sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Kızlar teftişe geldim açılın kim var kim yok bakim dedim :KK23:

:KK60::KK60:

ayy çok yoruldum kızlar yaaa :KK52::KK52::KK52:

akşama kahveleri hazırlayın keyif yapalım :KK68::KK68::KK68:

hihoyt şu kişi yüzünden banlanmassam gelirim
kahvende benden olur:KK64:
vallahi bıktım ceyda.az sonra gene gelir ya off
yazar birşeyler gider:KK60:

tatlım iyice yağı pişirince kokusu uçarmış benim bildiğim yada yanlış mı biliyorum:26:
ama artık çok geç tabi çorbanın içinde tereyağı.
nane falan kat biraz belki bastırır kokusunu...
gerçe onuda katmışsındır şimdi sen.

kattım ama du bakayım biraz daha ugraşayım sağol tatlım cevabın için.

Kızlar herkesi akşam tastamam görmek istiyorum hee ona göre. ben kaçanzi:KK55::KK55: öpüldünüz :KK54::KK54::KK54::KK54:

iyiym cnm çizim yapıyorum bi yandanda yoruldum sıkıldım bayağı.valla sakınamıyorum lafımı napıyım:KK1::KK1:

iyiym cnm çizim yapıyorum bi yandanda yoruldum sıkıldım bayağı.valla sakınamıyorum lafımı napıyım:KK1::KK1:

bendensin bebiş:KK66:
bnmde eşim geldi ondan çıktım şimdi bi işi varda on dakikalığına çıktı bende sana cevap vermek için geri geldim kuşum.
yemek yapacam.aslında cnm hiççç birşey istemiyor ya iğğğ sulu birşey görmek istemiyorm nedense.
sen ne yapıyorsun kuru mu sulu mu genelde?
ben çok yaptım sanırım artık sıkıldım suludan

bendensin bebiş:KK66:
bnmde eşim geldi ondan çıktım şimdi bi işi varda on dakikalığına çıktı bende sana cevap vermek için geri geldim kuşum.
yemek yapacam.aslında cnm hiççç birşey istemiyor ya iğğğ sulu birşey görmek istemiyorm nedense.
sen ne yapıyorsun kuru mu sulu mu genelde?
ben çok yaptım sanırım artık sıkıldım suludan

tahmin ettim cnm işin çıktığını :KK16: valla benm eşim sulu yemekleri çok seviyo etli türlü sebze yemeği fln bayılıyo ondan genelde sulu yapıyorum ama arada bi yaptığım kolay bişi var dipfrize attıım etleri çıkarıp çözdürüyorm yada taze alıyorum bonfile jülyen doğruyorum bir diş sarımsank 1 soğanla yağla soteleyip içine kırmızı yağ biberi çarliston doğruyorum yine uzun uzun pişiriyorm bi 10 dkk tabaklara koymadan pul biber ve kekik koyup bi kere daha çeviriyorum.hemen 20 dkkda oluyo yanınada aynı zamanda arpa şehriyeli pirinç pilavı oh mis 20 dkkda iki çeşit çıkıyo. 1 parça dana bonfilede iki kişiye yetiyo ztn.hem güzel görülüyo hem adı güzel oluyo değişik bi sote :KK16::KK16:

kızlar sizden rica ediyorum sembasım bebeğim cevabın harika ama gene kişiye cevap verme fırsatı doğdu.
arkadaşlar lütfen kişiye cevap vermeyelim rica ediyorum...
bizim topicimizi muhabbetimizi batıramazsın sen yaaaaa
yazma birşey buraya yaaaaa
kavga etmek için yazacaksan yazma yaaa
yazma arkadaş yazma bu topice yazma birşey yaaa
rahatsız ediyorsun bizi tartışma muhabbetinle
ben seni unuttum yazmıyorum birşey sus ya susss

canım valla ben bile sinir oldum artık okuyunca hadi ilk başta yazdın belki iyi niyetle yazılmış dedim ama ahbire giripte bişiler yazmkda neyin nesi:95:
herkesin kendi fikri kendi düşüncesi ister gece girer ister gündüz ister hiç kalkmaz başından kime ne bundan :82:
birde ahlak dersi vermeye kalkışılmış hiç olmamış :KK20:

yorum yazmayayım dedim ama dayanamadım

valla ben çok mutluyum burda sohbet etmekden geceleri sabah kadar yalznılığımı hissetmiyorum sayenizde çok sağolun canlarım
bu sayede size teşekürü bir borç bilirim :KK9::KK9::KK9::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Son düzenleme:
bu arada herkese selamlar kızlar :92:
mzy bi tek sen açıksın galiba şekerim nasılsın bakalım :KK16:
bende arkadaştan geldim yemeği yaptım bi bakayım dedim

bizim bugünki menümüz
şehriyeli un çorbası
kremalı tavuk mantar sote (fırınlıycam kaşarlayıp :KK56:)
sade prinç pilavı
yanındada cola

canım valla ben bile sinir oldum artık okuyunca hadi ilk başta yazdın belki iyi niyetle yazılmış dedim ama ahbire giripte bişiler yazmkda neyin nesi:95:
herkesin kendi fikri kendi düşüncesi ister gece girer ister gündüz ister hiç kalkmaz başından kime ne bundan :82:
birde ahlak dersi vermeye kalkışılmış hiç olmamış :KK20:

yorum yazmayayım dedim ama dayanamadım

valla ben çok mutluyum burda sohbet etmekden geceleri sabah kadar yalznılığımı hissetmiyorum sayenizde çok sağolun canlarım
bu sayede size teşekürü bir borç bilirim :KK9::KK9::KK9::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

ay güzelim vallahi hiç bilmiyorum çok komik bir olay..
tam biz yokken geliniyor destan yazılıp çıkılıyor
dediğin gibi birde bize saygı dersi veriyor koptm:KK60::KK60:
birde son mesajım yazmış umarım son mesajıdır..:KK35::KK35:
hoşgeldin bu arada...
burda hepimiz kadın kadına dayanışma içindeyiz tatlı arkadaşlıklarla kimseye zararımız olmadan takılıyoruz.senin de dediğin gibi çok koptum o lafa
istersem hiç kalkmam dimi:KK64:
eşi kıskançmış sanki bnm eşim kkya zincirledi beni...
hatun kk başından kalkarsan seni boşarım falan dedi:KK9:
eşim kkdan kıskanacak komik ya daha neler:KK60:
birde topicte benim bilmediğim bi soru mu soruldu ben hiç görmedimde:KK35:
eşleriniz sizi kkdan kıskanıyor mu gibi bir soru?
durduk yere fikrini söylemişte...hiç anlamadım neyseeee:89:

X