yok bebeğim kalıcı artık daha göndermiyorum yan odada oyun oynuyo temelli geldi o geldi neşe geldi evime burda iş bulup çalışıcak biraz zor zamanlar geçiriyoru hayırlısı AllahtanHülyam eşin gitti mi tatlım iyi geçti mi cicim
yok bebeğim kalıcı artık daha göndermiyorum yan odada oyun oynuyo temelli geldi o geldi neşe geldi evime burda iş bulup çalışıcak biraz zor zamanlar geçiriyoru hayırlısı Allahtan
hoşgeldin canım ne var ne yok dünden beri??
ii ne olsun tatlım aksamdan beri yok bir değişiklik sende ne var ne yok?
cnm çok fena hastalanmaya başladım
boğmaca öksürüğüm oluştu dünden beri
canmmm yok eşim de uğraştı olmuoo anlamadık:S
yok bebeğim kalıcı artık daha göndermiyorum yan odada oyun oynuyo temelli geldi o geldi neşe geldi evime burda iş bulup çalışıcak biraz zor zamanlar geçiriyoru hayırlısı Allahtan
hoşgeldin canım ne var ne yok dünden beri??
cnm ben öyle bir insan değilim
bana yazılan bir mesajın üstüne öyle yazdım
ben gerginlik yaratacak biri değilim...
bence sen gidişatın nasıl geliştiğini oku anlarsın bacım
cnm çok fena hastalanmaya başladım
boğmaca öksürüğüm oluştu dünden beri
ah canıım geçmiş olsuuun ilaç aldın mı?nane limonda yap
Allah Allah nasıl şey o öyle yaaaa...eslemde dünden beri yok görüşemioruz
ay evett buraya da gelmioo o:S
sen neler yaptın ders çalışıomusun bakim?
çalışıyodu cnm başka şehirdeydi 8 buçuk ay orda çalıştı şimdi iş bitti ve temelli geldi gene gidimmi diyoda ben göndermiyorum oda korkuyo burda iş bulamazsam geçinemezsek diye ne yapcaz bilmiyorum Allah büyüktürcanm konu ne eşin başka biyerdemi çalışıyor?
aynenn cnm çocukken büyümek için can atardık ama en güzel zamanlarımız o zamanlarmış nsıl özenirdim büyük ablamlara bende büyüsem onlar gibi giyinsem ama hayat sadece ondan ibaret değilmiş büyüdük sorumluluğumuz arttı evlendik dahda arttı çocuk oldu dahada arttı sağlık olsun Rabbim dermansız dert vermsin sağlığımızı eksik etmesin bebişimTamam canım hayırlısı olsun sevindim buna Zor zamanlar çabuk geçer inşallah hayat çok zor zaman ilerledikçe daha iyi anlıyorum keşke hep çocuk kalsaydım diyorum bazen
yok çalışmıorum 2011de inşallah
yok çalışmıorum 2011de inşallah
ah canıım geçmiş olsuuun ilaç aldın mı?nane limonda yap
hiç birşey almıyorum canım ya...
çay falan içtim
geçer iki üç gün böyle olurum boşver
çalışıyodu cnm başka şehirdeydi 8 buçuk ay orda çalıştı şimdi iş bitti ve temelli geldi gene gidimmi diyoda ben göndermiyorum oda korkuyo burda iş bulamazsam geçinemezsek diye ne yapcaz bilmiyorum Allah büyüktür
aynenn cnm çocukken büyümek için can atardık ama en güzel zamanlarımız o zamanlarmış nsıl özenirdim büyük ablamlara bende büyüsem onlar gibi giyinsem ama hayat sadece ondan ibaret değilmiş büyüdük sorumluluğumuz arttı evlendik dahda arttı çocuk oldu dahada arttı sağlık olsun Rabbim dermansız dert vermsin sağlığımızı eksik etmesin bebişim
hiç birşey almıyorum canım ya...
çay falan içtim
geçer iki üç gün böyle olurum boşver
zor olur böle ama yaaa en azından nane limon al terlemeye çalış
yeni yılla azim gelecek yanii:)
saol cnm benim inşş Allahım kimseyi işsiz bırakmasın çok zoranladım canım umarımmm herşey yoluna girerrrr sıkıntı yaşamazsınız