Yorumunuz icin cok tesekkur ederim, sorularimi mumkun oldugunca dersanedeki hocalara soruyorum, kendimi rahatlatmaya calisiyorum fakat baskilar cok oldugu icin odaklanamiyorum ve dersanemizdeki mezun grubu gercekten hic yarisci tipler degiller, bu yuzden de bi salmak geliyor icimden, onlar yan gelip yatiyorlar resmen, bende kendimi sinava hazirlaniyormus gibi hissetmiyorum bazenCanim ben yeni bitirdim ama yorum yapayim dedim, karamsarliga dusme, neden yukselmesin ki. Soyle dusun; gecen sene yapiyodun madem demek ki biliyosun konulari simdi neden yapamayasin ki. Suan sadece telaslaniyosundur, biraz daha dikkatli calismayla eski haline gelebilirsin. Mumkun oldugu kadar bilmedigine yogunlas bildigin konularla zamanini harcama, denemelerden cozemedigin tek bir soru kalmasin. Her soeu tipine mutlaka bak. Uzun zaman var onunde..
Cok tesekkur ederim :) 3 ay cok kisa gibi geliyor, gecen sene su gibi akmisti zaman, bu sene bu netlerle boyle olursa istedigim yer olmayacak gibi....Maşallah netlerin çok iyi. Panik yapmazsan planlı programlı azimli istikrarlı çalışırsan neden olmasın
Asla umudunu yitirme
İste o uç aya sigdiracaksin eksiklerini belirle önce oturup sonra planlı bir çalışma ile birazda rahat olcan tabi gelsin netlerrCok tesekkur ederim :) 3 ay cok kisa gibi geliyor, gecen sene su gibi akmisti zaman, bu sene bu netlerle boyle olursa istedigim yer olmayacak gibi....
Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin, gecen sene gercekten calistim, o kadar cok seyden ödün verdim ki, bu sene boyle giderse cok hayal kirikligina ugrayacagim...3 ayda neler neler yapılır. Bol bol soru çözün. Önemli olan soru tiplerini öğrenmek. İnş. kazanırsınız istediğiniz bölümü.
Ben cok calistim gecen sene, o kadar cok seyden ödün verdim ki, demekki nasip degilmis gecen sene universiteye girmek....İste o uç aya sigdiracaksin eksiklerini belirle önce oturup sonra planlı bir çalışma ile birazda rahat olcan tabi gelsin netlerr
Ben çok pismanim ah ah keşke azcik daha çalışıp daha guzel bi bolum okul okusaymisim ne çektim bee !
Yorumunuz beni gercekten rahatlatti, sinavda ne kadar net yuksek yaptiniz? Cok fark var etti mi? Gecen sene giremedigim icin sinava zorluk derecesini de bilmiyorum, tum arkadaslarim ya hazirlik okuyor ya da 1. Siniftalar suan, kendimi kotu hissediyorum bu sene olmazsa depresyona giricem artik, insallah bu kadar çabamin sonucunu alirim gercekten tek istedigim buCanim netin zaten cok cok iyi ama istedign bolum daha yuksek sanirim
Ben tum yil yaptgm denemelerden cikardigm netten daha fazlasini sinavda cikarmistim
Ve ygs nin denemelerden daha kolay oldugunu dusunuyorum bazi yayinlar oyle deneme yapiyorlar ki zorlugundan kafamiz karisiyor gercek sinavda mi boyle olucak diye..
Bence dogru yaptigin konulara degil de yanlis yaptgn konulara yogunlas artik
Atiyorum integralde yanlis cikariyorsun bir sure ona yogunlas
Aynen canım bak geç olsun güç olmasın.. Hem gecen seneden farkı yok bu senenin zekisin caliskansin yapamaman için bi engel yok.Ben cok calistim gecen sene, o kadar cok seyden ödün verdim ki, demekki nasip degilmis gecen sene universiteye girmek....
universite ogrencisi degilim ama egitimciyim, cevaplayabilir miyimMerhaba arkadaslar, ben YGS ve LYS sinavlarina hazirlaniyorum, bu sene 2. senem, gecen sene nufus kagidimla ilgili problem yasamistik o yuzden sinava giremedim halbuki calismistim gercekten istiyordum. Onun travmasindan kurtulduktan sonra bu sene icin tekrar hazirlaniyorum. YGS'ye 3 ay kaldi ve ben gecen seneden daha dusuk yapiyorum suanda, bazi konulari unuttugum icin hic yapamiyorum ama o konulari cikarirsak bile yapmam gereken netten daha dusuk yapiyorum. Size sormak istedigim soru, son 3 ayda kac net artirilir? Ne
Kadar arttirabilirim, suan ortalama 115 yapiyorum. Gecen sene 135 falan yapiyordum... Simdiden endiselenmeye basladim gecen seneki netlerimi yapamayacagim icin cok uzuluyorum, istedigim bolumun puanlari da cok yuksek, eger istedigim bolum tutmazsa tekrar girmek zorunda kalabilirim, istemedigim bir bolumde okumak istemiyorum cunku... Arkadaslar netlerim artar mi sizce 3 ayda?
Masallah, bir haftada bunu yaptiysaniz benim kadar calissaydiniz turkiye 1. Si olabilirdiniz, ciddi soyluyorumVallahi garip gelecek ama ben son 1 hafta calistim. Öylesine girmiştim çok problemli bir seneydi benim için, üniversite sinavini düşünecek halim yoktu. Tarih öğretmenliği kazandim son yilimdayim. Yani 3 ayda gayet yeterli bir zaman, iyi değerlendirirsen.
20net kadar yuksek yaptimYorumunuz beni gercekten rahatlatti, sinavda ne kadar net yuksek yaptiniz? Cok fark var etti mi? Gecen sene giremedigim icin sinava zorluk derecesini de bilmiyorum, tum arkadaslarim ya hazirlik okuyor ya da 1. Siniftalar suan, kendimi kotu hissediyorum bu sene olmazsa depresyona giricem artik, insallah bu kadar çabamin sonucunu alirim gercekten tek istedigim bu
Tabiki cevaplayabilirsiniz :) yorumunuz icin tesekkur ederim bu arada, stresin caresi var midir?universite ogrencisi degilim ama egitimciyim, cevaplayabilir miyim
stresinden kaynaklaniyor olabilir mi bu dusus?
masallah cok tebrik ediyorum gercekten buyuk fark, ben cok talihsiz bir insanim, bana olmaz oyle seyler diye dusunuyorum, talihli olsaydim gecen sene sorun cikmazdi20net kadar yuksek yaptim
Zamani kullanmaya dikkat et ama tatlim ben turkcede bir bucuk saat gibi bir sure harcadm ve iki boş cikarmistim
Aceleyle tarihe bakmstm..
Matematge gectgmde 20dakika kalmisti.. Moralim cok bozuktu falat emin oldugum sorulari yaptgim icin icim rahatti ve Allahim karsiligini verdi
Sen calis surekli soru coz ve dedigm gbi yanlislarinda yogunlas
Allah mukafatini vericektir mutlaka
is sende biter canim.. ailenin tavri da cok onemli.. sen gecen sene yasadiklarindan oturu, yine kazanamazsam ne olur psikolojisindesin sanirim? o yuzden de sinavlarn beklediginden dusuk geliyor? dogru mu?Tabiki cevaplayabilirsiniz :) yorumunuz icin tesekkur ederim bu arada, stresin caresi var midir?
O psikolojide oldugum dogrudur, kaygi cok, sinavda cok fazla dikkat hatalarim oluyor, matematigim iyidir ama bazen toplama islemini yanlis yapiyorum, hani gercekten yanlis yapilmayacak en kolay sorulari yanlis yapiyorum, cok sinirlerim bozuluyor bu duruma ister istemez tekrar kaygilanip stres yapiyorum, alanim sayisal bu arada, dersanem haric rekabet cok, bizim dersanedeki ogrencilerde is yok, hepsi cok rahatlaris sende biter canim.. ailenin tavri da cok onemli.. sen gecen sene yasadiklarindan oturu, yine kazanamazsam ne olur psikolojisindesin sanirim? o yuzden de sinavlarn beklediginden dusuk geliyor? dogru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?