sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ahahhhaaa süper yaaa.. napimm karnım doysa gözüm doymuyo benim hep ondannn

ben de öleydm ya sırf yemek için yiyodumm aç falan diilsim yani hatta eşimle sloganımız 'yaşamak için değil yemek için yaşıyoruz' du:))) eşim de çok sever yemeyi 90 kilo kendisi zaten

ben de öleydm ya sırf yemek için yiyodumm aç falan diilsim yani hatta eşimle sloganımız 'yaşamak için değil yemek için yaşıyoruz' du:))) eşim de çok sever yemeyi 90 kilo kendisi zaten

güzelmiş cnm yaaa

valla ben bir gün unutursam ilacı ertesi günü iki tane atıyorum
kafama göre takılıyorum
dr öyle önerdi tabi

bu kadar olurrr aynısını ben eşim için diyoruum resmen yemek yemek için yaşıyo bnm kocam yaaa asla saat kaç olmuş yemiym demez kalkar yer gene uyur o derece

valla hala devam ediyor gürültü

deşarj oluyorsun birde zayıflayıp içine girsen işe yarayacak dimi cnm

üzülme bebis ya kıyamam bak bende öyleyim işte

hani annelerimizn bi huyu vardır ya hep byük aldırır kıyafeleri büyünce giyersin mantığıyla:)) bende küçük alırım açılır açılır diye düşünürüm işte

valla hala devam ediyor gürültü

deşarj oluyorsun birde zayıflayıp içine girsen işe yarayacak dimi cnm

üzülme bebis ya kıyamam bak bende öyleyim işte
saol tatlım sanada geçmiş olsun trioiti olan herkese geçmiş olsun bu çok zorluyo kilo verirken bende zorla 16 kilo verdim spora ara vermiştim şimdide veremiyorum bugun başladım artık yeniden spora

hani annelerimizn bi huyu vardır ya hep byük aldırır kıyafeleri büyünce giyersin mantığıyla:)) bende küçük alırım açılır açılır diye düşünürüm işte

evettt
benim annemin huyuydu ya
herşeyin büyüğünü alırdı ayar olurdum hiçte sevmezdim vallahi

saol tatlım sanada geçmiş olsun trioiti olan herkese geçmiş olsun bu çok zorluyo kilo verirken bende zorla 16 kilo verdim spora ara vermiştim şimdide veremiyorum bugun başladım artık yeniden spora

cnm fosforlu yeşille çok net okunuyor gözlerimi aldı sen en iiyisi ciyak sarı yapta
hiç okuyamayım

düzenli kullanmak aynı saatlerde içmek çok önemli ama bazı durumlarda yetmiyo olabilir dozu
evet öyle bi süre zoraki kullandım ama bırakmıştır zaten dr çabuk bırak deyince nasıl çoçuklar gibi sevinmiştim şimdide gene verdi çok çalışıyomuş ama bi kere kullandım bide ay sonra gene gel dedi

canlar size doyum olmaz ben ufaktan kaçar sabah 7de eşimi izmire yolcu edicem sabah uyuya kalırsam vay halimeee

tamam tatlım
bende çıkıyorum birazdan
çok sağol geldiğin için
herzaman bekleriz kkya
asıl senin incilerine doyum olmuyor
hoşçakal prensesss:

tamam tatlım
bende çıkıyorum birazdan
çok sağol geldiğin için
herzaman bekleriz kkya
asıl senin incilerine doyum olmuyor
hoşçakal prensesss:

bende çıksam iyi olur daha duşa girecem ve yarın gündüz işe gidicemm size doyum olmuyoo kızlar valla ii ki rastladım size gerçekten rahatladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…