sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kurdelammm tatlım tam gelirken net gitti yaa sinir oldum elektrikler kesildi korktum:KK14::KK14: kocamda uyuyor başımda çok ağrıyor. dengesiz bi grup genç dıptıd dıptıs binanın önünde arabanın içinde müzik dinliyorlardı.onlara bagırdım bi saatin kaç oldugunun farkındamısınız diye duymadılar avazımın çıktıgı kadar bagırdım komşularda çıktı noluyo diye.polis çağırıcam bidaha gelirseniz dedim :84::84: gerizekalılar yaa

uyuyo. halasının doğum gününde çok koşturdu .sütünü içerken uyudu hemen :))
havalar soğuk çok üstünü açıyo gece napıcam bilmiyorum ya :KK43:(

aynen hayatım benimkide çok deli yatıyo söğeter giydiriyorum üzerine napim ev sıcak ama yinede üşür geceleri sende giydir bence bide kesinlikle arkasına rahatsız etmicek şekilde ince bez koyarım terini alsın diye

kurdelammm tatlım tam gelirken net gitti yaa sinir oldum elektrikler kesildi korktum:KK14::KK14: kocamda uyuyor başımda çok ağrıyor. dengesiz bi grup genç dıptıd dıptıs binanın önünde arabanın içinde müzik dinliyorlardı.onlara bagırdım bi saatin kaç oldugunun farkındamısınız diye duymadılar avazımın çıktıgı kadar bagırdım komşularda çıktı noluyo diye.polis çağırıcam bidaha gelirseniz dedim :84::84: gerizekalılar yaa

hoşgeldin su peri :KK71::KK71::KK71:

hayatım beni bağışla ama bu hediyeler kaç kişiden geldi bir kişimi gönderdi eğer birden fazla ise tokayı anlayamadım

canım benim.. çekilişe kaç kişi katılacağı belli olduktan sonra çekiliş yapılıyor. diyelim ki çekilişte kurdelam çıktı bana.. ben kurdelama hediye göderiyorum.. kurdelama da keremce çıktı diyelim keremceye de kurdelam hediye gönderiyor. bu şekilde yani. Herkes 1 tek kişiden hediye alacak ve sadece 1 tek kişiye hediye gçnderecek.. Bana gelen hediyeleri 1 arkadaşım gönderdi.. 1'den fazla kişi değil yani:KK34:

Alayanlar anlamayanlara anlatsın :KK60::KK60::KK60::KK60:

su perim miniğim minik şey nerdesin nickin bile gözükmüyor hayalet gibi birde uzun bir mesaj yazmışsın bebişim..
aa şok oldum mesajını görünce.
o kadar ufaksın ki bu nickinede yansımış şekerim:KK60::KK60:
inanmyorm böyle işte o taraf güzel aynısı bizim semttede vardı..iğrnç davranıyorlardı gecenin bi saati son ses müzik görgüsüzler.ama biz alışmıştık tabi...
ne zaman evlendim olayın farkına vardım nasıl dayanmışz biz diye..
neyse takma kafana gene olursa polisi ara bebikim eşin falan girer kavga çıkar..sen hiç sesini çıkarma hatta..
Allahım yarabbim yumurtadan çıkmış civciv gibi nasıl bağırmışsındır kim bilir:KK60::KK60:

canım benim.. çekilişe kaç kişi katılacağı belli olduktan sonra çekiliş yapılıyor. diyelim ki çekilişte kurdelam çıktı bana.. ben kurdelama hediye göderiyorum.. kurdelama da keremce çıktı diyelim keremceye de kurdelam hediye gönderiyor. bu şekilde yani. Herkes 1 tek kişiden hediye alacak ve sadece 1 tek kişiye hediye gçnderecek.. Bana gelen hediyeleri 1 arkadaşım gönderdi.. 1'den fazla kişi değil yani:KK34:

Alayanlar anlamayanlara anlatsın :KK60::KK60::KK60::KK60:

heee tamam canim anlamişem kimler katılıyy

aynen hayatım benimkide çok deli yatıyo söğeter giydiriyorum üzerine napim ev sıcak ama yinede üşür geceleri sende giydir bence bide kesinlikle arkasına rahatsız etmicek şekilde ince bez koyarım terini alsın diye

dilekcim çok terliyo.o yüzden cesaret edemiyom.uyku tulumu da var ama giydirince sırılsıklam ter oluyo.gece sürekli tlfu kurup bakıyom üstü açıkmı diye.ne olucak bilmiyom böyle

2,5 yaşında canım.2008 haziran doğumlu.estağfirullah ne özürü.bende unutuyom bi soruyu yüzkere soruyom :KK1:

neden sordum... ben tulum giydiriyorum oğluma. evim kombili sıcak da ama gene de giydiriyorum ve gözüm arkada kalmıyorç. sen de bence dene... bu arada oğlum azönce bi ağladı. sanırım düştü yataandan böcüğüm. Allahtan yatağı yüksek değil ve minder felan koyuorum yanına ama korkmuş heralde gene de :)

2,5 yaşında canım.2008 haziran doğumlu.estağfirullah ne özürü.bende unutuyom bi soruyu yüzkere soruyom :KK1:
sen mi ben mi?:KK60::KK60:
sende bana döndün kuşum:KK61:
msn açar mısın?:KK59:
hoşbuldum keremce cim nasılsın ?biraz başım ağrıyor benim

ben siyaset meydanını izliyorum kurdelam yine bana sen minicik boyunla siyaset meydanını mı izliyorsun dicek:KK52::KK52::KK52:

:KK60::KK60::KK60:dün söylediğin program bugun siyaset meydanı
senin neyine bebişim bunlar
sen sütünü içip uyusana ya:KK9:
birde yaşına boyuna bakmadan camdan bağırırmış.
eşin duydumu peki?

su perim miniğim minik şey nerdesin nickin bile gözükmüyor hayalet gibi birde uzun bir mesaj yazmışsın bebişim..
aa şok oldum mesajını görünce.
o kadar ufaksın ki bu nickinede yansımış şekerim:KK60::KK60:
inanmyorm böyle işte o taraf güzel aynısı bizim semttede vardı..iğrnç davranıyorlardı gecenin bi saati son ses müzik görgüsüzler.ama biz alışmıştık tabi...
ne zaman evlendim olayın farkına vardım nasıl dayanmışz biz diye..
neyse takma kafana gene olursa polisi ara bebikim eşin falan girer kavga çıkar..sen hiç sesini çıkarma hatta..
Allahım yarabbim yumurtadan çıkmış civciv gibi nasıl bağırmışsındır kim bilir:KK60::KK60:

zaten ilk önce duymadılar:KK9::KK9: sonra kendimi toplayıp bi daha bağırdım.zannediyorum tekrar gelmezler:KK52::KK52:

X