kızlar evime yeni taşındım ablam sağolsun mutfak perdemi almış (tül perde) güzel de ama oturduğum evin tavanı çok yüksek o yüzden bir karış kadar kısa geldi
kullanmasam diyorum ama başka perde almak istemiyorum bu güzel bu perdenin şeklini bozmadan nasıl değişiklik yaparımda kullanırım
bi fikir verin lütfenn
perde rengine göre boncuk alıp uzatma yapabilirsin. ya da bunların hazırları perdecilerde satılıyor. bunları alıp geçirebilirsin. ayrıca yine perde renginde küpür alıp dikebilirsin.
tam tersi annem şöyle yapıyo canım ve hiç belli olmuyo, tülün perdenin alt tarafına hiç dokunmadan üst tarafına ne kadarsa artık aynı renk kumaş ekle, zaten farbanın altına denk gelio o kısım ve belli olmuyo hiç, annem bana öyle yaptı, ayrıca perdecide bunu önerdi, bende yeni taşındım mutfağa yatak odasına almadım yeni ve perdeci kısa gelirs getirin üstten hallederiz demişti, güle güle otur canım
perde rengine göre boncuk alıp uzatma yapabilirsin. ya da bunların hazırları perdecilerde satılıyor. bunları alıp geçirebilirsin. ayrıca yine perde renginde küpür alıp dikebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?