Sorular çalınmış!!!!!!

kaldıki buraya yapılan yorumlar haber sitelerinden alınan bilgilere dayanıyor ve insanların sorunu çok farklı lüften konuyu saptırmayın şuanda bi çok insan büyük hüsran yaşıyor saygı duyun biraz..

Siz masum insanlara bilmediğiniz konuda iftira atarken saygıyı unutuyorsunuz da ben masumları savunurken saygısızlık mı etmiş oluyorum.
Güldürmeyin beni lütfen.
Haber siteleri dediğiniz yerlere ne kadar güvenmişsiniz.
Artık iki elimin uyduruktan yapabiliceği bi montajla photoshopla bende haberci olurum sınav kağıtları koyarım haber sitesi açarım.
Ayrıca benim emeğe saygım Rabbimin duymamızı istediği saygı kadar gönüldendir meraklanmayın..

Son düzenleme:
Beyaz kalemin yaptığı açıklama çok saçma bu kadar kısa sürede 57 sorunun bütün şıklarını birebir nasıl hatırlarsın hatta harita şeklini nasıl hatırlarsın 57 soruyu hatırlayan 3 güncel soruyu nasıl hatırlayamaz başta onun hatırlanması lazım en akıldan kalan sorular onlar yani yapılan açıklamanın mantıklı hiçbir yanı yok saçmalıktan başka bişey değil!!!

kızlar sorun çalındı mı çalınmadı mı bilemem ama başkalarının yerine sınava giren bir sürü kişi olmuş bu sınavda göz altına alınmışlar.

bişeyim olsaydı 70 puanla ben atanırdım o değil..

Gözlerinizle görmüşcesine duyulana inanmışsınız oyüzden sordum.
Kesinliği olmayan şeylere Rabbim inanmaktan sakındırsın.
Ben görmedim duymadım.
Ve iki fitnecinin çıkardıklarına bizi birbirimize düşürenlere inanmıyorum
Bu fitneleri de ortaya atanlar bizi böyle birbirimize düşürmeye çalışıyo arkadaşım gel yapma böyle...

ösym'nin evet böyle bir şey var demesini bekleyenler varmıydı şu son 2 senedir yaşananlardan sonra

gülebilirsiniz tabiki cemaatiniz bu konuda sizler için her kolaylıgı saglıyor bizler gibi hakkıyla bir yerlere gelmek isteyenler yeterince aglıyor zaten gülmek de size yakışır... önüne sürekli başkalarını koyarak bizim rızkımıza engel olanları savunmak size düştü demekki bugünlük alıştık bu durumlara her köşe başında bi savunucu var zaten
neyse ben sizinle daha fazla muhabbet ederek küçülemem önceki sayfada sordugum sorulara cvp verin yeterlidir

kitapçığın i phone la fotoğrafını çeken insanlar var bu nasıl oluyo bu bile sınavın iptali için bir sebeptir...

bu olayda kapanır göstermelik birkaç soruşturma sonra unutulur gider neler unutulmadıki. sözde beyaz kalemin öğrencileri söylemiş soruları maşallah noktasına virgülüne varana kadar sorarım hangimiz coğrafya sorusunu birisine anlatırken bir tane harita vardı izmir mersin istanbulu işaretlemişler farklarını soruyorlardı deriz işin komik tarafı tarihten coğrafyadan bütün uzun soruları hatırlayan arkadaşlar en kısa 3 tane güncel soruyu hatırlayamamış

Olan 8 9 ay emek veren bizlere olur,millet parayı basar soruları alır,atanır mis gibi memur olur biz dersanelere para saçarız ana babamızın elini yüreğinde bekletiriz bi sene bi sene daha ne olacakki sanki,kimeneeeeeeee....

allahım ınanamıyorm ya osymnın yaptıgı acıklamaya bak bu kadar basıt ıste ıtıbar etmeyın.....ama bukadar basıt degıl hakkımız helal degıl....

ösym evet çalındı evet soruları verdik demeyeciğine göre sorun çözülmüştür diye birşey öyle bir dünyada yok bizim ülke baya bir sorunlu şu kpss yüzünden hattaha sırf bu yüzden değilde her köşe başında belli kesimlerin savuncusu yüzünden ülkede gururda ayakalr altında neyse ben daha fazla sinirlenmicem ama saf olmayalım arkadaşlar burda derdimizi söyleyip 2 güne unutmayalım gidelim üstlerine susuyoruz neler oluyor görün işte

birileri hak hukuk helal diyerek indiriyor ceplerine biz ise bu düzende varolmaya çalışıyoruz birileri devletim canım benim diyor biz ise devlete girmeye çalışıyoruz devlet içinde devlet varmı yokmu bilmem ama devlet içinde cemaat var kim ne derse desin cemaat her yerde elini uzatmışlar hakkımızı yiyorlar o değilde bu ülke naısl bu hale geldi biz nasıl kpss sınavlarına ve hiçbirşeye güvenmemeye başladık

haber kaynağını soran arkadaş sen ve senin gibiler hep öyle diyor a kanalıdır o kesin b gazetesidir derler neden ibliyormusun birileri hep yakalar çünkü nasıl sevemediğiniz kurumların haberleri yanlı gazetelerde çıktığnda neler oluyorsa sevdiğinz kurumların haberi oluncada yalandır yanlıştır haber kanalı kaynağı tü kaka dersiniz ama

neyse bunları savunanlarla uğraşmıcam noktalıyorum bu ülke bu hale geldi hiç gurur duymuyorum bu sorularda çalındıysada iftira atmıyorum ama hakkımda helal değil

burası türkiye cnm maalesef vicdansızların artık kol gezdiği ve hakkıyla çalışıp emek verenlerin yüreğini incitecek davranışlarda bulunduğu ülke... o kadar üzülüyorum ki şu sınava giren kardeşlerime onların stres,ine inanın ben dayanamıyorum her zaman ağlıyorum aklıma geldikçe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…