Soru: Siparişi verilmiş kalebodurlarımıza ne dersiniz?

mucizem

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2006
368
2
643
bu mutfak için.burada banyo için kullanılmış.sizce mutfağa uygun olur mu?
s6000309gl6.jpg

s6000314kc3.jpg
buda banyo ve wc için.
:nazar: fikirlerinize..

Son düzenleme:
Mutfak için düşündüğün oldukça canlı bir renk. eğer dolaplarına da uygunsa neden olmasın. Ama klasik mutfak dolapların varsa biraz sırıtabilir sanki bu renk.
Banyo ve wc için olanlar ise çok hoş. Güzel seçim. Güle güle kullanın.

banyoyu çok beğendim ama
mutfak nasıl durur dolaplarına uyarmı onu bilemedim dolaplarınıza uyuyorsa güzel olur iyi günlerde kullanın.

banyo ve wc için çok uygun bi ton ama dolabların rengini şeklini bilmeden uyup uymayacağı hakkında yorum yapmam doğru olmaz

Mucizeciğim, kırmızı olanından bir arkadaşım kendi mutfağında kullandı. Ancak onun mutfağı sıfırdan yapıldı ve kırmızılı grili mutfak dolabı yaptırdı. Gri granit mermer ile de süper bir mutfak olmuş. Değişimin baştan sona ise hiç kaçırma derim süper duruyo. Ben bayılmıştım. a.s. :kahve:

arkadaşlar öncelikle tşk ederim ilgilendiğiniz için.evet mutfak sıfırdan yapılıyor.daha dolap yok ortada.buna uygun kremli kırmızılı yada sadece krem bi dolap olur diye düşünüyorum.arkadas gri demiş.bilmeiyorum ki daha önce hiç giryle kırmızınn br arada durusunu görmedim.yinede sağolun fikir verdiğiniz için.

griyle kırmızı çok güzel konsept oluştururlar ve ortaya sıradışı modern bir mutfak çıkar
beyaz eşyanı da gri seçersen nefis olur kremli kırmızılı renk uyumu artık demode oldu
yine de son karar senin tabi

MUCiZEM SEN EVLENİYORMUSUN?
EĞER ÖYLEYSE TEBRİK EDERİM.
HER İKİ SEÇİMDE ÇOK HOŞ.
KIRMIZI KREM - KIRMIZI - BEYAZ ÇOK ALIŞILMIŞ OLUR. ( Ama asla kötü olmaz o da çok güzel olur )
BENCE KIRMIZI GRİ DAHA HOŞ.
BEYAZ EŞYALARIN GRİ KÜÇÜK EV ALETLERİNDE KIRMIZI OLURSA ÇOK HOŞ OLUR.
MUTFAK PERDENDE BU DESENLERDE OLURSA OLMUŞ BİTMİŞTİR :)

hhhye1.jpg

yok canım nerde o günler.biraz daha sabretmem lazım onun için.biz bunları yeni evimiz için seçtikte.en azından bi 3 yıl daha yaşarım heralde orda:))ondan sordum.bu arada perdeye bayıldım.çok güzel olur kırmızı-gri bunu deneyeceğiz.tşklerrrr

mutfak kalebodur ve fayanslarına bayıldım... çok şık ve şıkır şıkır...
kocaman bir mutfağın varsa çok daha güzel olucaktır..
İyi günlerde ve huzurla oturman dileğiyle..

hanımlar mucizemin bahsettiği yer annemin evi yani bizim evimiz yeni ev aldık ve içini en incea ayrıntısıyla döşemek güzelleştirmek istiyoruz bukonuda sizlerdende fikirler bekliyoruz mucizem kalebodurları beğenmişş benimde hoşuma gitti bakalım evde nasıl duracak değişik mutfak dolabı modeli bakıyoruz şimdide rengini örnek vermişsiniz kırmızı gri bende krem düşünümüştüm ama araştırıyoruz yardımlarınızı bekliyoruz

bnce üzl canlı renkler dolaplarlada uyumlu olunca süper olacaktr.gülegüle kullan...

cok güzel ama ilerde modası geçince sıkılabilirsin sade bişey alsan modası hic geçmez

canım ilgilenen adam da öle söyledi ama bilmiyorum ya modası geçer mi ki?sonucta yeni model bi kalebodur bu.uzun süre modası geçmez diye düşünüyorum.

s6000314kc3.jpg

annemin trdeki evimizin banyosu boyle beyaz mobilya ve beyaz isiklandirma super eve gelen misafirler cok begenir hata alt kat komsumuz ve gelinide bundan yaptirdi keske yaptirmasaydi ayni oldu bizimkinin ozelliligi gitti saka bizimki onunkinden daha guzel oldu resmi olsada koysaydim keske ama yok biz bu kaleboduru 2006 da yaptirdik gecmez modasi merak etme baksana 2 sene oldu bize hala modaymis

Back
X