Soru

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.305
371
323
Almanya
Mrba,

Acil bir sorum olucakti. Belki yeri degil. 28 yasindayim. Iliskiden sonra kanamam oldu. Ilk defa boyle birsey ile karsilastim.
Interneten bakinca kotu kotu seyler yazio. Kanser falan.
Cok korktum suan. Bilginiz varmi acaba?

Tsk ederim
Simdiden.

Korkutmak istemem ama iyi birşey olmadığını okumuştum ben de bi çok nedeni de varmış kanamanın. İnşallah kötü bişey değildir ama

Acillik bir durum değil.
Acili böyle şeylerle meşgul etmeyin lütfen.
Önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama siz yine de ihmal etmeyin.
İnternete başım ağrıyor yazsanız kanser belirtilerinde 1. Sırada çıkıyor,o yüzden internetten de hastalık araştırıp evhamlanmayın. Adetiniz yakın mı? Belki de ondan olmuştur? Ya da yumurtlama döneminde de hafif bir kanama oluyor bu da olabilir.

Mantar varsa oluyor. Rahim ağzında yara varsa oluyor.
Zorlandı ise olabilir. ( tahmin)

Acillik bir durum değil.
Acili böyle şeylerle meşgul etmeyin lütfen.
Önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama siz yine de ihmal etmeyin.
İnternete başım ağrıyor yazsanız kanser belirtilerinde 1. Sırada çıkıyor,o yüzden internetten de hastalık araştırıp evhamlanmayın. Adetiniz yakın mı? Belki de ondan olmuştur? Ya da yumurtlama döneminde de hafif bir kanama oluyor bu da olabilir.

Cok korktum simdi inanin uyuyamiyorum suan. Anneanem rahim kanseri olarak vefat etti. Icim rahat degil..

Adet iniz yakındır. Veya yeni bitmiştir. Ortasındaysanız yumurtlama kanaması olabilir. Mutlaka kontrole gidin. Yara da olabilir rahimagzında

rahimde yara varsa kanama olabiliyo bendede oluyodu korkma bisey cikmaz ins.ama en kisa surede git yanma veya kasinti varmi

Muhtemelen rahim ağzında yara vardır. Basit bir şey olabileceği gibi rahim ağzı kanseri belirtisi de olabilir, o yüzden burdan yarım yamalak bilgi almak yerine gecikmeden doktora görünün. Özel hastaneler cüzi bir ücret karşılığı muayene ediyorlar, randevu sorunu da olmaz hemen gidebilirsiniz.

Yakın zamanda aynı şeyi yaşadım. Bir süre boyunca ilişki sonrası kanamam oldu. Ama öyle regl kanaması gibi şiddetli değil, sürüntü ve birkaç damla akıntı şeklinde.

Jinekologa gittim, smear alındı. Smear sonucuna göre jinekolojik onkolojiye sevk edildim. Kolposkopi yapılarak rahim ağzına bakıldı. Sonuçta rahim ağzında yara çıktı. Doktorum kendiliğinden kapanabileceğini, ama bir süre sonra kanama devam ederse gidip dondurtabileceğimi söyledi.

Canınızı sıkmayın, internette hastalık belirtisi bakan sapasağlam insanlar bile 2 dakikada kanser çıkıyor.

Sakin olup bir jinekologa gidin. Smear sonucuna göre zaten doktorunuz yönlendirecektir. Her ilişki sonrası kanama rahim ağzı kanseri demek değil.

Yakın zamanda aynı şeyi yaşadım. Bir süre boyunca ilişki sonrası kanamam oldu. Ama öyle regl kanaması gibi şiddetli değil, sürüntü ve birkaç damla akıntı şeklinde.

Jinekologa gittim, smear alındı. Smear sonucuna göre jinekolojik onkolojiye sevk edildim. Kolposkopi yapılarak rahim ağzına bakıldı. Sonuçta rahim ağzında yara çıktı. Doktorum kendiliğinden kapanabileceğini, ama bir süre sonra kanama devam ederse gidip dondurtabileceğimi söyledi.

Canınızı sıkmayın, internette hastalık belirtisi bakan sapasağlam insanlar bile 2 dakikada kanser çıkıyor.

Sakin olup bir jinekologa gidin. Smear sonucuna göre zaten doktorunuz yönlendirecektir. Her ilişki sonrası kanama rahim ağzı kanseri demek değil.

Mrba. Kac defa kanamadan sonra gittiniz dra?
Yara varsa eger. Cocuk istersen zormu oluyor? Yani bir sorun olurmu ilerde? Annem 48 yasinda ve yara oldugunu ogrendi. Ben daha 28 yasindayim sasirdim..

Back