Soru....Çekyat örtüsü

rose01

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
602
0
316
Adana
kızlar çeyat örtüsü diktirmeyi düşünüyorum acaba nasıl model diktirsem şal gibi mi yoksa tümden geçirmelimi birde çekyatlarım gük kurusu renginde perdemle halım lila ne renk yaptırsam fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bir akıl verin hatta güzel bir model varsa resim eklerseniz sevinirim

Ben pek sevmiyorum koltuklarda örtü falan ama mecbursan bu tarz birşeyler hoş olabilir bence.

Son düzenleme:
bence şöyle yap...gül kurusu,pembe,lila,krem birbirne çok yakışan renkler...çekyatın gül kurusuymuş,krem yada şeker pembesi bir örtü diktir ama çekyatın kolları açıkta kalsın..oturduğun ve dayandığın yerleri tümden kapatacak şekilde olsun...ben öyle yaptım...çokta hoş durdu...şal şeklinde yaparsan kapatmıyor zaten..tümden örten etekli örtülerde eskide kaldı...dediğim gibi yaparsan faklı hava katarsın...

bence şöyle yap...gül kurusu,pembe,lila,krem birbirne çok yakışan renkler...çekyatın gül kurusuymuş,krem yada şeker pembesi bir örtü diktir ama çekyatın kolları açıkta kalsın..oturduğun ve dayandığın yerleri tümden kapatacak şekilde olsun...ben öyle yaptım...çokta hoş durdu...şal şeklinde yaparsan kapatmıyor zaten..tümden örten etekli örtülerde eskide kaldı...dediğim gibi yaparsan faklı hava katarsın...

canım bir çekyatından resim ekleyebilirmisin sana zahmet

Back
X