o konulardan birebir etüt al. Sayısal dersler icin özellikle belirli bi kaç soru kalıbı vardır ya onlardan sık sık çöz. Sorular cogunlukla birbirinin varyasyonları seklinde oluyo biliyosun.
Bu arada istedigim bölüm-istemedigim bölüm kısmını simdilik bırak, daha fazla panik yapmana neden olur. O puanın acıklandıktan sonraki sorunun. Önce sınavları bi atlat, zaten istemedigin bi bölüme gitmek zorunda degilsin.
Basarılar canım umarım cok güzel gecer sınavın.
Ygs varken lys arada kayniyor ve herkes ygs ye yogunlastigi icin lys nin onemini pek umursamiyoruz nedense...ygsye hazırlanırken bi hocam hiç bişey yapmayana adam son üç ay adam akıllı çalışsın iyi bi yere gider demişti. sende sakın bırakma . ygs çok önemli değil önemli olan lys.
Bende öyle olmasam da mesaj gelmiş mi diye bakmadan edemezdim. İkinci yılımda dersaneden geldikten bi saat sonra telefonu anneme verirdim bana ertesi sabah giderken verirdi tekrar. Asla verme istesem bile demiştim. Hatta hafta sonları bile günde bi saat verirdi. Sevgilim olmasına rağmen ki o da tekrar hazırlandığı için sorun olmamıştı. Lys bitene kadar devam ettik böyle.Telefon bagimlisiyim
şimdiki aklım olsun direk lysye hazırlanırım ben.Ygs varken lys arada kayniyor ve herkes ygs ye yogunlastigi icin lys nin onemini pek umursamiyoruz nedense...
her seyimi telefondan yapiyorum, mesela bir sey yapacaksam onceden alarm kurarim boylece yapmayi unutmayim diye, cok isime yariyor ama belki bu yuzden beynim koreldi, hazircilik yuzunden bu halde olabilirim, telefonsuz durabilir miyim hic bilmiyorum... Anneme verecek kadar cesaretim yok malesefBende öyle olmasam da mesaj gelmiş mi diye bakmadan edemezdim. İkinci yılımda dersaneden geldikten bi saat sonra telefonu anneme verirdim bana ertesi sabah giderken verirdi tekrar. Asla verme istesem bile demiştim. Hatta hafta sonları bile günde bi saat verirdi. Sevgilim olmasına rağmen ki o da tekrar hazırlandığı için sorun olmamıştı. Lys bitene kadar devam ettik böyle.
Bi amacın var ulaştığın zaman olacak güzel şeyleri düşün. Telefon sadece zaman kaybı değil. Beynini dolduruyor bilgiyi öğrenme hızını yavaşlatıyor. Hafızanı bile etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?