- 29 Ocak 2017
- 967
- 609
- 33
- Konu Sahibi Happyending
Canim hayıt suyu normalde sabah akşam bir çay bardağınin dörtte birine koyuyorsun ama ben sadece aksamlari içiyorum ama arı sütü propolis polen kapsül olarak sabah akşam içiyorum cnm gerçekten kullan benim kasık ağrım var mesela yani iyi geldiğini akıntım dan bile anladım ve o yazıyı bulalım paylaşayım bak kadın kaç kere tüp bebek aşılama olmuş tutmamış ama bu küre başlamış yarım şişeye geldim yazı o ay hamile olduğu öğrenmiş darısı herkesin basina
Bak canim yazi bu
14 haftalık hamileyim .hamile kalmam mucize gibi bir şey.çünkü 7 defa tüpbebek denedim 6 sı aynı hastanede sonuncusunuda başka bir dr. da denedim. heriki dr. da boşuna denememi istediler.menepoza girdiğimi hamile kalmamın mümkün olmadığını ilettiler. tabii ben o günlerde yıkıma uğradım .psikolojik destek aldım.eşimin iş arkadaşlarından biri bir bitkisel ilaç kullanmamı önerdiler. bu bitkisel ilaç hem regl liyi düzene koyacağını menepozu geciktirici özelliği olduğunu ve yumurta geliştirme özellliğinin olduğunu iletti. ilacın adı HAYIT SUYU 2 ay kullandıktan sonra regl olmaya başladım.4. ayındada hamile kaldığımı öğrendim .yani mucize oldu . dr.larım inanamadı .mucize bir bebek olduğunu ilettiler.bir bitkisel ilaçla olan mucizeyi sizle paylaşmak istedim .Çocuğu olmayan yakınlarınlarınızla paylaşmanızı istiyorum.hayıt suyunu