- 30 Haziran 2015
- 797
- 311
- 37
-
- Konu Sahibi Happyending
O durum bendede olmustu iliski sanirim bnuda duzenleyen ve duzenli iliski gobek yaglarini filanda erittigi icin sanirim duzene giriyor .fakat ben o aralar bebek istemedigimden degerlendirmemistimHnımlar bnde pkoluyum hiç adet olmazken ewlendikten snra düzenli şkilde adet olmya basladım 6.ayda hamile kaldım hiç ilaç tedawi falan olmadan
Hnımlar bnde pkoluyum hiç adet olmazken ewlendikten snra düzenli şkilde adet olmya basladım 6.ayda hamile kaldım hiç ilaç tedawi falan olmadan
Dua en büyük tedavi zaten amaBide kocamda warikosel wardı amliyat olcaktı hç umudumuz yokken allah bbişimi gonderdi inanarak pes etmeden dua etmek en byuk tedawi
Ama canim zaten pco yok olsun diye degil hamile kalmak icin zayiflamak gerekiyor.henuz cok gencmisiniz sakin sikinti yapma rabbim buyukBende kilo vermeye çalışıyorum canım ama sadece kilolularda olmuyormuş bu meret zayıf bi kaç arkadaşta da vardı
Aynen canım zaten klomen falan kullanmam artık vücudumuz mahvoluyor önce film sonra tedavi inşallah BiraZda kilo vericem inşallah gerisi Rabbimin takdiriÖnceki doktoruna film çekilmek istiyorum ondan sonra baska tedavi uygulasın canımm
Yani kızlar önce kilo verin ve lütfen adetiniz 45 günü geçince doktora gidin bizim ne zaman yumurtlasidigimiz belli olmadığı için hamile kalsakta anlayamiyoruz
Aynen canlarım malesef kilo en büyük engellerden sanırımAynen canım zaten klomen falan kullanmam artık vücudumuz mahvoluyor önce film sonra tedavi inşallah BiraZda kilo vericem inşallah gerisi Rabbimin takdiri
Bak ya doktorda bana zayıflaman lazım falan dedi anlamıyorumki bu doktorlarıBn 46 kloydum ama hc hlo problemi ysamadm hormonlar ewlennce dgişiyo bnce
Canım kilo fazlan varsa zayifla herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama kilo en büyük etken kilo verdikce adetlerin de duzelicek göreceksin ben kilo vermeden önce 5 ayda bir olurken 7 kilo verdikten sonra 45 güne düştü süreler buda geç olsada yumurtlama demekBak ya doktorda bana zayıflaman lazım falan dedi anlamıyorumki bu doktorları
Merhaba canimm bu soylediklerini nasil kullaniyosunnArkadaslar yazdıklarınızi hiç sıkılmadan okudum ve evet pko oğle bir illet ki insan ne yapacağını şaşırıo bende dokuz sene oldu evleneli ilk 3 4 sene düşünmedik sonra istedik ve olmadı bir yıl bekledim sonra doktor pko var dedi fakat kilom yok gayet normal herşeyim doktor şaşırdı bile Tüylenme yok kilo yok nasıl pko oluyor die benimde kullanmadım ilac kalmadı ve bu ay int baya okudum araştırdım ve Hayit suyu sabah akşam ve arı sütü polen propolis kullanan biri o ay hamile kalmış kullandığımdan beri kasık ağrım çok fazla var ve normalde akıntım olmaz ve inanmicaksiniz belki yumurtlama gününde olan akıntımi gözle görülür şekilde gördüm yani normalde benim hiç öğle bişeyi olmazdı ama bir haftadır kullanıyorum adet bittikten sonra başladım Rabbim isteyen herkeze versin inşallah evlatsılık ve onun özlemiyle yaşamak çok zor
Canim hayıt suyu normalde sabah akşam bir çay bardağınin dörtte birine koyuyorsun ama ben sadece aksamlari içiyorum ama arı sütü propolis polen kapsül olarak sabah akşam içiyorum cnm gerçekten kullan benim kasık ağrım var mesela yani iyi geldiğini akıntım dan bile anladım ve o yazıyı bulalım paylaşayım bak kadın kaç kere tüp bebek aşılama olmuş tutmamış ama bu küre başlamış yarım şişeye geldim yazı o ay hamile olduğu öğrenmiş darısı herkesin basinaMerhaba canimm bu soylediklerini nasil kullaniyosunn