- 25 Nisan 2014
- 669
- 194
- 53
Merhaba arkadaslar, ben YGS ve LYS sinavlarina hazirlaniyorum, bu sene 2. senem, gecen sene nufus kagidimla ilgili problem yasamistik o yuzden sinava giremedim halbuki calismistim gercekten istiyordum. Onun travmasindan kurtulduktan sonra bu sene icin tekrar hazirlaniyorum. YGS'ye 3 ay kaldi ve ben gecen seneden daha dusuk yapiyorum suanda, bazi konulari unuttugum icin hic yapamiyorum ama o konulari cikarirsak bile yapmam gereken netten daha dusuk yapiyorum. Size sormak istedigim soru, son 3 ayda kac net artirilir? Ne
Kadar arttirabilirim, suan ortalama 115 yapiyorum. Gecen sene 135 falan yapiyordum... Simdiden endiselenmeye basladim gecen seneki netlerimi yapamayacagim icin cok uzuluyorum, istedigim bolumun puanlari da cok yuksek, eger istedigim bolum tutmazsa tekrar girmek zorunda kalabilirim, istemedigim bir bolumde okumak istemiyorum cunku... Arkadaslar netlerim artar mi sizce 3 ayda?
Kadar arttirabilirim, suan ortalama 115 yapiyorum. Gecen sene 135 falan yapiyordum... Simdiden endiselenmeye basladim gecen seneki netlerimi yapamayacagim icin cok uzuluyorum, istedigim bolumun puanlari da cok yuksek, eger istedigim bolum tutmazsa tekrar girmek zorunda kalabilirim, istemedigim bir bolumde okumak istemiyorum cunku... Arkadaslar netlerim artar mi sizce 3 ayda?