sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

aysunege
ezgiilknur cnm ben eşime çorba içerecem:)
kaçıyorum
çok teşekkürler muhabbetiniz için
görüşmek üzere

tek başına büyütmek zordur
bende hep derim temizliğimi yaparken,hastalandığımda,yada eşimle 1-2 saat dışarı çıkarken oğlumu güvendiğim birine bıraksam
dinlenme ihtiyacı duyuyor insan

ben gurbette değilim ama bende tek büyütüyorum oğlumu
kimsenin yardımı yok!!

allah hepimizin yardımcısı olsun canım çok haklısn insan çok arıyo güvenecegi bırakıp dinlenecegi birini ama nerdeee allahtan eşimi var ben
m eşim arada çık dolaş kafanı dagıt der ve çok rahatlarımmm sabahtan akşama kadar dicem ama geye 3 kadar uyumas oglumm ugraşıyorummmmm

gece yeliii?
soruna cevap bulabildin mi bacım?
bu arada iki yerde sayfam açık gene söylüyorm
kurdelamda burdan ayrılmıyor demeyin
bir yerdende diğer konumu takip ediyorum

kurdelamcım hala burdamısın sen ya,hala çıkmadınmı,kız kocan özlemiyormu seni,valla ben benimkinin sütünü verdim uyutup geldim(anlarsınız ya)sabaha kadar buralardayım

kurdelamcım hala burdamısın sen ya,hala çıkmadınmı,kız kocan özlemiyormu seni,valla ben benimkinin sütünü verdim uyutup geldim(anlarsınız ya)sabaha kadar buralardayım

aah şekerim olur mu çıktım demin geldim
kocama kendi ellerimle çorba içirdim
malesef çok hasta ve sürekli yatıyor iki gündür..
bende konuşturmak istemiyorum
kafayı yerim tek ne yapayım
bakımını yaptım eşimin geldim.cnm
özlemezmi o beni

iyi yapmışsın cnm
bende çorbasını bile zor içirdim iştahı yok eşimin.
ne yapacaksın çocuk yok birşey yok yaşımda tavuk gibi erkenden yatmaya elvermiyor
bende kkda vakit geçiriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…