- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.901
bakimmmBendenvarimmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakimmmBendenvarimmmmm
napim yaaa iş yerindeyim boş boş oturuyorumCanımmNapıyorsun tatlım
![]()
Yok canım şuan iyiyimnapim yaaa iş yerindeyim boş boş oturuyorumsen napıyosun,gittin mi doktora?
Yok canım şuan iyiyim
Antibiyotik bitsinde işlem yaptırmaya gideyim bu hafta biter zaten az var içinde![]()
Kafama göre neden kullanayım, eczaneden aldımkafasına göre antibiyotik kullanmakta bizim milletimize has bi durum sanırım
![]()
he hee yedim hı hııııKafama göre neden kullanayım, eczaneden aldım
Teyzeme sordum o da doktoruna sordu, öyle aldım. Etrafımda bu kadar hemşire doktor varken kafama göre iş yapar myım![]()
Bizim konuşmaları gören de pink 7/24 yalan söylüyor der hahe hee yedim hı hıııı![]()
açıklık getireyim o zaman 7/24 değil de bu konudaBizim konuşmaları gören de pink 7/24 yalan söylüyor der ha![]()
Hiçte söylemiyorumaçıklık getireyim o zaman 7/24 değil de bu konuda![]()
Hiçte söylemiyorum![]()
Selaaammm
Nasılsın canım iyi misin :)Selaaammm![]()
Iyiyim canm sen nasılsın? Yoksun ne zamandir nerelerdeydin :)Nasılsın canım iyi misin :)
Teşekkür ederim bende iyiyim.. Yoo aslında hergün mümkün oldukça KK'ya giriyorum da sizlere selam vermek pek nasip olmadı .. şimdi geldim burdayım :))Iyiyim canm sen nasılsın? Yoksun ne zamandir nerelerdeydin :)
Hmm anladim canm :))Teşekkür ederim bende iyiyim.. Yoo aslında hergün mümkün oldukça KK'ya giriyorum da sizlere selam vermek pek nasip olmadı .. şimdi geldim burdayım :))