soru işaretleri?

ist_nbl

Serseri
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
541
480
108
merhaba kızlar. benim 4 yıllık çok güzel bi ilişkim var. ama şöyle güzel.. adamımın ilk aşkıyım ben lisedeydik o zamanlar, sadece bi kaç ay çıkmıştık sonra ayrılmıştım, çocuktuk daha. sonra okul bitti, araya üni filan girdi ama on yıldır sevmekten vazgeçmedi beni..

neyse sonra bulduk birbirimizi, o okulunu bitirince karşıma çıktı bende tamam dedim ve başladık. gerçekten çok seviyoruz birbirimizi ama çok uzakta kaldık. o van'a atandı ben istanbul'da yüksek lisansa başladım. iki üç ayda bir görüşebildik. bi de yaz tatillerinde memlekette bi ay kadar görüştük. hatta geçen sene 6 ay yurtdışına çıktım birbirimizin yüzünü dahi göremedik.. yani genelde uzak mesafe ilişkisiydi bizimki.. telefonda ağlamalar, arada çıldırmalar filan..

neyse iki yaz önce biraz daha kaynaştık. sevgilim yavaş yavaş evlenmekten bahsediyordu. yalnız bende de bi sorun var ben biraz feminist değil de, nasıl desem.. hani evliliğe bu zamana kadar hayatımda sıcak bakmadım. korktum hep. çünkü zor bi ailem, zor bi babam vardı. küfürle şiddetle geçen bi çocukluğum vardı. ama tırnaklarımla kazıdım hayatı, buralara kadar geldim. işte babam ve etrafımdaki mutsuz evlilikleri gördükçe ve zaten hep ayakta durmuş bi kadın olduğum için hep uzak durdum böyle şeylerden. çok da cahilim bu konuda, kaynanaydı düğündü filan ödüm patlar. işte sevgilim beni yavaş yavaş alıştırmak istedi. zorla götürdü beni tanıştırmaya. annesiyle ilk görüştüğümüzde ben çok gerildim. yani bildiğiniz kasıldım. ama ona rağmen güzel geçmişti.. şimdi kızlar sevgilimin annesi kanser gibi bi hastalık geçirmiş üç sene önce. çok üzüldüm onun için. çok sevmiştim ilk tanıştığımda şirin minyon bi kadın, hem aşık olduğum adamı doğurmuş taparım yani.. ama sonra bana yaptığı hiç şık olmadı..

ciddi anlamda bi yanlış yapıldı. çok umursamadım başta, hatta sevgilim anlattığında hiç yorum yapmadım güldüm geçtim ama aklımın bi köşesinde kaldı yani. benim sevgilim biraz rahat adam, eşek biraz çok seviyorum. bu bikaç kere bizi anlatmış kadında bana karşı önyargılı olmuş. bigün telefonda konuşuyoruz sevgilim istnbl sana bişi anlatıcam aşkım dedi. sonra başladı bu. bu annesiyle birlikte anneannesine gitmiş, orda anneannesi sevgilime işte burda bi eczacı kız var bekar sana yapalım filan demiş. sevgilim: ya anneanne benim kız arkadaşım var bilmiyo musunuz? demiş.. anneannesi de: sen yine de bi düşün oğlum fena mı olur filan demiş. o arada sevgilim annesine bi bakış fırlatmış annesinin eli ayağı dolaşmış anlamış bu da bu muhabbetin annesinin başının altından çıktığını..

neyse sonra eve dönerlerken sevgilim arabayı kenara çekmiş, annesine noluyo ne yapmaya çalışıyosunuz demiş. çünkü ondan bi gün önce de babası bu eczacı kızla ilgili bişiler söylemiş ama bizimki üstüne almamış. annesi de bu kızla ilgili benim aklımda soru işaretleri var demiş. dökül bakalım neymiş soru işaretlerin demiş sevgilim, annesi de: birincisi istnbl bi dönem hastalık geçirmiş (kızlar ben 1 sene kadar tedavi gördüm karaciğerimden) sana nasıl karılık yapıcak o kadar hasta olmuş kız, hiç bi iş filan yapmaz demiş. ikincisi de alkol alıyo bu kız demiş. tabi sevgilim de küplere binmiş. "senin yiğenlerin, diğer gelinin de içiyor. küp gibi içiyorlar hemde. istnbl içerse benle içiyor. zaten içmeyen kızı ben napiim!" demiş =))) ah aşkım benim yaa =)) ayrıca sende hasta oldun nasıl böyle düşünüyosun ben seviyorum diyorum sen kalkmış ne diyosun, o kız benden sağlam haberiniz yok demiş.. =)):16::16::16:

yaa işte kızlar bana bunu anlattığında hiiiiç bişi demedim, güldüm geçtim "aa, hadi ya eheh" filan güldüm yani. çünkü ne diyeceğimi bilemedim ama bildiğiniz soğudum. hiç beklemiyordum böyle birşeyi. ben sevgilime başta şunu demiştim. canım bu iş iki şekilde olmaz, birincisi beni gerçekte istemediğini anlarsam.. ikincisi de ailenin istemediğini anlarsam.. ve bu sözümün her zamanda arkasındayımdır. aileler mutlaka boğuyor ben kaç tane mutsuz evlilik gördüm bu kv, kb yüzünden..

bi olay daha oldu. şimdi sevgilimin kardeşi evli. karısı kızcağız da küçük yani 22 yaşında daha. hamile kalmış haberi yok. ev temizlerken de düşük yapmış. bebek zaten 2-3 haftalıkmış yani çok normal. ilk hamileliklerde özellikle ilk 1.5 ay düşük riski çok yüksek.. neyse o zaman birlikteyiz sevgilimle arabada gidiyoruz.. bana bunu anlattı sonra annemin de canı sıkıldı: torunumu öldürdü o orospu diyo dedi.. ben şok şok şok!!!! hani kanım dondu bildiğiniz kızlar yaa.. valla sinirim bozuldu ağlamak istedim, gözlerim doldu hatta. aşkım noldu sana birden bembeyaz oldun dedi bende canım kusura bakma ama kanım dondu dedim. kız bebeğini düşürmüş ki düşük yapmak doğum kadar zormuş, acı verirmiş. annen nasıl böyle bişi der, dedim ya. aklıma geldikçe sinirleniyorum. o da kadın dedim nasıl acımasızca söylemiş bunu dedim. sevgilimin de yüzü asıldı tabi sinirlendi bana kalkıp o da üzüntüsünden böyle diyor, çok istiyordu bi torun dedi.. sustum hiç bişi demedim, korkularım su yüzüne çıktı allahım dedim canavar mı bu kadın dedim içimden hep.. bu ikinci olaydı kızlar.

üçüncüsü de şu oldu:

sevgilim iki ay önce yanıma geldi istanbula. o zaman çok büyük bi kavga etmiştik ve ben on gün konuşmadım kendisiyle. nedeni önemli bişi değil, uzak mesafeli olan ilişkilerde oluyo böyle arada. neyse istanbula gelmeden önce ailesinin yanına gitmiş iki günlüğüne, orda tabi morali çok bozuk.. annesi de noluyo demiş sevgilim de istnblla ayrıldık demiş annesi de: derdi neymiş o orospunun demiş!!!

ve benim aptal, saf, salak sevgilim de gelmiş bana bunu anlattı barıştıktan sonra tabi ben çıldırdım. nasıl ya? dedim, orospu ne demek! işte bana gelmiş bizim oralarının ağzını biliyosun aşkım yani büyütme, yaşlı insanlar hep öyle aralarında konuşurlar herkese derler filan saçmaladı.. bende: bana bak bu şeyler benim bu zamana kadar karşı olduğum herşey. benim yapımı biliyosun kimseye küfür etmem, öyle laf olsun diye hiç hiç etmem. kendime de ettirmem. benim annem babam kalkıp bana hakaret etmiyor senin annen hiç edemez. dedim..

o da bana o benim annem istnbl, o benim annem diye sayıkladı durdu sanki ben annesine küfür etmişim. dedim ben mi senin annene laf söylüyorum burda dedim. eğer bunca yılın bunca yaşanmış şeyin üzerine bana bu lafı söylettirdiysen yazıklar olsun sana da dedim..

sonra bu dellendi filan konuşmadık bi süre. tabi yanıma gelmiş öyle çekip gidemedim onu bırakıp ortalıkta, sonra üstünü örtüp sarıldık barıştık filan.. ama kızlar yanii ehhh yanii, napıcam bilmiyorum valla.. ya niye yani neden böyle oluyor. seviyoruz işte ne diye böyle kötü konuşuyosun e be kaynana adayım ya. o değilde kızlar şimdi herkese oğluma nişan yapıcam diyomuş benim sevgilimin annesi, dört gözle beni bekliyorlar. sevgilim askere gidecek. bakalım kaynana adayım nasıl davranıcak bana. ben hiç uğraşamam böyle şeylerle napıcam hiç bilimyorum yaa..

ya bu adamı bu kadar sevmesem ve onun da bu kadar sevdiğini bilmesem yemin ediyorum evlenmem hayatım boyunca bekar yaşarım yaa.. iki kedi üç çiçek keyfime bakarım valla yaa )=

ben mutsuz olmak istemiyorum )=

canım işin zor karşında dişli bir rakip ve saftirik bir sevgili var üstelik anneci...

annesi de az değil.sevgilin saf gibi gelip sana söylüyor kadın sana sülalecek sövse ama o benım annem diyecek yani...

mantık sıfır.

bırak gitsin diycem ama daha inceldiği noktaya gelmemiş.bence.

ilk olarak kv adayının yaptıklarını değerlendirirsem ben kendim alkol alan gelin istemem bu da hayat tarzımdandır.Ama kendi çocuğu alkol alıyor ona bişey demiyorsa sana hiç hiç diyemez.

2)hastalık geçirmiş ne demek be!Allah tan gelen hastalık herkesin başına gelir.hem kendinin başına geldiği için daha anlayışlı olmalı

3)Başkasını tavsiye etmek de neyin nesi?ne dediğim dedikmiş

4)Benim de kanım dondu o anneden daha mı çok üzülmüş cahil kadın !bi de utanmadan o..demiş gelinine

5)sana nasıl or... der?sevgilin nasıl ağzının payını vermez?
ve son olarak sevgilinin akıl sağlığı yerinde mi annesinin or... dediğini gelip sana söylüyor??? ben olsam böyle cahil terbiyesiz bir kadına gelin olmadan bir değil bin defa daha düşünürdüm...Çocuklarımın böyle edepsiz bi babannesi olsun istemem...

:1:çok şirinsin

Sen ne istediğini bilip, baştan şartlarını koyarsan mutsuz olmassın Sevgilinin işine gelirse kabul eder etmezse yolu açık olsun dersin

Bu arada aynen böyle devam...Düşüncelerini hiç bi zaman saklama Ne demek o... ya Ahlaksızlık bu... Bukadar basit bi kelimemi bu ? Ayıp...

Yaş kaç canım bu arada?

kaç kurtar kendini arkana bile bakma. anlattığına göre şirret bir kaynana. nerde ne konuşacağını bilmeyen aynı zamandaa annesinin yanlışlarını örtbasetmeye çalışan aile meseleleri konusunda karakteri sıfır bir eş adayı. bu işin sonu kötü söyliyim. ama aşıksan gözün görmez büyük ihtimal. umarım hayırlısı olur senin için

''torunumu öldürdü...'' kısmı gerçekten çok fazla olmuş
herkes haddini bilecek
senın torununsa, onunda evladı öldü.
sana da hakareti söylemekten geri kalmamış, bu ne cesaret!
bence bu cesaret oğlundan gelıyor, fazla bağımlı oldukları için birbirlerine çekinme olmuyor tabii arada.
erkek arkadaşın sana bunları anlatarak kendıne kötülük etmiş bence.

çook sorun yaşarsın, çok. tamamen karşında anne kuzusu bir erkek var
ileride bu anne sende sevgıde bırakmaz

sorunlu insanlarla uğraşmamak lazım, helekı erkek ana kuzusu ise çok zor
böyle insanlar ömür törpüsüdür.

erkek arkadaşın sana gerçekten değer verseydi,üzüleceğini düşünüp herşeyi böyle yetiştirmezdi!
maşallah ağzında bakla ıslanmıyor...hayatını karartmak üzeresin...kayınvalide adayınıda erkek arkadaşınıda bi gözden geçir perdelerini kaldır ama

çok boşboğaz bir sevgilin var.ailen beni istemezse bu iş olmaz diyorsun,ona rağmen gelip ailesinin istemediğini anlatıyor.kaynana adayından önce sevgilini gözden geçirsen daha iyi olur:34:

kızım sen yat kalk Allaha dua et, git sadaka ver ki böyle boşboğaz ve biraz saftirik bi sevgilin var... sana anasıyla ilgili bazı şeyleri yetiştiriyor.. tabi bunları normal görerek.. kafası öyle çalışıyo çünkü, öyle algılıyo :27:

kusura bakma ama senin kaynanan (ki inşallah olmaz), cahil görgüsüz düşük ağzı bozuk mahalle kadınının teki..
sevgilinin de zihniyet olarak ondan farkı yok emin ol..
benim içimden bi ses diyo ki, sen bu adamla evleneceksin.. daha sonra kaynananın sana yapacağı karaktersizliklere maruz kalacaksın..
isticeksin ki eşin bu duruma el atsın, çözsün.. oda karşına dikilip diyecek ki : O BENİM ANNEM :ssz:

sende ya elin böğründe evlendim bikere ahh taş kafam diye çileni dolduracaksın ya da boşanacaksın bin pişmanlıkla..
aynen bu olacak..
çünkü bu zamana kadar ana kuzusu adamcıkların hiçbiri düzelmedi, düzelmez de..
keşke bu adamdan yakanı kurtarabilsen yol yakınken ama dedim ya içimden bi ses diyoki sen evlenceksin ve yaşayarak öğreneceksin bazı şeyleri.. ve malesef içimdeki ses hiç yanılmaz..

asıl sorunun kayınvalide adayın değil, eş adayın bence arkadaşım. Allah yardımcın olsun. sevgilinin hem ağzında bakla ıslanmıyor anlatıyor, bide annesini savunuyor.. içki içmeni istemeyecek kadar bilgili kadın, o.. diyebilecek kadar cahil mi hiç annesine sormuş mu sevgilin acaba??? şimdi sana o çirkin kelimeyi kullandığında sesini çıkartmıyorsa sevgilin evlenirseniz sesini hiç duyar mısın bilmiyorum.

or...u kelimesinin anlamını biliyordur sevgiliniz sanırım . .!!! Size bu sıfatı yakıştıran annesine sesini çıkarmıyorsa onun sevgisinden şüphe ederim :ssz:

canım işin zor karşında dişli bir rakip ve saftirik bir sevgili var üstelik anneci...
annesi de az değil.sevgilin saf gibi gelip sana söylüyor kadın sana sülalecek sövse ama o benım annem diyecek yani...
mantık sıfır.
bırak gitsin diycem ama daha inceldiği noktaya gelmemiş.bence.

@mlktck: annesiyle arası hep kötüymüş önceden, kadın çok despotmuş ama kanser olduktan sonra araları düzelmiş. annesine bişi diyememesi ondan, kırmaktan korkuyor üzüntüye girmesini istemiyor.

ilk olarak kv adayının yaptıklarını değerlendirirsem ben kendim alkol alan gelin istemem bu da hayat tarzımdandır.Ama kendi çocuğu alkol alıyor ona bişey demiyorsa sana hiç hiç diyemez.
2)hastalık geçirmiş ne demek be!Allah tan gelen hastalık herkesin başına gelir.hem kendinin başına geldiği için daha anlayışlı olmalı
3)Başkasını tavsiye etmek de neyin nesi?ne dediğim dedikmiş
4)Benim de kanım dondu o anneden daha mı çok üzülmüş cahil kadın !bi de utanmadan o..demiş gelinine
5)sana nasıl or... der?sevgilin nasıl ağzının payını vermez?
ve son olarak sevgilinin akıl sağlığı yerinde mi annesinin or... dediğini gelip sana söylüyor??? ben olsam böyle cahil terbiyesiz bir kadına gelin olmadan bir değil bin defa daha düşünürdüm...Çocuklarımın böyle edepsiz bi babannesi olsun istemem...

@MONNA: o kaynana adayının bahanesi canım. ben sürekli alkol alan biri değilim. sadece sevgilim içerken bi iki bardak yanında eşlik ediyorum. sevgilimin dediği gibi kendi gelini, özellikle yiğenleri arkadaşlarıyla barlarda küp gibi içiyor. başkasını tavsiye etmesi çok kırdı beni. yani gittim elini öptüm oturduk muhabbet ettik, madem istemiyosun söyle. neden böyle işler çeviriyosun arkamdan yazık değil mi ben oğluyla 4 senedir birlikteyim. ailemi tanırlar. ablam öğretmen, abim doktor. annem babam saygın insanlar. işte kaynana adayı meme kanserini atlattı sevgilim o yüzden kalkıp bişi diyemiyor sanırım, üzülmesin sıkıntı yapmasın diye. yoksa çok da iyi değildir araları.

kızlar bu "orospu" kelimesi bizim oralarda böyle cahil ortayaşlıların arasında herkes için denen bi laf olmuş. küfürden çıkıp argo olmuş. köylü kafalar gelen geçen herkese böyle diyor arkalarından. yani onlar arasında çok normal bişi ama bizde böyle bişi yok. nefret ederim, ben gelemem, söyletmem asla. sevgilim dünya tatlısıdır gerçekten. gelip bana söylemesi benden bişi saklamadığı için, biraz da hani bak aslında böyle insanlar şimdiden bil deme şekli sanırım.

:1:çok şirinsin

Sen ne istediğini bilip, baştan şartlarını koyarsan mutsuz olmassın Sevgilinin işine gelirse kabul eder etmezse yolu açık olsun dersin

Bu arada aynen böyle devam...Düşüncelerini hiç bi zaman saklama Ne demek o... ya Ahlaksızlık bu... Bukadar basit bi kelimemi bu ? Ayıp...

Yaş kaç canım bu arada?

@Qscar:
tşk ederim hayatım, :71:
ben 27 yaşındayım ama şimdiye kadar hiç böyle şeylere önem vermedim. bi de hep gizliden gizliye korktum çünkü toplumda malesef acı bi gerçek, yapılan evlilikler üçüncü kişilerin müdahalesiyle bir cinnete, bunalıma dönüşüyor. çocuklarda dahil herkes mutsuz oluyor.. çok fark var aramızda kaynana adayıyla çok çatışıcaz belli. sevgilimle bile var, bazen ona fazla geliyorum. yani kültür düzeyimin çok fazla olduğunu bu yüzden dışlandığımı söylüyor. biz de arada bundan anlaşamadığımız oluyor ama çok ufak tefek şeyler onlarda. sevgilim de aslında çook sever kızlar beni ya, onun yanında özgürüm huzurluyum. adam yıllardır perişan oldu istnbll istnbllll diye sayıklamaktan. ama ona da iyi bi ayar vermem gerekiyo biliyorum. ben o kelime için dünyayla kavga ederim. bi kadının bi kadına kalkıp bunu demesi hem de yani olacak iş değil..

kaç kurtar kendini arkana bile bakma. anlattığına göre şirret bir kaynana. nerde ne konuşacağını bilmeyen aynı zamandaa annesinin yanlışlarını örtbasetmeye çalışan aile meseleleri konusunda karakteri sıfır bir eş adayı. bu işin sonu kötü söyliyim. ama aşıksan gözün görmez büyük ihtimal. umarım hayırlısı olur senin için​

@cikom: çok üzülürüm deme öyle. :43:valla karaktersiz deme sadece salak vallahi gerizekalı bu çocuk. ama kötü niyeti yoktur içinde sadece annesinin hastalığından dolayı bişi diyemiyor. üzülüp hastalanmasından korkuyor kadını bi yaz böyonca her gün doktora götürdü. hayır ne de olsa anne işte, benimde annem var arada söylenir eder başkalarına tabi küfür yoktur bizim ailede baba'dan başka.. tartışırız ama annedir sonuçta. ben onu anlıyorum. o da haz etmiyor aslında. hatası sadece anlayış göstermemi istemesi annesine. ki bana karşı dürüstlüğünü takdir ediyorum. daha sonra acı bi şekilde öğrenip nikahtan dönmektense açık açık söylüyor. yaa işte kızlar bilemedim ki bende )=

''torunumu öldürdü...'' kısmı gerçekten çok fazla olmuş
herkes haddini bilecek
senın torununsa, onunda evladı öldü.
sana da hakareti söylemekten geri kalmamış, bu ne cesaret!
bence bu cesaret oğlundan gelıyor, fazla bağımlı oldukları için birbirlerine çekinme olmuyor tabii arada.
erkek arkadaşın sana bunları anlatarak kendıne kötülük etmiş bence.

çook sorun yaşarsın, çok. tamamen karşında anne kuzusu bir erkek var
ileride bu anne sende sevgıde bırakmaz

sorunlu insanlarla uğraşmamak lazım, helekı erkek ana kuzusu ise çok zor
böyle insanlar ömür törpüsüdür.

@surrender: bende aynen öyle düşünüyorum. kanım çekildi resmen, dedim allahım bu nasıl bi kadın böyle? yazık öyle durumdaki gelini arkasından böyle konuşuyor benim arkamdan neler neler demez.. napıyorum ben dedim.. ama sevgilimle mümkünse onlardan uzakta yaşamak gibi bi düşüncemiz var, o da istemiyor çok fazla sevmiyor bu durumu. zaten benle birlikteyken ona gittiler başka bi kız önerdiler var ya, içimden dedim ah ben kaynana adayım bakalım oğlun beni alabilecek mi? madem böyle bende sana oğlunun yüzünü gösterirsem! ben ezdirmem kendimi hayatım yani kavga etmem belki ama tatlı dille yüzlerine çat çat söylerim yani hiç çekinmiyorum. ama değer mi uğraşmaya işte onu bilmiyorum. kısacası sevgilim bana sahip çıkmazsa, bu konuda benim yanımda durmazsa bu iş biter gibi görünüyor.. onun işi de zor arada kalıcak ama ben yapamam o sözlere gelemem.

torununu öldürmüş or... demek ha...
Ulan teyze şimdi beddua edecem mübarek ayda olmayacak... Ölümden dönmüşün git de bi merhameti öğren yahu... Gelini zaten yıkılmıştır bebeğimi kaybettim düşüncesiyle, kadının dediğine bak. Allah bilir evini temizlemeseydi de ' iyi ki bi hamile olduğunu öğrendi evini .ok götürüyo' derdi lanet :19:
valla konu sahibi arkadaş, eğer dişli bi insansan, kendini savunabileceksen sevginden vazgeçme. Ama yok ben bu çirkef karının yapacaklarından korkarım dersen de sevgilin efendi bir zahmet aşırı anneci olmasın, o küfürler karşısında ama o benim annem diye savunmak ne demek ya. Hem de yok yere yiyiyosun küfrü de... Allah sabır versin :31:

yaa kızlar hepiniz haklısınız. şimdi kadna bişi desem hasta kadının kalbini kırmış olacak büyük ihtimalle kb adayı ve diğer oğlantarafı haz etmicek ben kötü olucam belki. ama yok yani böyle bi zihniyet karşısında sus pus oturmam. ben dedim sevgilime bu benim şimdiye kadar karşı olduğum herşey! diye. böyle olmaz, bunu yapamam dedim.

işte gidince görücez bakalım nasıl olacak. bana nasıl davranıcak. şimdi ben onun artık nasıl olduğunu öğrendim sağolsun sevgilim sayesinde. ah ah bilmiyo tapardım ben o kadına bi dediğini iki demezdim ama madem ağzı çamur, bende ona göre davranırım. isterse saygısız terbiyesiz desinler yani. gidince bir iki laf sokucam tatlı tatlı o istedikleri eczacı kız benim annemin amcakızının oğluyla nişanlanmış bu arada, ahah. intikamım acı olcak! :47:

kızlar ayrıl demek kolay biliyorum ama gerçekten ben bu adamdan başka biriyle mutlu olamam. kendimi biliyorum yani. bu adamdan başka birine zaman harcamam. çünkü bi tek o değiyor, gerçekten değer biri. benim için çok fedakarlık yaptı. şu dört yılda binbir emeğimiz var, kolay gelmedik buralara. üçüncü şahıslar için sevdiğim birini bırakıp gitmek bana yenilmek gibi geliyor. şimdi sevgilimin tepkisini gözlerimle görmem lazım. böyle birşey olduğunda nasıl tepki verdiğini görmem lazım. bunu görmeden onu yargılayamam..

gerçekten arkamda duramayacak, bana sahip çıkamayacaksa, bana laf söyeticekse kahrolurum ama alır başımı giderim yani. mutsuz olacağım, mutsuz edeceğim bi evlilik yapamam..

böyle kaynanası olup da başa çıkanlar varsa, ablalarım akıl verin şu kurbanlığa )=

Sevgilinde bir garip, ne kadar onların oralarda o... pu kelimesi normalleştirilmiş de olsa insan söylemeye utanır, çekinir, ki kız arkadaşısınız siz, nasıl normal birşeymiş gibi annem böyle dedi diyebilir ki? Annesini düşünsün tabii, ama anne böyle kelimeler kullanma lütfen, ist_nbul duyarsa hem üzülür, hemde hoş olmaz. Normal şeyler değil bunlar demekle de birilerinin üzüleceğini zannetmiyorum. Kim olsa tepki gösterir, annem o benim, annem o benim demiş ama, annesi diye birilerine hakaret edebilir, herşeyi rahatça söyleyebilir anlamına gelmiyor ki. :ssz:

gitmezsin gelmezsin hiç bir şey yapamaz.zaten oğlunun gözüne soka soka olaylar çıkarr ve ipler hepten kopar sende kurtulursun

konunun sonuna 'şakkaa yaptıııım!!!!!!!!!!!!!' yazıcaksın sandım ama baktım yok ciddi, ya senin ne kadar boşboğaz bir sevgilin var annesinin bu sözleri söylemesi berbaat birşey, gelini ve senin hakkında ettiği iğrenç laflar da ne öyle, kadının kalitesini düşünemiyorum bile, ama sevgilinin gelip herşeyini noktasına virgülüne ve hakaretine küfürüne kadar sana iletmesi ne saçmabir durum sen de iyi sabır varmış korkunç birşey ama sen hala aşkım aşkım hallerindesin yapıcak birşey yok bu adamı ailesini böyle kabul ediceksin

Back
X