Dersanemizdeki rehberlikci her zaman ayni seyi soyluyor artik takmiyorum onu aramizda pek iyi degildir, sorularimin cevaplarini, bu sinavi yakin zamanda hissetmis kisilerden almak istiyorum, bir ogrenciyi ancak bir ogrenci anlar gibi geliyorAynen canım bak geç olsun güç olmasın.. Hem gecen seneden farkı yok bu senenin zekisin caliskansin yapamaman için bi engel yok.
Sakin bir kafayla eksikleri belirle. Çalışman gereken sureye bol hatta dershaneye gidiyorsan rehberlikten de yardım alabilirsin halledilmeyecek şeyler değil ki gözünde buyutuyosun
Ama ne kadar erken harekete gecersen o kadar iyi olur şansın bol olsun
Çok iyi dusunmussun bizim rehberlikci de pek iyi değildi, bize böylesi denk geldi halbuki ne rehberlikciler varDersanemizdeki rehberlikci her zaman ayni seyi soyluyor artik takmiyorum onu aramizda pek iyi degildir, sorularimin cevaplarini, bu sinavi yakin zamanda hissetmis kisilerden almak istiyorum, bir ogrenciyi ancak bir ogrenci anlar gibi geliyor
Ay insallah, bakalim az zaman kaldiÇok iyi dusunmussun bizim rehberlikci de pek iyi değildi, bize böylesi denk geldi halbuki ne rehberlikciler var
Ben senin sorununu cozecegine inanıyorum çözüm bizim elimizde.. Sadece azim ve inanç..
3 ay sonra guzel haberlerini bekliyorum hadi bakalım
sınava 75 gün kala bı hocam cok fena fırca cekıp aglatmıstı benı calısmıyosun toparlan diye nasıl gaza geldıysem delı gıbı calısıp puanımı epeyce yukseltmıstım o hocama ne kadar tesekkur etsem azCok tesekkur ederim :) 3 ay cok kisa gibi geliyor, gecen sene su gibi akmisti zaman, bu sene bu netlerle boyle olursa istedigim yer olmayacak gibi....
20 25 arasi artirsam yeter, taban net 160 zaten3ayda 30-35 kadar arttirabilirsiniz. eger birakmadan azimle calisirsaniz. yok fazla mucizeler beklememek lazim 50-100 arttirmak gibi
Sinava cok az kala calisip yuksek yapan insanlardan olamadim benÜniversite öğrencisi değilim ama kpss sınavımdan örnek verebilirim son zamanlarda iyice cıvıttım sevgilimle buluşayım laylaylomm havalarımdayım derken. Son bir ay öyle bi depar attım ki anlatamam :) 1 ay bile çok şey farkettirdi dershane denemelerinden bile yüksek net yapmıştım sınavda. O yüzden 3 ay az gelmesin gozune. Sonuçta 0 dan başlamıyorsun temelin var. Testlere yuklen ne kadar farklı soru turu gorursen o kadar iyi. Konu tekrarlama zaten soru çozdukçe tekrar yapmış gibi olursun
Bende o hocadan istiyorumm, son zamanlarda motivayonum baya dustu, kendime gelmem lazim, hatta birazdan bomba bir program hazirliyim ve derse basliyimsınava 75 gün kala bı hocam cok fena fırca cekıp aglatmıstı benı calısmıyosun toparlan diye nasıl gaza geldıysem delı gıbı calısıp puanımı epeyce yukseltmıstım o hocama ne kadar tesekkur etsem az
Hahahah o kadar rahat olmak isterdimvalla ben yerinde olsaydım şuan 3 ay kalmış ya ne yapıcam bu saatten sonra derdim salardım ipin ucunu ahaaha :) ama sen salma tabi sınav akşamına kadar çalış.
Masallah, bir haftada bunu yaptiysaniz benim kadar calissaydiniz turkiye 1. Si olabilirdiniz, ciddi soyluyorum
Sinavda nasil yaptiniz?Ben geçen sene bu zamanlarda 110-120 arası yaparken sınava doğru 130 ve 140larda yapmaya başlamıştım. Moralini bozma sınav zamanına doğru aniden artıyor.
Merhaba canım :)Dersanemizdeki rehberlikci her zaman ayni seyi soyluyor artik takmiyorum onu aramizda pek iyi degildir, sorularimin cevaplarini, bu sinavi yakin zamanda hissetmis kisilerden almak istiyorum, bir ogrenciyi ancak bir ogrenci anlar gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?