sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bebişleri olanlar en başta cevap verebilirler kıslar...
mesela doğum yaptıktan sonra bebişlerinizle aynı odada mı kaldınız yoksa odasında mı uyuttunuz???
ben ne yapardım diye düşüünüyrm.
yatak odam küçük biraz..
olduğunu var sayarsak nereeye sığdıracam beşiğini ben.......
kocamdan ayrıda yatamam...
keşke olsada bunları düşünsm diimi:KK61:

valla var al bak gösteriyim:KK60::KK60:Eki Görüntüle 129436

evet bi giydiğini bidaha giymiyomuş:KK60:

ben alıcam inşallah bi dahaki aya ufak bişi daha yok yani:KK16:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bebiş ben çok istiyorum eşimde tabi ama olmuyor bakalım...düşüklerim oldu..

aminnnnn bebikimmmmm öncelikleeee.:KK5:
ne güzel bak bizde öyle yaparız o zaman valla kanepe neyimize yetmiyor dimi bebişi buldukta:KK1:

aminnn tatlımm
valla asla yanımdan ayırmayı düşünmem zaten ayy koynumda uyuturum ölürüm ona.
neyse biraz alternatif buluruz olunca..
ama odam sorun yaratır..
genede ayrı yatmazdım kuzumdan:KK43:
kırkı çıkmadan yalnız yattık diyelim neler olur şekerim acabaa
bu batıl inanç ok ama duyduğn şeyler var mı?
bacım üç harfliler varya onlar lohusaya bi de körpe çocuğa çok musallat olurlarmış.o yüzden ayrı yatmak iyi değil derler.

bende öylee sanmıştımm ne diyiymmm canlarr
ayy o montuu alcagımaa benn doluu kıyafett alırımm:KK6:
:KK60::KK60::KK60::KK60:
aaa o köpek geceliğmi ya çok şaşırdımmm:KK53::KK53::KK53:
mecbur aynı odada yatıyosun kuzum.çünkü sürekli emmeye uyanıyo.bi de ben yarım saatte bi kalkıp nefesini dinliyodum :KK1:korkuyodum nefessiz kalır diye.battaniye falan yüzüne gelirse keendini kurtaramaz diye...
ay bi keresinde ne oldu.kerem 25 günlük falan.ağladı gece emzirmek için yanıma aldım göğsümde uyumuşum.uyandım çocuk yok yanımda o kadar korktumki eşim almış yerine koymuş meğerse :KK1:bu çok tehlikeli asla yanınıza almayın.emzirirken uyanık olmak lazım öyle memede boğulup kalan bebek çok Allah korusun.neyse kurdelam sen hamile kalda biz sana neler öğretiriz kuzum

çok sağol şekerim öncelikle..tecrübelerinizden yararlanmak isterim tabi...inşallah..
Allah kormuş kerem bebeği:KK43:
çok tehlikeli gerçekten.
zaten bende ayrı kalmazdım asla..
çok fazla pimpirikliyim ben ya.
bulurdum bi çare olsada koltukta yatardım gene büyütürdüm yawrumu yanımda:KK43::KK43::KK43:

ne güzel bak bizde öyle yaparız o zaman valla kanepe neyimize yetmiyor dimi bebişi buldukta:KK1:

aminnn tatlımm
ama odam sorun yaratır..

canımm olurr olurr bencedee pozitiff düşünkii herşeyy iyi olsunn..:emir_bebek:
inşş istedğinn neysee hayattan hepsii olurrr...yeterkii sabretmeyii bilelimm kuzumm
hersey hemen olmuyorr zatii...

aminnn tatlımm
ama odam sorun yaratır..

hayatım zaten benim huyum her konuda evhamlıyım kırkım çıkana kadar gece lambasıyla yattım.ama korkma bişey olmuyo hep Allahıma sığındım.ama insan aklından çıkmıyo kırkın çıkınca rahatlıyosun ben öyle oldum.keremceye katılıyorum ben de bir defa yatağıma aldım uyumuşu Allah korudu ezmedim çocuğumu sakın yanınıza almayın. benim doğumdan bir hafta sonra ramazan girdide rahatladım gece kalkıyodum

aaa ceyda aşk olsun onların özel hayatı yok mu :KK60::KK60:

vardır elbet bacım ama.. erkek köpiş dişi köpişi görünce ' kuzum geceliiin ne güsel ' mi diyo Allasennn :KK60::KK60:

mecbur aynı odada yatıyosun kuzum.çünkü sürekli emmeye uyanıyo.bi de ben yarım saatte bi kalkıp nefesini dinliyodum :KK1:korkuyodum nefessiz kalır diye.battaniye falan yüzüne gelirse keendini kurtaramaz diye...
ay bi keresinde ne oldu.kerem 25 günlük falan.ağladı gece emzirmek için yanıma aldım göğsümde uyumuşum.uyandım çocuk yok yanımda o kadar korktumki eşim almış yerine koymuş meğerse :KK1:bu çok tehlikeli asla yanınıza almayın.emzirirken uyanık olmak lazım öyle memede boğulup kalan bebek çok Allah korusun.neyse kurdelam sen hamile kalda biz sana neler öğretiriz kuzum

bana da öğretcen miiii :122:

aminnn tatlımm
ama odam sorun yaratır..
bence batıl inanç canım.. lohusa olan bayanlar hormonlar sebebiyle ve psikolojik olarak depresyona girebiliyorlar dolayısı ile bu durum geçene kadar yalnız kalmamaları öneriliyor :KK34:

:KK60::KK60::KK60::KK60:
aaa o köpek geceliğmi ya çok şaşırdımmm:KK53::KK53::KK53:

çok sağol şekerim öncelikle..tecrübelerinizden yararlanmak isterim tabi...inşallah..
Allah kormuş kerem bebeği:KK43:
çok tehlikeli gerçekten.
zaten bende ayrı kalmazdım asla..
çok fazla pimpirikliyim ben ya.
bulurdum bi çare olsada koltukta yatardım gene büyütürdüm yawrumu yanımda:KK43::KK43::KK43:
benim eltimin odası da küçük.beşik aldılar odaya sığmadı.eltimde yatak odasında yatağın başında çekmeceler oluyo küçük onun üstüne battaniye serip yatırıyodu :KK60::KK60:
manyak ya o kadar şaşırdım ki görünce:KK1::KK1:

bacım üç harfliler varya onlar lohusaya bi de körpe çocuğa çok musallat olurlarmış.o yüzden ayrı yatmak iyi değil derler.
anladım tatlım aslında öyle olduğunu biliyordumda hiç hikayesini duymadım...
senin hiç başına gelmedi dimi bu tip şeyler Allah korusun..
ben bayılırdım korkudan ya

ayy canım valla ben kendime kocama evimee zor bakıyorummm:KK12::KK4::KK59:
herkesinn kendii tercihidee
evimm tertemizz olcak beniim basak burcuyum benn..anlarsınn:KK8:
aynennn cnm
evde kedi köpek hiç sevmem benim tercihim tabi..
ama bahçem olsa seve seve bakarım...
ama evde yemek yiyeemem ben olsa...
bende başak burcuyum sorma...evi süpürdüğüm gün yerde birşey görsem kırkkere elimle ayıklarım valla üşenmeden
canımm olurr olurr bencedee pozitiff düşünkii herşeyy iyi olsunn..:emir_bebek:
inşş istedğinn neysee hayattan hepsii olurrr...yeterkii sabretmeyii bilelimm kuzumm
hersey hemen olmuyorr zatii...

AMİN CNM
inşallah valla bekliyoruz işte kısmet değil belli.:KK6::KK6:

benim eltimin odası da küçük.beşik aldılar odaya sığmadı.eltimde yatak odasında yatağın başında çekmeceler oluyo küçük onun üstüne battaniye serip yatırıyodu :KK60::KK60:

Allahım daha neler duycam yanlışlıkla kapatsaydı cekmeceyi ne oludu kafayımı yemiş:KK52::KK52:

öylee bişeyy varmı gercektenndee kızlarrr yaa
nerde yazıyooo
oo zamn yabancıların cocuklarınaa noluyoo 1 günlükken atıyolar baska odayaa

ayy canım valla ben kendime kocama evimee zor bakıyorummm:KK12::KK4::KK59:
herkesinn kendii tercihidee
evimm tertemizz olcak beniim basak burcuyum benn..anlarsınn:KK8:

valla biraz zahmetli oluyo ama baktıktan sonra hiç sorun olmuyo zaten yatak odası banyo ve mutfağa almıyorm kesinlikle olduğu odayıda hergün bi su domestoslu sirkeli suyla siliyosun bide haftada bir koltuk örtülerini değiştirip yıkadın mı misler gibi oluyo zahmetli mi dersen çok zahmetli ama tatlı işte napıyım:KK1::KK1:

vardır elbet bacım ama.. erkek köpiş dişi köpişi görünce ' kuzum geceliiin ne güsel ' mi diyo Allasennn :KK60::KK60:

bana da öğretcen miiii :122:

bence batıl inanç canım.. lohusa olan bayanlar hormonlar sebebiyle ve psikolojik olarak depresyona girebiliyorlar dolayısı ile bu durum geçene kadar yalnız kalmamaları öneriliyor :KK34:
öğretirim tabiii kuzum.sen yeterki müjdeli haberi ver bize....
bak ceyda senin de bilmediğin bi konu oldu sonunda :KK52::KK52:

yok artık.. o da neymiş yaaa :KK60::KK60::KK60:

anladım tatlım aslında öyle olduğunu biliyordumda hiç hikayesini duymadım...
senin hiç başına gelmedi dimi bu tip şeyler Allah korusun..
ben bayılırdım korkudan ya

aynennn cnm
evde kedi köpek hiç sevmem benim tercihim tabi..
ama bahçem olsa seve seve bakarım...
ama evde yemek yiyeemem ben olsa...
bende başak burcuyum sorma...evi süpürdüğüm gün yerde birşey görsem kırkkere elimle ayıklarım valla üşenmeden

AMİN CNM
inşallah valla bekliyoruz işte kısmet değil belli.:KK6::KK6:

aaa başaksın demekk demek ondan senlee iyi anlaştık bacımmm:KK1:
olurr olurr bal gibi olurr..
senn kendinee iyi bakk bacımm sabret gerisini allaha bırakk..neylersee allah güzel eylerrr...

valla biraz zahmetli oluyo ama baktıktan sonra hiç sorun olmuyo zaten yatak odası banyo ve mutfağa almıyorm kesinlikle olduğu odayıda hergün bi su domestoslu sirkeli suyla siliyosun bide haftada bir koltuk örtülerini değiştirip yıkadın mı misler gibi oluyo zahmetli mi dersen çok zahmetli ama tatlı işte napıyım:KK1::KK1:

hayatım sen benim msj görmedin heralde köpeğini aldın mı

X