Sormalimiyim?

Bir tuhaflık var...Ne kadar rahat bir aile bile olsa,kimse (kapalı) gelinine,"git kızım oğlumu sen uyandır" demez.
Ayrıca sitedeki tesettürlü arkadaşlar,kendileri için pek "kapalı" tabirini kullanmıyorlar.

Onun dışında bir gençkızın kendi evinde sütyensiz uyanması,banyoya gitmesi anormal değil.
Abisiyle uyuması için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tabii.

yatakta çıplak sütyensiz.Kardeş olduklarına eminmsn???

bide konunu şöyle bir daha baktım aklım karıştı çünkü...

neden ben kapalıyım ailem kapalı nişanlımın ailesi açık gibi bir ifade kullandın?

hani konuyu açıklar kapalılar meselasına mi getirmekti niyetin?

konu dikkat çeksin mi istedin?

bu rahatliklarini anlamaniz icin
kapali bir kiz abisiyle beraber asla uyumaz bunu belli etmek icin

ne ilgisi yahu derdime care ariyorum burada kimsenin acikligi kapaliligi beni ilgilendirmiyorum kendi sorunumu paylasiyorum

neden ben kapalıyım ailem kapalı nişanlımın ailesi açık gibi bir ifade kullandın?

ben de "biz dindar aileyiz - kapalıyız" kısmına takıldım
ama hani hızlı yazacağım diye, çok düşünmeden mi yazdı diye geçiştirdim

bak canım dördüz bebeğim oluyor konusu ve sevgilim geniş konusu hepsi garip ve fake çıkınca bu konuda bize tuhaf geldi yanişüpheci olduk bir gece de 3 konu bizi tuhaf etti...

ikinci üyelik almanın izinle olacağını bilir KK üyeleri... Kimseye haber vermeden yeni üyelik aldım dediğine göre benim de şüphelerim uyandı.

Tabikide anne babanın yanına şımarıklık yapmak, aralarına girmek bunlar çok anaç şeyler.. Bunları asla yargılayamazsın, yadırgayamazsın. Sırası gelir kız kardeşinle birlikte de yatarsın, sarılırsın.. Birbirinize sevgi gösterirsiniz.. Çok güzel duygular, insanın bunlara da ihtiyacı var.. Ama gece birlikte uyumak, biraz sakıncalı bir durum.. Her ne olursa olsun, abin yahutta baban dahi olsa, sonuçta karşı cins.. Olmaz yani..
yani ben rahat edemem. kızım olsa da babasıyla uyumasını istemem belli bir yaştan sonra oğlum olursa da belli bir yaştan sonra yanımda yatmasını istemem.
böyle şeylerin çocuğa cinsellik anlamında doğru sinyaller gönderdiğini düşünmüyorum.

O konuyu da mı aynı kişi açmış?
yok o konu fake çıktı. bizimle dalga geçmek istemiş konu sahibi, erkekmiş.

isteyen istedigi kadar suphelensin

ya soruma cevap verin yada yazmayin arkadaslar

Katılıyorum sana.. Yani konu sahibi kapalı olunca edepli de, nişanlının ailesi açık olunca edepsiz mi oluyor.. Ki şöyle bir şey de var...
Misal bazı Amerikan ülkelerinde anne ve babalar çocuklarını yanaklarından değil de, dudaklarından öperler.. Dudaktan öpmek onlarda cinsel bir çağrışım yapmaz.. Tamamen sevgi ve anaçlıktan doğan bir duygudur.. Ama bize göre çok ters bir durum, ama onlarda değil..

ikinci üyelik almanın izinle olacağını bilir KK üyeleri... Kimseye haber vermeden yeni üyelik aldım dediğine göre benim de şüphelerim uyandı.

bende ayrıntılı olarak sordum kozkoca kazenın açtığı konu var...arada temizlik yapsa da konu durup duruyorken neden haber vermedi ilginç

Abi kızkardeş düşkünlüklerini bir tek KK da okuyorum galiba.
Çevremde gördüğüm kardeşler hep birbirlerini yiyorlar,didişiyorlar:)

isteyen istedigi kadar suphelensin

ya soruma cevap verin yada yazmayin arkadaslar

soruna cevap verdim ben sana dünya soru sodum cevap vermedin...

ayrıca biz senin ne yazdığına bakar öyle cevap veririz bunun dışında milletle yatak odasına girip kim ne yapıyor bakmıyoruz.

bunu kendin sorucaksın gözetliyeceksin ve kendin buna emin olucaksın.

tabı gerçekse konun al sana cevap

yeni hesabimda eski hesabimda kapansin umrumda degil
eski hesabimi arkadasim biliyor o yuzden onun ogrenmesini istemedigim icin yeni konu actim

buyursunlar hemen kapasinlar goruyorum ki hata etmisim, yardim etmek isteyen 1-2 kisi haric herkes dalgasinda
insanlarin dertleriyle dalga gececek inanmayip gulecek kadar vicdansiz insanlarla konusacak birseyim olamaz zaten

bak canım dördüz bebeğim oluyor konusu ve sevgilim geniş konusu hepsi garip ve fake çıkınca bu konuda bize tuhaf geldi yanişüpheci olduk bir gece de 3 konu bizi tuhaf etti...

kaçırmışım ben onları
bir bakayım
bir süre önce de olmuştu, ben de öyle abuk ve fake bir konuya denk gelmiştim, sonraki kaç gün yeni üyeliklere şüpheyle yaklaştım hep

konumda sorumda ne ikiz ne bebek ne hamilelik gecmiyor
bilgilendirme yeri degil burasi
lutfen diger konularin yorumlarini baska yerde yapin

konumda sorumda ne ikiz ne bebek ne hamilelik gecmiyor
bilgilendirme yeri degil burasi
lutfen diger konularin yorumlarini baska yerde yapin
gözlemlemekten başka bi seçeneğin yok şuan öle bişey sorsam o bnm kardeşim ne diyosun sen dicek sölemezki ereksiyon olduğunu

X