oyyy ne güzel çok sanslısın benim kıs ayakta eşim işte oglum uyanacak kıpırdanıyoooo
keşkee ama nerde dün 4 buçukta uyudum uyumadı oglummmannelerini üzmeselerde uyusalar bu gece:)
afiyet olsun şekerim ben tşkler ederimmm k.i.b görüşürüz byeeeaysunege
ezgiilknur cnm ben eşime çorba içerecem:)
kaçıyorum
çok teşekkürler muhabbetiniz için
görüşmek üzere
annelerini üzmeselerde uyusalar bu gece:)
yok canım tekim ve gurbetteyimm burayada yeni taşındık sayılır pek kimseyide tanıma eşim var yardımcı oda ogluna bakar saolsuncanım peki yardım edenin yok mu
annelerini üzmeselerde uyusalar bu gece:)
iyi geceler canım allah rahatlık versin görüşmek üzere byeeebende kaçıyorum uykum geldi:)
hepinize iyi uykular kızlar....
su perisi -ezgi ilknur kızlar bu kez cidden kaçıyorum
görüşmek üzere
allah hepimizin yardımcısı olsun canım çok haklısn insan çok arıyo güvenecegi bırakıp dinlenecegi birini ama nerdeee allahtan eşimi var bentek başına büyütmek zordur
bende hep derim temizliğimi yaparken,hastalandığımda,yada eşimle 1-2 saat dışarı çıkarken oğlumu güvendiğim birine bıraksam
dinlenme ihtiyacı duyuyor insan
ben gurbette değilim ama bende tek büyütüyorum oğlumu
kimsenin yardımı yok!!
byeee tatlımmmm iyi gecelersu perisi -ezgi ilknur kızlar bu kez cidden kaçıyorum
görüşmek üzere
kurdelamcım hala burdamısın sen ya,hala çıkmadınmı,kız kocan özlemiyormu seni,valla ben benimkinin sütünü verdim uyutup geldim(anlarsınız ya) sabaha kadar buralardayım
kurdelamcım hala burdamısın sen ya,hala çıkmadınmı,kız kocan özlemiyormu seni,valla ben benimkinin sütünü verdim uyutup geldim(anlarsınız ya) sabaha kadar buralardayım