Sorular, sorunlar geyikler...

Carrie , haksever kim yeni hayranın mı
Ama bak dün mokoko nicki yüzünden ahlakın bozuluyordu da hakseverin avatarı mokokodan beter

Ama bak dün mokoko nicki yüzünden ahlakın bozuluyordu da hakseverin avatarı mokokodan beter

çarlinin meleği ben slm sende gözüme çok çarpıyosun carrie nin yazılarını okdumher yerde sen ve sunder mi neydi nik onuda görüyorum mutlaka

avatarıma laf etmeyin plss bu arada mokoka makaka oldu hangisi daha kötü oldu anlamadım ama

Aleyküm selam
Her gözüne çarpanın peşinden gidersen ohooo
Evet ben hafta içi 09:00 - 18:00 arası buralardayım
Şimdi de eşim gecikti diye burdayım

Ben mokokonun anlamını bilmiyordum bu Carrie adamın ahlakını bozar, açıkladı
Bana kalırsa burdan bakınca makaka daha beter

valla herkezin peşinde gitmiyorum kaç senedir burdayım dikkatimi cezbetti nabım takılıyorum yani ufkumu genişletti ben kk yı böle bilmezdimne farklı insanlar varmış biz kendi topiklerimizde kardeş kardeş geçiniyomuşuz neler varmış neler ufkum çıldı 2 günde aynen şimdi daha kötü oldu kızcazın niki ben tam u zaatlerde kreşteyim kuzularımla benimkide geç kaldı işten gelmedi açlıktan ölcem şimdi ben 5te evde oluyorum şükür

birinci olan arkadaslari tebrik ederim

kazen,birinci olan arkadaslar icin konu acilsa tebrik icin,ordan tebrik ederdik böyle karisik oluyor

kanka olsun ben severim böyle değuşuk insanları bilirsin

haksever sen 2-3 ay önce gelseydin. oo oooooooo
ban delisi olurdun
bu bizim uslanmış halimiz

kanka olsun ben severim böyle değuşuk insanları bilirsin

haksever sen 2-3 ay önce gelseydin. oo oooooooo
ban delisi olurdun
bu bizim uslanmış halimiz

Evet sende nasıl olsa şahsına münhasır bi kişiliksin fevkaladenin fevkinde

Evet
Bende o yüzden diyorum işte her gözüne çarpanın ardından gitme diye
Bakmayın siz ben yeni üye olur olmaz sembol kullanamıyorum diye ata ata Carrie'ye mesaj attım
Odur budur başım beladan kurtulmuyo

Kerikız EN YARAMAZ ödülünü almışın canım bileğinin hakkıyla

En komikte senin hakkındı aslında ama,özel mesajlarla oy isteyecek kadar ciddiye almadın tabii sen olayı

Bir liste hazırlayıp yollayaydın hepimize özel mesajla,kaç dalda alırdın birincilik

Tebrik ediyorum yaramazım

ee fenamı oldu kanka
hep adrenalin yükselttik
doruklarda yaşadık

teşekkür ederim kanki.
ben anketler açıldığından beri ne kimseye özelden bahsettim, ne msn den, nede oy istedim.
en yakınlarımdan bile oy istemedim. hoş biliyordum ben kadınlarım beni yalnız bırakmaz diye sayenizde bebeklerim

ama bi sonraki oylamada konferans düznelicem. her birimiz bi dalda birinci olacaz.

Seneye Kazen yokmuş,ben asabide iddialıyım,şimdiden çalışmalara başlıyayım bari

Evet pişman değiliz dimi
Demirden korksak trene binmezdik
Anca beraber ban'ca beraber

totoş nasır tuttu banlanmaktan ama osssunn

Seneye Kazen yokmuş,ben asabide iddialıyım,şimdiden çalışmalara başlıyayım bari

başla başla
ben en ısınamadığınız üye için altyapı oluşturmaya başliyim

Son düzenleme:
Keyifli bir yarışma idi,ben çok eğlendim şahsım adına.

Banada bulunduğum 17 kategoride oy veren,seven sevmeyen herkese ayrıca teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

sendemi cariie madurusun

Bu enlerden hiçbirine *en uymayan üye- olabilirim sanırm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…