- Konu Sahibi brunettella
-
Acile gidin sonra randevu zamani ayrintili test yapılır.Diyenler olucak doktora niye gitmiosun. Gidicem ama uzun surebilir randevu icin.
Acile gidin sonra randevu zamani ayrintili test yapılır.
Açıkçası her zamankinden farklı bir sey yapmayıp kan geldiyse, randevumun süresi de 1 haftadan uzunsa ben giderdim. Ama gidecekseniz derhal gidin birkac gun geçince acil ilgilenmez.Acilik bir durum mu sizce bilmiyorum?
Ya bir de belki ilk ilişkinizde ve sonrasında zariniz yırtılmadiysa belki şimdi olmuştur. Onu da siz bilirsiniz ilk kan geldi mi gelmedi mi daha önce.[/QUOTE
Yok kizlik zari falan degil. Dogum yapmis bir kadinim
Acillik bir durum değil.
Acili böyle şeylerle meşgul etmeyin lütfen.
Önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama siz yine de ihmal etmeyin.
İnternete başım ağrıyor yazsanız kanser belirtilerinde 1. Sırada çıkıyor,o yüzden internetten de hastalık araştırıp evhamlanmayın. Adetiniz yakın mı? Belki de ondan olmuştur? Ya da yumurtlama döneminde de hafif bir kanama oluyor bu da olabilir.
Korkmanıza gerek yok,her zaman önemli birşey olmuyor. Ama yine de gidip bir smear testi aldırmakta fayda var.Cok korktum simdi inanin uyuyamiyorum suan. Anneanem rahim kanseri olarak vefat etti. Icim rahat degil..
rahimde yara varsa kanama olabiliyo bendede oluyodu korkma bisey cikmaz ins.ama en kisa surede git yanma veya kasinti varmi
Yakın zamanda aynı şeyi yaşadım. Bir süre boyunca ilişki sonrası kanamam oldu. Ama öyle regl kanaması gibi şiddetli değil, sürüntü ve birkaç damla akıntı şeklinde.
Jinekologa gittim, smear alındı. Smear sonucuna göre jinekolojik onkolojiye sevk edildim. Kolposkopi yapılarak rahim ağzına bakıldı. Sonuçta rahim ağzında yara çıktı. Doktorum kendiliğinden kapanabileceğini, ama bir süre sonra kanama devam ederse gidip dondurtabileceğimi söyledi.
Canınızı sıkmayın, internette hastalık belirtisi bakan sapasağlam insanlar bile 2 dakikada kanser çıkıyor.
Sakin olup bir jinekologa gidin. Smear sonucuna göre zaten doktorunuz yönlendirecektir. Her ilişki sonrası kanama rahim ağzı kanseri demek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?