[hoşbuldum bebemm.. sağolasın iyiyim çok şükür sen nasılsın?
iyiyim güzelim bende şu an toka olayına kopmKTAYIM
Kız sadece toka diil ... Allah seniŞal, kol çantası, iç çamaşırı bi de toka Hepsini 1 kişi yolladı işte..
ay gönderenden özür diliyorum
uyuyo. halasının doğum gününde çok koşturdu .sütünü içerken uyudu hemen :))
havalar soğuk çok üstünü açıyo gece napıcam bilmiyorum ya(
tamam kuşum..
uyuyo. halasının doğum gününde çok koşturdu .sütünü içerken uyudu hemen :))
havalar soğuk çok üstünü açıyo gece napıcam bilmiyorum ya(
kaç yaşındaydı cnm seninki. daha önceden söylediysen özür diliorum.
kurdelammm tatlım tam gelirken net gitti yaa sinir oldum elektrikler kesildi korktumkocamda uyuyor başımda çok ağrıyor. dengesiz bi grup genç dıptıd dıptıs binanın önünde arabanın içinde müzik dinliyorlardı.onlara bagırdım bi saatin kaç oldugunun farkındamısınız diye duymadılar avazımın çıktıgı kadar bagırdım komşularda çıktı noluyo diye.polis çağırıcam bidaha gelirseniz dedim :84::84: gerizekalılar yaa
hayatım beni bağışla ama bu hediyeler kaç kişiden geldi bir kişimi gönderdi eğer birden fazla ise tokayı anlayamadım
2,5 yaşında canım.2008 haziran doğumlu.estağfirullah ne özürü.bende unutuyom bi soruyu yüzkere soruyom
hoşgeldin su peri
kurdelammm tatlım tam gelirken net gitti yaa sinir oldum elektrikler kesildi korktumkocamda uyuyor başımda çok ağrıyor. dengesiz bi grup genç dıptıd dıptıs binanın önünde arabanın içinde müzik dinliyorlardı.onlara bagırdım bi saatin kaç oldugunun farkındamısınız diye duymadılar avazımın çıktıgı kadar bagırdım komşularda çıktı noluyo diye.polis çağırıcam bidaha gelirseniz dedim :84::84: gerizekalılar yaa
canım benim.. çekilişe kaç kişi katılacağı belli olduktan sonra çekiliş yapılıyor. diyelim ki çekilişte kurdelam çıktı bana.. ben kurdelama hediye göderiyorum.. kurdelama da keremce çıktı diyelim keremceye de kurdelam hediye gönderiyor. bu şekilde yani. Herkes 1 tek kişiden hediye alacak ve sadece 1 tek kişiye hediye gçnderecek.. Bana gelen hediyeleri 1 arkadaşım gönderdi.. 1'den fazla kişi değil yani
Alayanlar anlamayanlara anlatsın
aynen hayatım benimkide çok deli yatıyo söğeter giydiriyorum üzerine napim ev sıcak ama yinede üşür geceleri sende giydir bence bide kesinlikle arkasına rahatsız etmicek şekilde ince bez koyarım terini alsın diye
2,5 yaşında canım.2008 haziran doğumlu.estağfirullah ne özürü.bende unutuyom bi soruyu yüzkere soruyom
heee tamam canim anlamişem kimler katılıyy
sen mi ben mi?2,5 yaşında canım.2008 haziran doğumlu.estağfirullah ne özürü.bende unutuyom bi soruyu yüzkere soruyom
hoşbuldum keremce cim nasılsın ?biraz başım ağrıyor benim
ben siyaset meydanını izliyorum kurdelam yine bana sen minicik boyunla siyaset meydanını mı izliyorsun dicek
dilekcim çok terliyo.o yüzden cesaret edemiyom.uyku tulumu da var ama giydirince sırılsıklam ter oluyo.gece sürekli tlfu kurup bakıyom üstü açıkmı diye.ne olucak bilmiyom böyle
su perim miniğim minik şey nerdesin nickin bile gözükmüyor hayalet gibi birde uzun bir mesaj yazmışsın bebişim..
aa şok oldum mesajını görünce.
o kadar ufaksın ki bu nickinede yansımış şekerim
inanmyorm böyle işte o taraf güzel aynısı bizim semttede vardı..iğrnç davranıyorlardı gecenin bi saati son ses müzik görgüsüzler.ama biz alışmıştık tabi...
ne zaman evlendim olayın farkına vardım nasıl dayanmışz biz diye..
neyse takma kafana gene olursa polisi ara bebikim eşin falan girer kavga çıkar..sen hiç sesini çıkarma hatta..
Allahım yarabbim yumurtadan çıkmış civciv gibi nasıl bağırmışsındır kim bilir
Çekiliş listesi
1- cyd86
2- keremce
yok mu arttıran