sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Ay sabah sabah rüyamda berbat bir eve taşındığımızı gördüm.Bu da yetmezmiş gibi üst katımızda eltimler oturuyormuş.Kabus gibiydi :18:

Ay sabah sabah rüyamda berbat bir eve taşındığımızı gördüm.Bu da yetmezmiş gibi üst katımızda eltimler oturuyormuş.Kabus gibiydi :18:

evet herkes uykucu yada işleri var

Allah hayırlara çıkarsın canım bu gece bende hep kabus gördüm sacma sacma seylerr

evet canııım gerçi kalsada farketmiyceek nasılsa bütün gün evdeyim sen çalışıyorsun sanırım...
evet canım çalışıyorum ben
Günaydın kızlar!!!
günaydın menekşe
aman Allahım gerçekten kabus görmüşün he eltimle aynı apartmanda
onunla aynı masada bile oturmak istemem

aman Allahım gerçekten kabus görmüşün he eltimle aynı apartmanda
onunla aynı masada bile oturmak istemem

ben aynı site içindeyiiiim yan blokta oturuyor...

iyimi aranız genelde iyi olmazda
ne var sanki iyi geçinilse ama işte

aramız kötü değil iyi ama tabiki bende uzak olmak isterdiim bazı şeylerden çok rahatsız oluyoruuum acayip derecede kıskanıyo benii evimde gözü kalıyo resmen insan hisssediyr böyle şeylerii çok alıngan herseye alınır kırılır bi gün aramasan mutlaka altında bişey aarar öle işte... kızlarrr evimi topladım bi sürüp siliymmm geliceeeem

aman neyse canım bende bi anlatsam ohoo
Ben Allaha bıraktım artık benimkini nasıl biliyosa öle yapsın:97::97:

sembasss şekercim hoşgeldin...
dün yarımda çıktım bende
hem uykum geldi
hem kimse yoktu feci sıkıldım
kızlarda ben gittikten sonra gelmiş
onlarda konuşmamış fazla:)
sen nasılsın?
bnm boğazlarım acıyor işim var dışarda bugun fatura falan offf

geçmiş olsun

hı hı bende alacam fıstığım
kısmette varsa...kk pro üye olayım diyorum:82:

şaka maka sen nasılsın?
iyileştin mi?
işte olduğuna göre iiyisin biraz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…