sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

yok bebeğim kalıcı artık daha göndermiyorum yan odada oyun oynuyo temelli geldi o geldi neşe geldi evime burda iş bulup çalışıcak biraz zor zamanlar geçiriyoru hayırlısı Allahtan

Tamam canım hayırlısı olsun sevindim buna Zor zamanlar çabuk geçer inşallah hayat çok zor zaman ilerledikçe daha iyi anlıyorum keşke hep çocuk kalsaydım diyorum bazen

oy cnm bnm kıyamam tmm tmm tatlı bi kızsın sen lokum gibi kurdelacım

canm konu ne eşin başka biyerdemi çalışıyor?
çalışıyodu cnm başka şehirdeydi 8 buçuk ay orda çalıştı şimdi iş bitti ve temelli geldi gene gidimmi diyoda ben göndermiyorum oda korkuyo burda iş bulamazsam geçinemezsek diye ne yapcaz bilmiyorum Allah büyüktür
Tamam canım hayırlısı olsun sevindim buna Zor zamanlar çabuk geçer inşallah hayat çok zor zaman ilerledikçe daha iyi anlıyorum keşke hep çocuk kalsaydım diyorum bazen
aynenn cnm çocukken büyümek için can atardık ama en güzel zamanlarımız o zamanlarmış nsıl özenirdim büyük ablamlara bende büyüsem onlar gibi giyinsem ama hayat sadece ondan ibaret değilmiş büyüdük sorumluluğumuz arttı evlendik dahda arttı çocuk oldu dahada arttı sağlık olsun Rabbim dermansız dert vermsin sağlığımızı eksik etmesin bebişim

anladım canım umarımmm herşey yoluna girerrrr sıkıntı yaşamazsınız

cyd86 hoşgeldin canım
ne var ne yok?
kahvaltıda olmazsa olmazınız neler demiştim
görmediniz şekerim:))
nisanurum gördü bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…