sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

canım benimkide 2008 ağustos doğumlu. kaç kiloda yemek yiyomu biz yemek savaşı yapıyoruzda ondan soruyorum

geçen gün sağlık ocağından çağırdılar kilo takibi için.
kilosu 15,600 gram
boyu 95 cm.
bende çok savaş veriyom yedirirken valla.yersen şuraya gidicez baban araba getircekmiş...faaln diyom:KK1:
bi de kayu hastası onu izlerken yediriyom...
meyve hastası anne elma diyip duruyo akşama kadar :KK52:

sen mi ben mi?:KK60::KK60:
sende bana döndün kuşum:KK61:
msn açar mısın?:KK59:

:KK60::KK60::KK60:dün söylediğin program bugun siyaset meydanı
senin neyine bebişim bunlar
sen sütünü içip uyusana ya:KK9:
birde yaşına boyuna bakmadan camdan bağırırmış.
eşin duydumu peki?

aa ben çok severim hayatım bu tarz programları hiç kaçırmam.daha ben sana okuldakileri tehditlerimi anlatcaktım biara unutturma onları anlatcam sana

sen mi ben mi?:KK60::KK60:
sende bana döndün kuşum:KK61:
msn açar mısın?:KK59:

:KK60::KK60::KK60:dün söylediğin program bugun siyaset meydanı
senin neyine bebişim bunlar
sen sütünü içip uyusana ya:KK9:
birde yaşına boyuna bakmadan camdan bağırırmış.
eşin duydumu peki?

hayatım ben senle konuşuyorum muhabbet çok güzel ama ben ikizler burcuyum meraklı melehat bi kere görsem seni nasıl ama :KK54:

hoşbuldum keremce cim nasılsın ?biraz başım ağrıyor benim

ben siyaset meydanını izliyorum kurdelam yine bana sen minicik boyunla siyaset meydanını mı izliyorsun dicek:KK52::KK52::KK52:

iyim canım.uğraşıyoz işte ne yapalım.
bende izledim buraya girmeden.baktım beni aşıyo konular kapattım :KK1:

geçen gün sağlık ocağından çağırdılar kilo takibi için.
kilosu 15,600 gram
boyu 95 cm.
bende çok savaş veriyom yedirirken valla.yersen şuraya gidicez baban araba getircekmiş...faaln diyom:KK1:
bi de kayu hastası onu izlerken yediriyom...
meyve hastası anne elma diyip duruyo akşama kadar :KK52:

vay be bende iki gün önce tartırdım 15.600 geldi normal sevindim
zayıf diye üzülüyordum boyu uzun ama ölçtürmedim.
kızlar daha çobuk mu gelişiyo komşunun kızı bizden bir ay sonra doğdu baya gelişti o.

zaten ilk önce duymadılar:KK9::KK9: sonra kendimi toplayıp bi daha bağırdım.zannediyorum tekrar gelmezler:KK52::KK52:
:KK9::KK9::KK9::KK9:
vallahi koparttın beni içten içe seni yerim sus vallahi mekanına gelir seni bulurum sonra o yanakların mahvolur
aa ben çok severim hayatım bu tarz programları hiç kaçırmam.daha ben sana okuldakileri tehditlerimi anlatcaktım biara unutturma onları anlatcam sana
anlat lütfen anlat
bu arada gene aramıza döndün çok mutluyum.
nasıl tehtit ettin bi anlat yaa:KK24:
hayatım ben senle konuşuyorum muhabbet çok güzel ama ben ikizler burcuyum meraklı melehat bi kere görsem seni nasıl ama :KK54:

diloşum daha yeni sordum ceydaya
profilime resim koysam sadece arkadaşlarım mı görür ceydoş diye...çünkü emin olmak istedim ben görmeyeeceklerini biliyordum
ama ceydoş tam emin değilim deyince vaz geçtm rsm kymaktan.msn vereyim mi saana?

valla ben severim böle şeyleri ama korkarım da. düşüncem ne alsam diye. bi de bana pahalı bişi gelir ben o kadar alamam mahçup hissederim. ondan ek katılamam böle şeylere. mazur görün kızlar beni :KK43:

canım sonuçta yarım elma gönül alma yani.. büyük ve pahalı şeyler göndermek zorunda değilsiniz ama elbette kimseyi zorlamak değil niyetim. ben sadece teklif ediyorum böyle birşeyi isteyen katılır :KK34:

güzelim bunu eşime sormam gerek...
sonuçta ev adresine gelmesini ister mi istemez mi hiç bilmiyorum
ortak bir karar bu...

ev adresi vermek zorunda değilsin tatlım.. sana yakın bi kargo şirketinin adını söyle oraya bırakırlar sen de gider ordan alırsın. adersini de kimse bilmez böylece :KK34: elbette eşine danış tabii

ev adresi vermek zorunda değilsin tatlım.. sana yakın bi kargo şirketinin adını söyle oraya bırakırlar sen de gider ordan alırsın. adersini de kimse bilmez böylece :KK34: elbette eşine danış tabii

he anladım tatlım tamam bi düşüneyim ben.katılama göre fikrimi bildirirm:KK34:

vay be bende iki gün önce tartırdım 15.600 geldi normal sevindim
zayıf diye üzülüyordum boyu uzun ama ölçtürmedim.
kızlar daha çobuk mu gelişiyo komşunun kızı bizden bir ay sonra doğdu baya gelişti o.

aaa bak kiloları bile aynıymış :))valla bizimki kaç aydır 14 kilonun üstüne çıkamıyodu bende çok sevindim.aslında benim oğlumun bebklik resimleri tostombiş.ama çocuğum çok hastalıklar geçirdi.2 kez havale geçirdi.elimde öldü yeniden dirildi desem yeridir.geçen kış hiç abartısız 20 günde bir hastanelerde yattık.serumlar takıldı hep.Allahım ne günlerdi.psikolojim altüst oldu.her hastalığında 2 kilo verdi düşün.tam toparlıyodu tekrar....bu kilosu mucize gibi.yaşıtlarının altındaydı hep.ama şuan üstünde oldukları bile var.hamdolsun bugüne.

X