sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hiiiiiiiiiiiiiii oyyyyyyyyyyyy
şirinemmmm
yirim seni
valla görmedim ya
nickimn mi gizli nedir online gözükmüyorsun anacım:78::78:
bi baktım dil çıkartıyo şirine:90::90:

NİHAN sen görünmez kadın şeklinde baya bi takılıyorsun şekerim nasıl göreyim seni dalga mı geçiosun:KK60:
nickini bi serbest bırakta bizde görelim:KK1:

hiiiiiiiiiiiiiii oyyyyyyyyyyyy
şirinemmmm
yirim seni
valla görmedim ya
nickimn mi gizli nedir online gözükmüyorsun anacım:78::78:
bi baktım dil çıkartıyo şirine:90::90:
:78::78::78:
tamam meyveli pastam
taze sıkılmış prtakalım benim :KK1::KK1:
hem ne varki benim kızcağım mesaj oni anlamadım bebik:101::101:

NİHAN sen görünmez kadın şeklinde baya bi takılıyorsun şekerim nasıl göreyim seni dalga mı geçiosun:KK60:
nickini bi serbest bırakta bizde görelim:KK1:
ben hayaletim şuan:KK12::KK12:
hatta senin uykunda gelip korkutçam seni:KK60::KK60:

yok kız yukarda yazdıydım bişeyler :KK43: sen görmeyin ce cvp yazmayınca :63::63: yapmak zorunda kaldım:KK1::KK1: aslında öyle uluorta trip atmam bilirsin ama sana kısmetmiş:KK60::KK60:

:78::78::78:
tamam meyveli pastam
taze sıkılmış prtakalım benim :KK1::KK1:
hem ne varki benim kızcağım mesaj oni anlamadım bebik:101::101:

senin kızacağın değilde bizim konuştuğumuz topikte ne bilim hep güleriz ederiz ya
belki dedim pek neşeli bir mesaj değil diye kızmışsındır banaaa:KK4::KK4:
sırf sevdiğin için beni ve topiği...:KK54:
senle bi ilgisi yok zaten anacım:63:

bana kokareç deme eşimle bizde kokoreççiyiz yawrum
bizim burda bi kokoreççi açılmış
güvenemedim ben
ama en sonunda aldık
oooo harika süperdi.
geenelde başka yerrde yiyoruz:94:

aayy bizde çok seviyoruuuuuz kocişle :KK66: bide kokoreçten sonra mideye dolma yemessek olmaz :KK69:

ayy o diş çıkartmalar anneyi emenlerin maşşalahı oluyo zaten ii besleniyolarr inşallah kolayca atlatırsınız incilerinizi :nazar::nazar::nazar:
saoll canım benim bebişim baya zorlanıyoooo çıkardık şimdilik 8 tane inşş az ara olurda rahatlar şu arada kabız olmuşşş kıyamam hiç oturamıyo hep kucakta :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ben hayaletim şuan:KK12::KK12:
hatta senin uykunda gelip korkutçam seni:KK60::KK60:

yok kız yukarda yazdıydım bişeyler :KK43: sen görmeyin ce cvp yazmayınca :63::63: yapmak zorunda kaldım:KK1::KK1: aslında öyle uluorta trip atmam bilirsin ama sana kısmetmiş:KK60::KK60:

ay biliyorum tiripsizsindir sen nihoşum ama çok komik geldi bana
arada bi tiriop at git bana
deşarj oluyorum:KK62::KK62::KK62::KK60:
görmedim pardon:kk77::kk77::78:
bu arada meyvesinden tut pastasından bütün herşeye benzettin beni kuşum
oldu olacak fıstıklı lokumum falanda de:21:

saoll canım benim bebişim baya zorlanıyoooo çıkardık şimdilik 8 tane inşş az ara olurda rahatlar şu arada kabız olmuşşş kıyamam hiç oturamıyo hep kucakta :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ayy kıyamam yazık onaaa sen annesin daha ii bilirsin ama bebe yagıyla karnına masaj yapıp bacaklarını karnına doğru bastırmak bayagı işe yarıyo bizim kızı hep ölee hallettik biz

ayy kıyamam yazık onaaa sen annesin daha ii bilirsin ama bebe yagıyla karnına masaj yapıp bacaklarını karnına doğru bastırmak bayagı işe yarıyo bizim kızı hep ölee hallettik biz
:KK70: bebe yagı sürüyorum banyosundn sonra masaj işini babası yapar heep oynasarak yapar çok sever bizimkide ama genede zorlanıyooo saol canım:KK69::KK69::KK69:

X