Sorum; pko'lu olup hamile kalan arkadaşlara.

Bak canim yazi bu

14 haftalık hamileyim .hamile kalmam mucize gibi bir şey.çünkü 7 defa tüpbebek denedim 6 sı aynı hastanede sonuncusunuda başka bir dr. da denedim. heriki dr. da boşuna denememi istediler.menepoza girdiğimi hamile kalmamın mümkün olmadığını ilettiler. tabii ben o günlerde yıkıma uğradım .psikolojik destek aldım.eşimin iş arkadaşlarından biri bir bitkisel ilaç kullanmamı önerdiler. bu bitkisel ilaç hem regl liyi düzene koyacağını menepozu geciktirici özelliği olduğunu ve yumurta geliştirme özellliğinin olduğunu iletti. ilacın adı HAYIT SUYU 2 ay kullandıktan sonra regl olmaya başladım.4. ayındada hamile kaldığımı öğrendim .yani mucize oldu . dr.larım inanamadı .mucize bir bebek olduğunu ilettiler.bir bitkisel ilaçla olan mucizeyi sizle paylaşmak istedim .Çocuğu olmayan yakınlarınlarınızla paylaşmanızı istiyorum.hayıt suyunu

anladim canimm bende polen var bi avuc kadartirnak buyuklugunde parcalar halinde onu nasil kullancam acaba. Adetle mi baslaniyo kullanilmaya bunlar

bende de aynı sorun var biz de 2,5 yıldır ilaçla tedavi oluyoruz. klomen ve femara kullandım doktorum artık aşılamaya geçelim dedi fakat henüz istanbul da güvenebileceğim bir doktor bulamadım. (doktorum başka bir şehirde, aşılamayı istanbulda yapmamız gerekiyor eşimin işinden dolayı)

doktorum pko dan dolayı hamileliğin de zor geçebileceğini, gebe kalmanın da zor olacağını bu yüzden bu konularda deneyimli bir doktor bulmam gerektiğini söyledi. bir de kilo vermem gerekiyormuş.
iyi bir doktor bulana kadar kilo vermek ile uğraşıp daha sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum.

Canim inş faydasını görür bebislerimize kavusuz
Canim muhakkak rahim filmi çektir çünkü bende aşılama oldum bendede pko var yumurta takibi iyi olması gerekio Yarabbim sayfaları okuyorum da ne kadar çok evlat Hasretiyle yanan insan var sağlik evlatlar nasip etsin Rabbim biran önce herkeze aminn

merhabalar 29 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır evliyim ve yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyorum çocuk yapmaya karar verdikten sonra 5. Ayda olmayınca doktira gittim jinekolojik muayene oldum smear testi yaptı doktor sıkıntı yok dedi. Sonra 1 yıl dolunca adetliyken başka doktora gittim ve polikistik over dedi hormon tahlili yaptı hepsi normal çıktı sadece prolaktin 33 çıktı ve benim kendimi bildim bileli adetlerim çok düzenli dır gününde olur. Neyse doktor bu prolaktin yüksekliği ge eline engel oluşturmaz dedi ve ilaç vermedi yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden gelişti catlatma iğnesi oldum tutmadı doktorum bu sefer rahim filmi çekti geçen ay ve tuplerim temiz çıktı ve o ay da hamile kalamadım bu arada eşimin sperm testi de normal çıktı. Benim kafama takılan prolaktin yüksekliği için ilaç kullanmalı miyim doktorum ısrarla yazmıyor adet olmadığım zaman gittiğimde pko görünmedi ve hormonlar da temiz çıktı benim bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor doktoru değiştirmeli miyim ilaç kullanmalı miyim ilginiz için teşekkürler şimdiden.

Canim prolaktin yüksekliği engel olur hamile kalman için adet düzenliyse ve esindede bir sorun yoksa yumurta takibi iyi yapması lazım bence doktor değiştir canım tekrar hormon tahlili yaptır sıfırdan başla bişey kaybetmesin

Öyle yapıcam cnm eşimde sorun yok adetim de sorunlu bir kere yumurta takibi yaptı doktor catlatma iğnesi oldum tutmadı

Yanlış yazmışım adetim de de sorun yok hep düzenli dır evet aralıkta rahim filmi çekindim tuplerim açık rahim gayet iyi dedi doktor. Doktor da ilk 3 ay şansımız çok yüksek dedi.
Canim bence biraz sabret bide gusel Beslen sen esin kafanda da çok büyütme takma yani belki çok düşündüğün için psikolojik olarak olmuyo olabilir allah nezaman yazdiysa önüne geçemiyoruz işte kiminde sorun var bekliyor sonra hamis kalıo kimisi de tam kafasından çıkarıo hamiss kalıo o yüzden biraz rahatla bence çok düşünmemeye çalış bide doktor değiştir canim

Kesinlikle cnm bende aynısını yapıcam. Beslenmene dikkat et derken diyet anlamında mi diyorsun cnm

Kesinlikle cnm bende aynısını yapıcam. Beslenmene dikkat et derken diyet anlamında mi diyorsun cnm
Yok canım diyet değil düzenli Beslen yani sabah öğlen akşam gibi vücudun dengeli beslenirse hormonların da düzenli çalışıcak bide pekmez ceviz yani güç vermek şeyler ya ve muhakkak folicasit kullan doktor değiştir sana folicasit yazması lazım zaten ilk üç ay önce gebeliğe folicasit başlıyosun

Amin canimm insallah

Merhabalar bende pcoluyum şuan bile 4.5 cm kıstım var adet düzensizliğim var ve eşim de sorun var ben 15 ay sonra hamile kaldım. Daha önce tüp bebek ve aşılama denedim hiç birinde hamile kalamadım. Aralık da kayinbabam vefat etti 6 sinda adet oldum yine tedaviye başlayacaktır çatlama iğnesi felan hatta yola çıkmıştık döndük bu ay kalsın dedik adetim e 1 hafta kala bir kere ilişki oldu ben hemen temizlendim hiç öyle yatmadım adetim 17 gün felan geçmişti hiç tahmin etmiyordum test yaptım hemen çıktı keseyim bile gördük doktor bana geç yumurtlama olmuş o yüzden geç döllenme olmuş dedi. Benim 15 aydır ilk defa ara verdiğim ay hamile kaldım daha doğrusu kafamı rahatlattigim ay inşallah size de umur olur. Neler yaşadım 15 ayda bi ben bi allah bilir

Çok ama çok sevindim bize bi Umut oldu bende kafaya takmiorum sadece bitkisel bişeyler iciorum Rabbim inşallah bana isteyen herkeze nasip eder ben 9 senedir bekliorum bende de pko var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…