- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
cyd86 hoşgeldin canım
ne var ne yok?
kahvaltıda olmazsa olmazınız neler demiştim
görmediniz şekerim:))
nisanurum gördü bi
melemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cyd86 hoşgeldin canım
ne var ne yok?
nisanurum gördü bi
2011 benimde yılım olsun lütfeen bu yıl çok kötü geçti bi sürü sıkıntı çektik inş 2011 güzelliklerle gelir :86:2011 benm yılım olcak ne diosun sen:86::86::86:
saol cnm benim inşş Allahım kimseyi işsiz bırakmasın çok zor
saol cnm benim inşş Allahım kimseyi işsiz bırakmasın çok zor
radar gibi gacıyım valla görmemi hiçbişey kaçmaz gözümdenncyd86 hoşgeldin canım
ne var ne yok?
nisanurum gördü bi
2011 benimde yılım olsun lütfeen bu yıl çok kötü geçti bi sürü sıkıntı çektik inş 2011 güzelliklerle gelir :86:
ayy kız bende yumurtasız kahvaltı yapmam biliyonmu unutmuşum onu bak ikizimsin yaa ben demedin sen hissedip söylüyosunKahvaltıda olmazsa olmazım yumurtaaa
radar gibi gacıyım valla görmemi hiçbişey kaçmaz gözümdenn
beni gören yok
ayy kız bende yumurtasız kahvaltı yapmam biliyonmu unutmuşum onu bak ikizimsin yaa ben demedin sen hissedip söylüyosun
bebek dimi cnm?
aynı dert bendede var bıktım valla
düşüklerden sonra kan hapı balık hapı vs içtim boğazımıda tutamadım biraz aldım
keremce hoşgeldin şekerim
maaşallah canım ya.. benim de 55 olmam lazım. yaklaşık 15 kilo kadar vermem lazım. :18:oh maşallah bebek için tam zamanı Rabbim kucağını doldurur inşş ee tabi kilo vermende şart hamileykende alıyosun tabi benim gibi hamileyim yi gitsin yapmazsan az alırsın ben dünya rekoru kırdım valla:90::90:27 kilo aldım ama 27 kilonun 1 gramı bile kalmadı şükür 55 le hamile kaldım ve gene 55 im sende verirsin cnm azcık azim ve irade gerektiriyor kaç kilo vermn gerekiyor:26:
hoşgeldin sefalara getirdin kuşuum bende kızımı uyuttum ve burdayım haliyle kopamıyorum annem sizden ne şeker şeysiniz siz öyle
kızlarrr gelen arkadaşlarrr sorulu cevaplı ya topiğimizin mantığı,
hadi bir soru dAHA
sabahları kahvaltı eder misiniz?
olmazsa olmazınız neler?
bnm peynir domates olmazsa olmazım
bal ve kaymakta çok severim ama kilo yapıyor
hee kız gerçekten ikiz olsak bu kadar benzemez huylarımızNe çok ortak yönümüz var
neyse kızlar ben yatar uykumda geldi çook hadin görüşürüz kocişte geldi hadi uyuyalım diyor saat 1 olmuş diyo kalkyım ben kızlar öptüm hepinizi
ayy kız bende yumurtasız kahvaltı yapmam biliyonmu unutmuşum onu bak ikizimsin yaa ben demedin sen hissedip söylüyosun
skopca bende severim yumurtayı